כנסו שנייה..

• פותח הנושא Galle
  • פורסם בתאריך

Galle

New member
כנסו שנייה..

אני מניח שלכולנו יש את זה.. אני אתחיל ככה: אם אני פותח את הפורום הזה לפני שכולם ישנים בבית, אני תמיד מוכן לסגור את החלון כמה שיותר מהר.. ולמרות שאני מאמין שגם ההורים שלי מאמינים ברוחות ובגלגול נשמות, אני עדיין לא מעז שהם יראו אותי בחדר "רוחות והעולם הבא".. זה פשוט נראה לי שהם פשוט יחשבו שאני איזה פריק משוגע.. גם אתם מרגישים ככה?

fucking shanti

New member
אמממ אישית?

לא! אבל אולי זה בגלל העובדה שכולם כבר אומרים לי שאני פריקית משוגעת גם ככה.... אז עוד משו קטן כבר לא יעשה עוד הרבה.... אני לא חושבת שאתה צריך להתבייש מהם בקשר למה שאתה מתעניין בו, הם לא עד כדי כך אטומים, או שכן?

I am a freak

New member
אצלי....

ההורים שלי ואח שלי באים אלי ושואלים אותי שאלות בנושא... מבקשים ממני עזרה בתחומים שאני מבין בהם. אצלנו בבית, הנושא הזה פתוח- וטוב שכך. אם אתם לא משפחה של יהודים חרדים או שומרי מצוות, אני לא חושב שאמורה להיות בעיה, תיאורתית. אבל, איש איש וההורים שלו- זה כבר תלוי בך. פריק משוגע
i am a freak- what is your point
הפריק.

I am a freak

New member
בהחלט../images/Emo70.gif

ע"פ התורה אסור לעסוק בכישוף ומאגיה. מראה המקום לפסוק המדויק. ע"פ הפסוק, אם אץה מכשף, דינך מוות. כלומר- אם בית המקדש היה קיים, הסנהדרין היה פועל והיו מעלים אותי למשפט- גזר דיני היה מוות. הפריק.

yonat13

New member
זה פורום רוחות והעולם הבא, לא?

אני מאמינה ברוחות ובעולם הבא. אני לא עושה כישופים כי אסור (אני דתיה) למרות שתאמין לי שאני מאוד רוצה. זה ה חלום שלי, אבל יש דברים שלא מתגשמים. בכל מקרה, אין שום קשר, אני דתיה ואני מאמינה ברוחות עולם הבא ושדים. סותר?

I am a freak

New member
אין קשר

גם ליהדות יש את מערכת השדים שלה [הקבלה, לילית- מלכת השדים וכו']. פשוט, אם תרצי לבצע איי פעם סיאנס, חשבתי שתדעי שזה אסור, כמו הסיפור עם שאול [אם אינני טועה, וסליחה עם כן] שהלך למעלה באוב [מתקשרת] וביקש תשובות. הפריק.

yonat13

New member
אררג, שלחתי תשובה ותפוז מחק אותה!

בכל מקרה, בתגובה ההיא גיליתי שנראה לי שאנחנו מדברים על משהו שונה בכלל. כי אני שאלתי אותך (ולפי מה שהבנתי) אם יש בעיה להאמין ברוחות וכו' כי מי שפתח את ההודעה לא רוצה שיראו אותו בפורום, כלומר, מאמין בדברים "תינוקיים" כאלה. ואתה דיברת על לעשות דברים. תקן אותי אם אני טועה. נ.ב שמת לב ששנינו דיברנו בלי שדיברנו על אותו נושא אפילו? מוזר...

חחח...האמת שזה קצת ככה...

אני יודעת שאנשים שמכירים אותי יודעים על האמונות שלי וכ"ו...אני לא מפחדת שיחשבו שאני פריקית משוגעת, אבל בכל זאת...לא הייתי רוצה שיחשבו שאני מתעסקת בזה יותר מידי...

angela12

New member
לא...

לאף אחד לא אכפת איפה אני גולשת, וגם כבר כולם יודעים שהדבר שאני אובססיבית אליו זה אמינם וזה הטירוף שלי

כן.../images/Emo13.gif

ות'אמת? זה לא הניק המוכר שלי בתפוז. פתחתי אותו בשביל פורומים שאני כותבת בהם ולא רוצה שיזהו אותי. אני מכירה כמה מכם מפורומים אחרים שאני כותבת בהם בניק אחר. אל תבהלו

לא....

למרות שחבר שלי ראה שאני בפורום הזה וקרא לי פסיכי, אבל אז מה?! אני מאמין בזה, אין מה לעשות.....

קמילה 26

New member
../images/Emo41.gifאני לא חושבת ככה../images/Emo41.gif

אני בת 28 כפול מהגיל הממוצע פה ואני רוצה להגיד לכם אתה לא מוזרים בכלל ולי אתם שקטנים ממני עזרתם המון תמכתם בי והייתם שם באחד הרגעים היותר קשים שלי בחיים. זה סתם שטויות שאדם שמתעניין ברוחות ובעולם הבא הוא פריק. הלוואי ואני הייתי רבע רוחנית ממה שאתם פה. תמשיכו ככה ואל תקשיבו לשטויות מסביב

yonat13

New member
לא.

כל עוד שהם לא יודעים שאני מאמינה בזה זה בסדר...(אז אל תגלו! ש...) חוץ מזה, למי אכפת בכלל איפה אני גולשת?

yonat13

New member
בדיוק עשיתי הסדר עם השב"כ,

עכשיו הבעיה היא עם המוסד

למעלה