כנסו שניה יש לי שאלה...

maliya2

New member
כנסו שניה יש לי שאלה...

טוב אז ככה...אני אוהב את קולדפליי מת על השירים שלהם והם אחלה. אבל לאחרונה התעמקתי בכריס מרטין ובראיונות איתו, ואני עם הזמן יותר ויותר משתכנע שהבן אדם מסטול!הוא גמור מסמים! יש לו את כל המאפיינים: הוא מתגרד מדי פעם, העיניים שלו בולטות, והוא מסתכל על התקרה כמו מסטול. כמעט כל ראיון שלו נראה כאילו הוא הרביץ שורה לפני. ואת האמת, אני מת עליו שהוא ככה הוא תותח... שימו לב לראיון הבא http://www.youtube.com/watch?v=asGIGv6aDJE למרות שזה לא עכשיו ולא רלוונטי עדיין.

politik59

New member
אתה טועה בגדול!! כריס במיטבו בראיון הזה../images/Emo26.gif

כריס ממש לא מסטול, הוא היה מאוד ביישן ואמר שזאת התכנית הראשונה שבה הוא מתראיין ל"טוק שואו"...אני מאוד אוהבת אותו בראיון הזה, הוא מפגין חוש הומור ושנינות, כמו ברוב הראיונות שלו, ואני ראיתי הרבה ראיונות וידאו שלו, הוא כל הזמן עירני ושנון. הנה קישור ישיר לראיון ותרגום. http://www.youtube.com/watch?v=asGIGv6aDJE תרגום של הראיון עם כריס בתכנית טלוויזיה אוסטרלית משנת 2003 מראיין: לפני 6 שנים הוא למד היסטוריה של יוון ורומי, עכשיו הוא סולן להקת קולדפליי. כריס: זאת תכנית האירוח הראשונה שלי לבד, זה מלחיץ יותר מאשר לנגן, אני לא כ"כ טוב בזה, אני יותר טוב בשירה. מראיין: אתה טוב בשירה. כריס:לא, זה הכל מכונות. מראיין: אתה אוהב שוקולד, אני יודע שהיית כבר באוסטרליה, גילית פה איזה שוקולד טוב? כריס: אני אוהב טים טאם, היה לי כזה במקרר בלילה, וזה הציל את חיי. מראיין: הלהקה שלכם זכתה לכינוי "בחורים נחמדים שאף פעם לא יהרסו חדר במלון" מה דעתך על הכינוי הזה? כריס:זה בסדר, יכולנו לקבל כינויים גרועים יותר. מראיין:כן, איזה כינויים? כריס: אין כינויים יותר גרועים מהכינויים שהיו לנו בבית ספר, שמצביעים על המראה שלנו... כריס: גיא הכי חתיך בקולדפליי, הוא רק מנגן ומקבל את תשומת הלב של כל הנשים... מראיין: נואל גלאגר (אואזיס) אמר שאם אי פעם הוא יעביר את הלפיד, הוא ישמח להעביר אותו לכם. כריס: הוא באמת אמר את זה? היה לי לפיד אבל הוא נשבר,לא קיבלתי אותו מנואל, ...אני לא מבין מה זה אומר ? מראיין: זה אומר שהוא אוהב את מה שאתם עושים. כריס: אתה לא מעודכן, הם שונאים אותנו עכשיו, אי אפשר לדעת אצל האחים גלאגר, אנחנו אוהבים את אואזיס, אבל אנחנו אף פעם לא יודעים אם הם אוהבים אותנו או לא. אבל זה טוב, כי זה גורם לנו להיות ערניים. מראיין: יש לנו משהו משותף,שנינו פוחדים לאבד את השיער... כריס מציע כמה הצעות... כריס: כשרואים את מייקל סטייפ , אז אני חושב שזה בסדר ואני לא כ"כ דואג בגלל השיער. מראיין:האלבום נפלא, השיר האהוב עליי באלבום הוא: the scientist למדת לשיר את כל המילים הפוך? כריס: להגיד שלמדתי זה יהיה קצת מוגזם, ניסיתי, אבל לא הצלחתי כ"כ, הם עשו עבודת עריכה טובה. מראיין: אז איך זה נשמע? כריס: זה נשמע כמו...אתה מכיר את להקת סיגר רוס? מראיין: לא כריס: תאר לך להקה מלטבייה, זה בעצם נשמע כמו שיר גרוע מהאירוויזיון...(כריס מדגים) מראיין: עכשיו כל ה"חנונים" בבית ישמיעו את השיר הפוך...

maliya2

New member
זה לא קשור אני רק מדבר על ההתנהגות שלו

אני גם אוהב אותו בראיון הזה והוא באמת מצחיק והכל, פשוט לפי ההתנהגות וההתגרדויות זאת אפשרות. זה שאמרתי שהוא מסטול זה לא אומר שאמרתי שהוא לא מצחיק ותותח שם.ובראיונות אחרים הוא לא ערני הוא גם מסטול ושמח. שלא תביני לא נכון.הוא החבר מקולדפליי האהוב עליי,ואני אוהב את המוזיקה שלו.פשוט לפי הסימנים זה נראה לי ממש הגיוני שהוא משתמש בסמים.

politik59

New member
כמה דברים...

זה ידוע שהוא לא משתמש, אבל גם אם נתייחס רק לראיון הזה, נראה לי שלא הבנת את הראיון כי התנועות שלו קשורות למה שהוא אומר. בהתחלת הראיון הוא אמר שהוא קצת לחוץ, כי זאת הפעם הראשונה שלו בתכנית כזאת. לדעתי הוא מאוד עירני וממוקד בראיון, התשובות שלו מתחכמות וזה סותר את ההגיון שלך, הוא בהחלט נראה שמח ומרוצה, והיו לו סיבות טובות. הראיון הזה היה בחודש יולי 2003 באוסטרליה במהלך סיבוב ההופעות שלהם. * הוא כבר היה במערכת יחסים עם גווינת'. * האלבום שלהם arobtth זכה להצלחה גם בביקורות וגם במכירות. * אני בטוחה שלפחות 20 בנות חיכו שעות מחוץ לאולפן רק כדי לראות אותו וקיבלו אותו בהרבה אהבה, המראיין קיבל אותו באהבה, וגם הקהל. כריס סיפר שהוא היה "חנון" ולא הייתה לו הצלחה עם בנות, וזה טבעי שהוא יהיה מרוצה ממצבו

VIVIAN3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוא שרוט גם בלי סמים

מה??? שמשהו תמים כמוהו יקח סמים?
והעיניים שלו בולטות כי ככה העיניים שלו נבנו...

maliya2

New member
אתם תראו מתישהוא זה יתגלה...

שהוא יילך לאיזה מכון גמילה או משהו או שיפרסמו עליו שהוא נתפס תחת השפעת סם...

למעלה