כנסו שניה....

batel15

New member
כנסו שניה....

מאז שחזרתי אני רואה שהפורום התמלא יפה מאוד אבל בהרבה אנשים חדשים שאני לא מכירה......אז אם בא לכם להקדיש כמה דקות לזה אז תקשיבו.... כל אחד יגיד כאילו כמה דברים עליו... כמו שם איפה גר גיל צבע אהוב (זה חשוב לי לפחות..) תחביבים להקה/זמר/זמרת אהובים עליו ומה שבא לכם....

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif אממ לא יודעת אם אני כז

כזו חדשה אבל בכל זאת.. אני אור, בת 14 וחצי עוד מעט צבע אהוב- שחור חחח תחביבים תופים ורן
להקות: לינקין, ניקלבאק, איירון מיידן, מטאליקה, דה וואיט סטריפס [אני עדיין לא סגורה על איך כותבים בעיברית
] אממ אוונסנס גרין דיי [שיר אחד נחשב? אמריקן אידיוט שולט !! חחחחחחח
] וזהו בערך..לא אוהבת זמרים יחידים..
שבת שלוםם!

ממ אולי נעשה שאלון קטן../images/Emo13.gif../images/Emo136.gif

שם:
קצת עליי:

אוקיי אז הנה....

שם: אסיה גיל: ביום שלישי אהיה בת 15!! יפייייייייי קצת עליי: אני אוהבת לינקין אוונסנס, אפיקה, וויטין טמפטישין, בקיצר אני שונאת מיזרחית ומוזיקה ישראלית, רק לועזי! אני לומדת בכיתה י'8 ואווו מגמת אומנות, כשמשעמם לי אני ליד המחשב או מציירת--כמובן אני אוהבת מאוד לצייר! אני מתה על בוב ספוג! עליו ועל הסידרה! אני אוהבת סרטים מפחידים...אממ...מה עוד?? אני אוהבת שוקולד וזהו.....

אני לא רואה את התמונה

תפוזונה!!! וו...ראיתי את הקומונה שלך!! מגניב!! ופחדתי!! מאוד!!

ט2לולה

New member
אני../images/Emo11.gif../images/Emo80.gif

שם: נעמה גיל: 13 וחצע מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 157384597 קצת עליי: אני אוהבת פרות
, מוזיקההההה
, לראות טלווזיע
וכל שאר השטויות

batel15

New member
אני לא יודעת לעשות

שאלונים.... סליחה.... לומשנה אז אני .... שם: בת אל גיל: 15 ו-- מסנג'ר/אייסיקיו: אייסי 246911163 (אתם יכולים להיכנס... לפחות 80% מרשימה אני לא מכירה...) קצת עלי:טוב אני כיתה י3 מגמת מוזיקה (כמובן...:)) צבעים אהובים סגול שחור ואפור אוהבת ורא את הגיטרה שלי ולהקות אהובות לינקין נירוונה מטאליקה דה רסמוס ג'ימי איט וורלד קרייזי טאון פאדל אוף מוד ועוד הרבה... וזהו נראה לי... ואסיה ... את היית פעם מיי אימורטל?

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gif../images/Emo139.gifME

שם- סיון אתם יכולים לקרוא לי שאנז, שאנזי, שאנג, שאנגי, שאנגיז, שאנזיק, שנגוויץ וכאלה
אני בת 15 וחצי בקרוב
מסנג'ר- [email protected] נא להטריד ולהזדהות
קצת עלי: אני מאוהבת בארתור
והוא החבר שלי, BACK OFF
הממ.. יש לי וואנבי להקה אני וואנבי מתופפת אני בכיתה י' וב-25 למאי יש לי בגרות בתולדות האומנות

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאני!

שם
רוני גיל|פטריה14 אייסיקיו|פטריה202660425 קצת אליי|פטריהאמ.. אני כמובן אוהבת את לינקין פארק, גם את בלינק182, אני בפורומים 660 ו 1122 ובעוד כמה...

למעלה