כנסו שניה זה דחוףףף

כנסו שניה זה דחוףףף

ידיד שלי חולה על בלינק בנשמה(ילד חכם עם טעם טוב כמו שאתם שמים לב) אז הוא ממש מוכשר בציור והוא החליט לעשות גרפיטי שלהם בחדר שלווו עכשיו הבעיה היא שחברה שלו (איכסה סתם קופה) שונאת את בלינק ואוהבת מיזרחית(לכו תבינו) אמרה לו שאם הוא עושה את הגרפיטי היא לא תבוא אליו יותר..... והדפוק שוקל באמת לא לעשות!!!!!!!!!!!!

SHIRA2811

New member
גרפיטי של בלינק?!

WOW! שולט! עכשיו- WHAT THE FUCK?! מזרחית?! לא תבוא אליו יותר?! שישים עליה זין. זה הכל!

כןן והיא הילדה היא מפגרת בחיים שלי

אני מכירה אותו מגיל 0 וחשבתי שיש לו טעם בבנות היא פשוט זנזונת מפגרת ואני פשוט אדפוק לה כפכף בראש מיצדי שלא תבוא אלו יותר כמה שפחות לראות את הפרצוף שלה יותר טוב! כול החבורה שלנו שונאת אותה

lulita182

New member
גם לאח שלי יש...

גרפיטי של בלינק בחדר: אחד של הארנב (הקעקוע של טום) ואחד של ג´נין (האחות מ-ENEMA OF THE STATE) זאת מן קריקטורה שלה (זה מצוייר על העטיפה של המופע (the MTT show( ולי הוא צייר בחדר את הציור של טום מהעטיפה של ההופעה! משהו פצצה!!! הוא מצייר מה זה יפה

t o m 1 8 2

New member
גרפטי של בלינק

לי יש גרפיטי של בלינק על הקיר, זה כזה יפה!!!!! טוב בקיצר על תרשי לו להכנע לחברה שלו, שלא תבוא אז מה, מי צריך אותה. מזרחית מה זה צריך להיות, גועל!!!!!!!!! תגידי לו שלא ישים עליה, ושיעשה גרפיטי של בלינק.

חן j

New member
אין צורך..

למה הוא בכלל חושב על זה? הלוואי שלי היה את הכישרון לצייר גרפיטי על הקיר!... ולמה הוא בכלל חבר של אחת שמכתיבה לו איך לחיות מה איכפת לה בכלל מה הוא מצייר בחדר שלו??? מוזר... והיא נשמעת די מפגרת...אל תתני לו להקשיב לה.. נראה לי שאת צריכה להיות חברה שלו:) בכל מקרה אם הוא יקשיב לה..הוא יכול לצייר אצלי?

למעלה