כנסו שנייה... הנה האתר של הפסטיגל תכנסו לשם ויש שם את הקליפ ורואים את יהודה שר
M Miri בוהדנה New member 9/12/03 #1 כנסו שנייה... הנה האתר של הפסטיגל תכנסו לשם ויש שם את הקליפ ורואים את יהודה שר
° °•NoyAND yuda Levi°• New member 9/12/03 #2 יאאא את גדולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תודההההההה על האתר... איזה חמוד שם יהודה והילד ... -לאוניד... איזה מתוקים... ..
יאאא את גדולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תודההההההה על האתר... איזה חמוד שם יהודה והילד ... -לאוניד... איזה מתוקים... ..
S SimsY New member 10/12/03 #3 צודקת אני ממש נשפכתי על הרצפה איזה מלאך היהודה הזה - I LOVE YOU IK JOU VAN HOU ICH LIEBE DICH S' AGAPO
צודקת אני ממש נשפכתי על הרצפה איזה מלאך היהודה הזה - I LOVE YOU IK JOU VAN HOU ICH LIEBE DICH S' AGAPO
ע עד הסוף הטוב New member 10/12/03 #7 גם אני../images/Emo70.gif גם אני../images/Emo70.gif גם אני../images/Emo70.gif ב ב ק ש ה
S SimsY New member 10/12/03 #12 כל מי שרוצה - שיפנה אליי לאיי סי קיו - 82005535 חשבתי שאני יוכל לעלות את זה לאינטרנט אבל אני לא מוצא איפה אני יכול...
כל מי שרוצה - שיפנה אליי לאיי סי קיו - 82005535 חשבתי שאני יוכל לעלות את זה לאינטרנט אבל אני לא מוצא איפה אני יכול...
C Ch00kAr GirL New member 10/12/03 #13 אמאאאאאאא אני מתה../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif איזה בנאדם מוווווושלם איזה קול יש לו אין הבנאדם פשוט מלךךךךך
אמאאאאאאא אני מתה../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif איזה בנאדם מוווווושלם איזה קול יש לו אין הבנאדם פשוט מלךךךךך