כנסו שניה

• פותח הנושא lo lo
  • פורסם בתאריך

lo lo

New member
כנסו שניה

לפה- http://www.stopisrael.com/stop/ נכון שזה יופי של אתר? אני אפילו שלחתי להם מכתב תמיכה: To: [email protected] Sent: Tuesday, May 07, 2002 12:42 AM Subject: A message to the distressed Europeans Dear European People, I deeply appreciate the old-new European trend which you represent of getting back to your old and sacred European tradition which culminates in killing Jews and plundering their property. I also understand your distress due to the shortage of Jews in Europe now after your fathers and grandfathers did care to exterminate and expel them there. So unfortunately, all you can do now in Europe is to vandalize the Jewish graves and memorials. However, this cannot satisfy your renewed thirst for fresh Jewish blood. That is why you are forced to look for the expelled Jews in their land of exile for the holy purpose of continuation of your Nazi cult of killig the Jews and plundering their property. For that purpose you need help from your Moslem collaborators which share with you the same hunger for Jewish flesh and property. Have a drink of Jewish blood, you bloodthirsty animals. Long live your Nazo-Islamic conspiracy of bloodthirst ! Sincerelly, (-----) son of a survivor of your last bloody feast of Jewish flesh in Europe אני מציע לכולם להצטרף בתמיכה דומה...

האמת שהסגנון שלך קצת לא לטעמי

גוון את אוצר המילים שלך, אבל על טעם וריח וגו´. לעצם העניין, זכותם של האירופאים להביע מחאה כנגד מדיניות הכיבוש של ישראל בכל דרך לא אלימה שתעלה על דעתם (וזו, אגב, דרך נחמדה במיוחד, אולי אתקשר בעצמי להצביע למדינות בעלות שירים גרועים המתמודדות נגדנו) ואין כל קשר לאנטישמיות. מספיק כבר, תפסיק לעשות זילות של המושג. אני, למשל, משתדל להחרים את מוצריה של גרמניה, את מוצרי "עלית" (המאמצת של מכבי ת"א והאחראית הישירה לסדאם חוסיין בשוק) את מוצרי ההתנחלויות ואת "פרוקטר אנד גמבל" שמתעללת בצורה מחפירה בחיות. כך אני שם את כספי בידם של אנשים המקדמים את השקפת עולמי ולא בידם של אנשים אשר (לדידי) הורסים את העולם בו אני חי. ומה כל כך רע בזה?

barBQ

New member
אני מקווה שאתה לא לומד באונ´ ת"א../images/Emo36.gif

כי אם כן זה מאוד חמור. אני גם מקווה שאתה לא בקשר אם אף אדם שלמד שם. ואתה יודע למה? זו התנחלות. היא בנוייה על אדמה ערבית- שייח מוניס. אז אם כבר אתה אדם עקרוני עדיף ללכת עם זה עד הסוף. הרי לא ייתכן שאתה "עקרוני לייט" שמגשים את העקרונות שלו רק כשהדבר מתיישב עם הדיעה הפוליטית שלו, נכון? אדם שלא קונה מוצרים של עלית (שאגב מיוצרים לא בהתנחלות, ולכם אתה רשאי לרכשם) בשל תמיכת החברה בקבוצת ספורט, קצת מדאיג אותי, אולי כדאי שתלך להיבדק?אתה מרגיש טוב? חוץ מזה, אני מקווה שלא התכוונת לכרוך את החרם שאתה מטיל על ההתנחלויות ועל עלית עם החרם שאתה מטיל על מוצרים מגרמניה. אומנם מעשיה של עלית חמורים, אך נדמה לי שמעשי הגרמנים במלחמת העולם השנייה טיפה אבל טיפה חמורים יותר. תרגיש טוב!!

Charlie

New member
barBQ

מה עניין שמיטה להר סיני? אז מה אם אונ´ ת"א נבנתה על שטח שפעם היה כפר ערבי. מן הסתם יש לא מעט כפרים ערבים שבנויים (גם מזרחית לירדן) על אדמות יהודיות שפעם ישבו שם יהודים. שורה תחתונה - איש לא באמת חושב אצלם שהם אי פעם יחזרו ליפו כמו שאיש אצלנו לא חושב שנחזור לגלעד. ניתן רק לחלום...לא מעבר! לגבי "עלית" - זו גישה סופר אירופאית! קבוצת הכדורגל פ.ס.וו איינדהובן שייכת לקונצרן הענק "פיליפס". אוהדי איאקס ו/או פיינורד ואח´ תמיד אומרים שאסור לקנות מוצרים של פיליפס כי ע"י כך מחזקים את פ.ס.וו השנואה. דבר דומה קיים גם בגרמניה עם "באייר" של לברקוזן. מה רע? במיוחד שאם נהיה ישרים עם עצמנו נגלה כי מכבי "עלית" היא סמל הרוע של הספורט הישראלי, לא פחות מאותם שופטים שכרגע נמצאים במעצר...

lo lo

New member
אם אתה מחרים תוצרת התנחלויות

אז אתה שותף למדיניות של צמאון הדם של האויב נגדנו. אם היית אדם הגון היית מחרים את תוצרת של הרשות הפלשתינית. העובדה שאתה בוחר להחרים רק את תוצרת המתנחלים מעמידה אותך במקום אחד עם הרוצחים הפלשתינים והצבועים של אירופה שנהנו מהשמדת העם היהודי אז והיום הם נהנים בהפניית הגב אלינו מאהדת הערבים על חשבון החיים שלנו. אתה הורס את העולם שבו אני חי. אני לא מעוניין בשותפות איתך.

שלח לי

אני זורק לך כפפה, שלח לי רשימת מוצרים אשר יצרניהם הם תומכי או תורמי חמאס (במדינות ערב וברשות הפלסטינית) או אירגוני סירוב אחרים ואחרים אותם בשמחה. ההתנחלויות מכשול לשלום ואינני רוצה לממן מכשול זה בכספי. מה לא בסדר בזה? אתה רשאי לחלוק על השקפת עולמי אבל מה מפריע לך בדיוק בצעדי המחאה שלי?

shlomikli

New member
החמאס? ומה לגבי הרשות?

שלא מעודדת טרור , לא מוותרת לו אלא מייצרת אותו בעצמה וללא בושה? אני אשלח לך רשימת מוצרים שיצרניהם הם תומכי רשות - אתה מחרים?

הרשות לא מושלמת

בצד החובה שלה ניתן למצוא עצימת עין ביחס לטרור ושימורו כאופציה שניתן לנצלה כקלף במו"מ. אבל ערפאת והרשות גם הכירו בישראל, וויתרו על 78 אחוז של אדמת א"י, והובילו עם שלם לתהליך כואב של השלמה עם ישראל (שראשית ניתוצו בפיגועים ההמוניים אבל בעיקר בעליית נתניהו ב96). לכן לא אחרים אותם. את כנופיית הרוצחים הדתית - חמאס - אני מעוניין להחרים לעומת זאת. "לו לו" התשובה תקפה גם לגביך.

lo lo

New member
רק החמאס עוסק בטרור???

למעשה כל הפלשתינאים (כן, כולם ללא יוצא מן הכלל!) עוסקים בטרור ו/או תומכים בו. הם כווולם מתמוגגים מרצח ילדים יהודיים במיטותיהם, למשל. לא יצא שום גינוי מהם לפעולות האלה, לא הוקמה שום תנועה אצלם שמוחה על פעולות רצח כאלה. כל משפט נציג פוליטי שלהם שמתחיל ב"גינוי" מעושה שנכפה עליהם, נגמר בגינוי של הפעולות שלנו נגד הרוצחים שלהם. לפיכך הפלשתינאים כולם הם עם של בני החושך, בני עוולה ובני מוות מבחינתנו. אם אנחנו חפצי חיים עלינו להשמיד ולגרש את בני החושך האלה שהם ממשיכים ישירים לנאצים ולמשתפי הפעולה איתם בשואה. המתנחלים לא נוהגים לרצוח ילדות בנות חמש במיטותיהן. הם גם לא נוהגים לנפנף בשמחה עם ידיים מגואלות בדם קרבנותיהם ובאיברים שהוצאו מגופותיהם של קורבנותיהם. המתנחלים הם אנשים כמוני, למעט העובדה שהם יותר אמיצים ממני והם לוקחים ברצינות מילים כמו ציונות והגשמה. בבחירה הזאת בין המתנחלים לפלשתינאים אני בחרתי במתנחלים. צר לי שאתה בחרת בפלשתינאים ועוד אתה מבקש ממני הוכחות לרצחנות הפלשתינאית כדי שתשקול ברוב חסדך להחרים אותם. כאילו שאתה לא חי כאן בכלל. רק אל תעשה לי טובות. אני מציע שההפרדה שעכשיו הפכה לסיסמא חדשה של היהודים העיוורים, תכלול את המתנחלים תומכיהם בצד אחד של הגדר, ואת הפלשתינאים ואוהדיהם כמוך בצד השני. לא תיתכן שום שותפות גורל בין אנשים כמוך לבין המתנחלים ותומכיהם (ויש רבים כאלה כפי שאתה יודע)ולכן אסור שהם יהיו באותו צד. לא ילכו שניים יחדיו בלתי אם נועדו...

שכחת משהו

הם גם מכינים מצות מדם של ילדים יהודים. תיקון טעות, מכינים לאפות.

lo lo

New member
אילוסטרציה

אפיית מצות מדם ילדים יהודים קטנה על הפלשתינאים. תראה מה הם עשו לשני הילדים מתקוע אחרי שרצחו אותם. הנה כמה תמונות לאילוסטרציה של הביצועים של ידידיך הפלשתינאים: התמונה עם חלקי הכבד של קרבנות הלינץ´ של שני החיילים ברמאללה. http://www.fresh.co.il/uploaded/3cda9b46552a151e.jpg התמונה מהמערה עם שאריות הבשר משני הילדים מתקוע שגופותיהם בותרו לחלקים קטמים בידי ידידיך הפלשתינאים. http://www.fresh.co.il/uploaded/3cda9c60568a21cc הפלשתינאי שמנפנף בידיו המגואלות בדם החיילים ברמאללה לחברים שלו (אולי גם אליך, אלמונימי ?). http://www.fresh.co.il/uploaded/3cda9c7c56ae834e.jpg תמונה של סתם הוצאה להורג של משת"פ בסגנון שחיטת בהמות החביב על ידידיך. http://www.fresh.co.il/uploaded/3cda9ca156dbde26.jpg דע מי הם חבריך, שמאלני. שלא תגיד שלא ידעת.

JUDA

New member
מזעזע, פשוט מזעזע.

ובניגוד לעלילות-הדם באירופה אלמונימי, לנו יש הוכחות מכאן ועד רמאללה. אני רק מחכה לתגובה שלך, על איך כל הלינצ´ים והטבחים הנוראיים בתמונות דלעיל הם כתוצאה מהכיבוש האכזרי ואשמתנו הבלעדית. קשה לי להאמין שתהיה תגובה אחרת מפיך.

על מה הפליאה שלכם בדיוק?

האדם שאתם פונים אליו כאן הגדיר את עצמו בעליזות אין-קץ "בוגדנימי" כאן בפורום ממש. לא רק שהוא מתנגד לכך שתרמזו על ידידותו עם אויבינו, הוא אפילו גאה בזה. אז על מה הפליאה שלכם בדיוק בקשר אליו?

JUDA

New member
בושה וחרפה

דבר ראשון - הם לא פוסלים את "מדיניות הכיבושים" של ישראל, אלא פוסלים את ישראל. דבר שני - אני מתבייש להיות בן עמך, שכן בעיניך שונאינו הם "לגיטימיים" וזו "זכותם". תהנה לך עם חבריך הנאצים, אני הוצאתי אותך מכלל עמי. בוגד.

JUDA

New member
קיבלת תשובה?

כי אם כן, נשמח מאד אם תפרסם אותה פה.

למעלה