כנסו שנייה

כנסו שנייה

זו פלורין....באמת... שוב פרצתי למירי.. ועכשיו אין מצב שהיא תעלה על הסיסמא.. כי זו סיסמא קשה מאווווד היא סתם ילדה חולת נפש.. אל תתיחסו אליה.. מנהלות? יש לי שאלה.. למה אני לא יכולה להיכנס למשתמש שלי...? זה כותב לי: "כתובת דואר אלקטרוני חסומה במערכת....למהההההההההההההה? אני כבר יטפל במירי.. אל תתיחסו אליה... מטורפת דילב? הנה פרצתי לה.. מקווה שהבנתן דושית יוסף היחידה=]

purple rose

New member
חסמתי את השם משתמש הזה

בקשר לשם משתמש שלך אני לא יודעת... הסתכלתי ברשימת מוגבלים אם בטעות מישהו חסם אותך אבל את לא נמצאת שם... מה השם משתמש שלך שוב (יחח את לא יכולה לכתוב אז תבקשי ממישהי שתמסור לי) אני יברר מחר מה זה אומר

../images/Emo47.gifיופיי../images/Emo3.gif

שתפסיר כברר.. היא בכיתה שלך או משוו?

טוששש

New member
../images/Emo207.gif כוס אמקקקקקקקקקקקקק

הוציאו את יונייי
דייי זה הכי לא הגיוני!! חרא תוכנית
+

יוני!? זהה שצייר?! למה הואא חמודד:(

הפגנההההההההההה יוניייייייי יוני!!1!!! יוניייייייייייייייייייייייייייייייייי

גםם אני לאא.ראיתי רק את יוני והלכתי

כיי אחיי הטיפשש התעצבן עליי ועל אחיי וניתקק אתת כל המחשב.. אזז הלכתיי וחיברתיי היולל מההתחלהה :) איזה חכמהה אני היוםם מה?!!

חחח אבלל עוד 8 דקותת נגמר :(

למה!???????? ישש לי מחרר מבחןן באנגליתת נוו.. :\ בקשהה שזהה לא יפוגג עדד יוםם רביעי:) אוליי ככה יהיה ליי אומץץ ואני יצליחח במבחן במתמטיקהה ובאנגליית :| איפפפפפפפפפפפ שו=נאתת את המוריםם האלהה.. :| תיקיי הזונהה הזאתת לתקועע להה נעל בראש.. ולריסה? לריסהה חמודהה רקק שהיא צריכהה לעשות שפםם דחוףף
היאא כל הזמן אומרת לי איזה חכמה אני .. והיא מביאהה ליי כל הזמן בונוסים

טוששש

New member
../images/Emo221.gif נכוןןןן יאללה עצומה ../images/Emo6.gif

דיי הוא היה כזה חמוד...

../images/Emo47.gifחחחחחחחחחחחחחחחחXD

אשכרה! חחחחחחחחחח.. ראיתם היום ארץ נהדרת?XD "אני נראתי היום פי"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-:D../images/Emo6.gif:-:D

אווחח בפרסומתת של השידורר איזהה מפחידד הואאאאא.. אני מסתירהה את הפניםם או הולכתת מהטלויזהה.. אני מפחדתת שהוא יעשה לי משוו
:|

למעלה