כנסו שניה

ben amar

New member
כנסו שניה

מה יכולה לעלות לי בערך תוכית קוקטיייל האכלת יד?!?

ERRI

New member
זה תלוי...

אם אתה קונה ממגדלים או מחנויות כשסביר להניח שאצל מגדלים תמצא יותר זול (לפעמים בהרבה) מחנויות.

תלוי בסוג...כנס

יש קינמון....ויש לטינו ויש פנינה ויש עוד אחד שיש לו יכולת והרבה פוטנציאל אבל שכחתי את שמו.......... זה הולך לפי סוגים יותר, לפי הכישרון של התוכי, לפי היכולת. אכן כן משהו כמו 150-350

LeeKo

New member
אפשר לשאול...

מה הכוונה לכישרון? כאילו-אם הוא יודע לעשות עוד דברים חוץ מלהיות תוכי?לדוגמא כלב? לא סתם-אם הוא יודע פעלולים וזה?

174M4R

New member
כנס.

אני רוצה להתחיל מזה שיש הבדל גדול בין מחירים של חנויות לבין מחירים של מגדלים, וכמו כן יש הבדל במחירים בין מגדל למגדל ובין חנות לחנות! אז ככה: יש מספר תתי מינים של קוקטלים, יש קינמון,לוטינו, אפור, פנינה, אלבינו ועוד... קוקטייל אפור שזה הסוג ה"רגיל" עולה בין100 ל 350 (כמובן שבמחיר של 350 אתה תמצא רק בחנויות ובמחיר של 100 יש רק אצל מגדלים.), זהו הסוג ההכי זול של הקוקטלים. יש גם את האלבינו שזהו אחד הסוגים היותר יקרים של הקוקטלים, ומחירו נע בין 200 ל 450 (כמובן שבמחיר של 400אתה תמצא רק בחנויות וב200 אתה תמצא רק ממגדלים.). הבדלי המחירים בקוקטלים ובתוכים בכלל נובע מהסיבות הבאות: 1. נדירות התוכי בארץ. 2. גודלו של התוכי. (בעיקר מכמה שהתוכי נדיר\נפוץ בארץ.) מקווה שעזרתי. איתמר.

נעה גל

New member
לא תתי מינים אלא צבעים שונים

הנובעים מהכלאות בין תוכים. חלקם מאוד יפים אבל בינינו זה ממש לא מה שחשוב בתוכי (טוב נו אולי קצת). יותר חשוב שהתוכי יהיה נחמד וירצה לשחק וכד'. מחיר סביר לתוכי קוקוטיל מוחתם אצל מגדל הוא 200 ש"ח. כשאני קניתי את שלי (שהם הכי רגילים שיש אפורים עם ראש צהוב) המגדל אמר שזה המחיר שהוא לוקח על כל צבע - לבן, לוטינו, וויט פייס וכד'.

למעלה