כנסו שניונת קבלו תמונה של דיסק שעיוותי אותו קצת ניראה אם תצליחו לנחש איזה דיסק זה זה לא קשה
O omribrz New member 26/10/04 #1 כנסו שניונת קבלו תמונה של דיסק שעיוותי אותו קצת ניראה אם תצליחו לנחש איזה דיסק זה זה לא קשה
ש שרית חדדLOVEיפעת New member 26/10/04 #13 איך הגעת!? ../images/Emo12.gif זה ניצוץ החיים.. (כמו שעינב אמרה..)
M mor mor2 New member 26/10/04 #14 חחחחחחחחח בואנה עומרי זה הכי קשה בארץ אל תשאל..(מי שלא הבין זה היה בציניות חחח)
O omribrz New member 26/10/04 #17 יפעת ניקול כנסו ניקול אח שלך לא מערץ של שרית אז אל תגידי דברים לא נכונים חחחחחחחחחחחחחחחחחח יפעת לא ניסיתי להכשיל חחחח אני יודע שאתם בקיעים אני שם את זה רק בשביל הכיף שתראו אני יעלה עוד כמה בקרוב
יפעת ניקול כנסו ניקול אח שלך לא מערץ של שרית אז אל תגידי דברים לא נכונים חחחחחחחחחחחחחחחחחח יפעת לא ניסיתי להכשיל חחחח אני יודע שאתם בקיעים אני שם את זה רק בשביל הכיף שתראו אני יעלה עוד כמה בקרוב
נ ניקול NiCoL New member 26/10/04 #18 חחח הוא לא מעריץ,אבל הוא מזהה אותה בתמונות וכאלה חחחח שנית הדברים האלה לא מעניינים אותנו חחחחחחחחח בכל אופן לא אותי
חחח הוא לא מעריץ,אבל הוא מזהה אותה בתמונות וכאלה חחחח שנית הדברים האלה לא מעניינים אותנו חחחחחחחחח בכל אופן לא אותי
O omribrz New member 26/10/04 #19 הנה עוד אחד קל ותכף אני ישים עטיפה אחורית של דיסק כלשהו זה יהיה קל מאוד