כנסו שנייה!!

כנסו שנייה!! ../images/Emo92.gif

בוא נעשה ~ שכל אחד ירשום את 3 הטלנובלות שהוא הכי אוהב! שלי הן: 1. בובה פראית 2. פיורלה 3. קטנטנות

hadarosh16

New member
האמת שאין 3 אצלי

זה יותר והרשימה גם די דומה לשלך כך שאין לי יותר מה לכתוב בקשר לזה..

NiCe ../images/Emo13.gif

הדר... אם תשימי לב... אבל באמת תשימי------>
אז ניראה ש-מי ש-"מחזיק" פה את הפורום זה אני ואת... את לא חושבת כך? סתם מחשבה... טל בקושי נמצאת... (לא שופטת אותה...) אבל.. לא יודעת זה ניראה כאילו שאם לא היינו כאן אז הוא לא היה "זורם" במיוחד.... או שאנחנו סתם מציפות...(?)
חחחחח אל תתייחסי .... לפעמים אני "חושבת בקול רם"..
LOVE YOU מעיינו´ש

hadarosh16

New member
מעייני......

אני חייבת לציין שהיום את מבריקה בהחלט!!!!!!! חחחחחחחחחחחח את פשוט מדהימה אותי היום(?)... באמת נראה שזה רק הפורום שלנו.. נראה לי כולם נטשו את הפורום הזה מוקדם יותר.. מה יש לטל שהיא כל כך עסוקה?(אוקיי לנהל פורום זאת באמת אחריות גדולה).. את מוזמנת לחשוב הרבה בכל רם(מה??????????? אל תתייחסי).. מתה עלייך תמיד הדרו´ש... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הידד לי!!!

רק היום אני מבריקה??
חח תמיד כפרה תמיד!!! באמת נטשו אותנו.... מה עם עדי? שחר? ליאת?... ובמשפט אחד: א-כ-ז-ב-ה! ואני מוזמנת לחשוב הרבה בכל רם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה (אני חושבת...)
מעיינו´ש

חחחחחח אוף איתך!!!!

הדבקת אותי!!!!!!! בכל=בקול.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (דאחקה!)

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחחחח

את והשעמום שלך!!!!! סתם..... ממש נטשו אותנו וממש ממש אבל ממש אכזבה! הדרו´ש....

הידעת ש....

שפקונדו ארנה..... תרדי קצת למטה... עוד קצת.. אבל ממש ממש עוד קצת..... עוד טיפה.... ממש טיפה אחרונה.... הכינרת כבר מיובשת... (עוד טיפה..) הנה זה בא..... ממש כבר עכשיו.... ו... פקונדו ארנה בסוף לא ישחק עם נטליה בטלנובלה החדשה שלה... אוף!!!! במקומו יהיה איזה אחד מכוערררררררררר רררררררר ...... מבאס הא?

hadarosh16

New member
יו!!!!!!

רע אחת!!!!!!!! הרסת לי את החלום!!!!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!! נו איזה קרציות!!!!!! לא יכלו לתת להם לשחק עוד פעם ביחד??????? איזה באסה!!!!!!!!!!!! או כפי שאת אומרת =======א===========כ============ז========ב=============ה!!!!!! פשוט אכזבה!!!!!!!!! גרררררררר לא פייר!!!!!!
אוףףףףףףףף מאוד מאוד מבאס!!!!!!! טוב אני מניחה שאת לא פה... אז אני יעוף לי... מתה עלייך
הדרו´ש..... המבואסת לשבוע האחרון!!!!!!!!!גררררררררר במאי מפגר!

מצטערת נשמה אבל הייתי צריכה לספר לך

אני יודעת שהרסתי לך את החלום....(?) Sorry תיראי זה 98% שהשחקן המכוערררררר רררררררררר... ישחק איתה... היה רשום בעיתון (לא זוכרת איפה...) וכן אני יודעת שזה: א---כ---ז---ב---ה אחת גדולה!!! אבל מה לעשות נתנחם בזה שלפחות יצא להם לעשות את בובה פראית ביחד.... LOVE YOU
מעיין ארנה (אלק)..

טל*tal

New member
מעייני..

אני נמצאת בפורום כשאני יכולה... ובכלל בשנה הזאת יש לי המון דברים לעשות אז אני משתדלת להכנס ולרשום בפורום כמה שיותר.. חג שמח.. טל

טלו´ש...

שלא תביני לא נכון, אני לא באתי אלייך בטענות או משהו כזה... פשוט לא הבנתי למה את לא נמצאת בפורום (*דאגתי לך*)
ואני מאמינה שאת משתדלת להיכנס כמה שיותר..
שיהיה לך חג שמח! שלך מעיין

noa_wo

New member
הטלנובלת שאני אוהבת הן;

1 פני מלאך. 2 לגעת באושר 3 קטנקטנות

noa_wo

New member
מה זאות אומרת איך לגעת באושר

אני אוהבת את הסידרה הזאות

yehodet

New member
השלוש שלי ../images/Emo66.gif

1.קטנטנות 2.אני בטי המכוערת 3.פנינה שחורה

noa_wo

New member
שלושה סידרות שאני אוהבת

1) קטנקטנות 2)פיורלה 3) ולפעמים אני רואה אישה של חיי

MARMELAD

New member
טוב... אז אצלי הן:

אני בטי המכוערת אישה במראה בובה פראית ודרך אגב אני מרמלד, מנהל הפורום בנים בלבד ובכלל באתי לשאול שאלה: איך קוראים למעצב האופנה באני בטי..? נו, המעצב ההומו המצחיק..... תודה!

למעלה