כנסו שנייה דחוף.....

כנסו שנייה דחוף.....

תגידו יש סיכוי שחזרו אליכם מההפקה של פרוייקט y ? שלחתי להם מייל אתמול,האמת שרוב החברה שלי שלחו מייל והחזירו להם תגובה שהם צריכים לשלוח תמונה עדכנית.... מה זה שאני בת 28 עושה אותי זקנה ולא כשירה להיות באודישנים שלהם? אני לא חושבת שיש שם אנשים שהם יותר טובים ממני,אוף למה לא חוזרים אליי ממש לכולם החזירו תגובות,זה ממש מבאס.... חברים אני צריכה פידבקים מכם כנסו....

טוכוסית

New member
נופרי - כנסי דחוף מאמי!

נופרי מותק!! אני עוקבת באינטנסיביות אחרי ההודעות שלך ויש לי כמה דברים לומר: ראשית, איך הגעת להנהלת הפרוייקט ? יש לך את המייל שלהם? שנית, אם הבנתי נכון, הם אמרו לך שבגלל שאת בת 28 זה לא לעניין? מה זה השטויות האלה?!?!?! ברור שהגיל הוא תשקיף לניסיון - מי שעבר יותר יש לו סיפור חיים יותר מעניין וסוחף. אני בטוחה ומשוכנעת שזה לא מה שיעצור אותך, להיפך! אם יש לך את זה באמת ואת הכי מאמינה בזה תילחמי בזה עד הסוף!! זה רק יוסיף לך לרזומה. לכל אדם יש את הייחוד שלו - ואת תדגישי את שלך. לגביי ההנהלה - מטבע הדברים הם יקשו את תנאי הקבלה כי כל המדינה רוצה להשתתף וזו בעיה. אבל יהיה בסדר מותק - סה"כ הם זוכים בך ... מחכה לתגובה. טוכוסית.

טוכוסית מתוקה שלי......./images/Emo140.gif

בובה אני שמחה לבשר לך שחזרו אליי והאודישנים מתחילים בעוד חודש ואני מקווה להיות בהם,אני אשמח לראות שם אותך ואת מהממת 21 יאללה נעשה להם בלאגן ונראה להם למה אנחנו מסוגלות,אני מקווה ששלחת להפקה כבר מייל כי הזמן הולך ומתקצר ואני בטוחה שאת לא רוצה לפספס את ההזדמנות של הלייף שלך,בהצלחה בובה תודיעי לי מה נסגר ואיך מתקדמים העיניינים,נשיקות ואחלה שבת נופרי

טוכוסית

New member
נופרי הנסיכה

תודה נשמה על המידע. מאחלת המון הצלחה מקווה לראותך באודישנים. ביי בובה.

למעלה