מישהו יכול להסביר לי מה הולך פה?
Q QueIronia New member 24/10/05 #46 זה קצת קשה... עדיף שתנסה להתעלם (בניגוד למה שאומרים - הדחקה כן גורמת לבעיות להעלם )
Q QueIronia New member 24/10/05 #50 אין פה שום קטע ../images/Emo13.gif עירום - מסתבר שאח של אבי ישן בלי כלום הומופוביה - נראה לי שזה סתם תגובה שנופחה בלי קשר למציאות (קצת באשמתי )
אין פה שום קטע ../images/Emo13.gif עירום - מסתבר שאח של אבי ישן בלי כלום הומופוביה - נראה לי שזה סתם תגובה שנופחה בלי קשר למציאות (קצת באשמתי )
ח חדש123 New member 24/10/05 #54 חחחחחחחח מזה עשו כזה סיפור? אז הוא ישן בעירום ביג דיל! זה כייף לישון ככה והוא לא היחידי ?!
Q QueIronia New member 24/10/05 #57 נראה לי שזו הבעיה... אנחנו כל הזמן צוחקים וציניים אז כבר לא מבינים מתי אנחנו רציניים ומתי לא... (רמז - בד"כ לא!)
נראה לי שזו הבעיה... אנחנו כל הזמן צוחקים וציניים אז כבר לא מבינים מתי אנחנו רציניים ומתי לא... (רמז - בד"כ לא!)
L Lydias767 New member 24/10/05 #56 אוו ../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo12.gif../images/Emo8.gif
L Lydias767 New member 24/10/05 #65 חח כן...לישון כמו שאימא הולידה נחמד ביותר רק בקיץ! בחורף לישון עם המוך שמיכותתתת!!!
מ מיסטר זנגביל New member 25/10/05 #78 הוא לא באמת ישן בעירום../images/Emo3.gif יותר מ-17 שנה הייתי איתו באותו חדר.. אז אני בטוח בזה אבל מה רע באמת?! עירום זה טוב.... , תשאלו את ליאת! כמעט ועשיתי לה סטרפטיז במצלמת אינטרנט שלי!
הוא לא באמת ישן בעירום../images/Emo3.gif יותר מ-17 שנה הייתי איתו באותו חדר.. אז אני בטוח בזה אבל מה רע באמת?! עירום זה טוב.... , תשאלו את ליאת! כמעט ועשיתי לה סטרפטיז במצלמת אינטרנט שלי!