כנסו שנייה

Ez sLeeP

New member
נשבר.. נשבר הז*ן..

מתנצל מראש על כל הרמיזות הסקסיסטיות שטמונות בביטוי הוולגרי, אך נכון, זה.. אם היו לי 5 אגורות על כל פעם שנשאלה השאלה הנ"ל, המטבע כבר היה חולף מהעולם, וחבל שעוד לא התרחש המאורע החגיגי.. בברלי הילס, כמו כל סדרה בשלב כזה או אחר, תמו צילומיה.. אם היינו ממחזרים כל סדרה בערוץ 6 כמו "לואיס וקלארק. הרפתקואותיו החדשות של סופרמן" ששודר, ואני לא מגזים - לא פחות מ-100 פעם ב10 השנים האחרונות, לא היו לנו סדרות חדשות.. תמו השידורים לעת-עתה, ואולי כן, ואולי לא, ערוץ 6 יבחר לשדר אותם בעתיד.. לאחר הפוגה כזו או אחרת.. כמו, כן.. בשבועות האחרונים, ערוץ YTV במסגרת חבילת הבידור של YES, שידר את העונה העשירית והאחרונה של הסדרה, בפעם השלישית. הזכויות לשידור העונה שמורות אך ורק אצלו, ואין סיכוי, וכבר דנו בנושא, שהזכויות יעוברו לידיהם של הכבלים ככלל, או ערוץ 6 בפרט, בזמן הקרוב. כשיתומו זכויות השידור, סביר להניח שבעוד פחות משנה, או יותר (תלוי כמה זמן הם חתמו עם מפיקי הסדרה..), זכויות השידור הבלעדיות יתומו, וקניית הזכויות, יהיו לשיקוליהם של הזכיינים האחרים.. אני אישית סיימתי לענות על השאלה הזו בפעם האחרונה, כל אחד רשאי לעשות פייבוריט להודעה, ופעם הבאה שאיזה ´ירוק´ ייכנס וישאל, ניתן לו את הקישור להודעה.. טה-טה! נדב.

למעלה