כנסו...שווה מאד

בריטני 2

New member
כנסו...שווה מאד

לא מזמן פתחתי אתר פצצה על זמרים אני מזהירה ממנו לא תרצו לצאת יש בו הכל: אנימציות,שידוכים,צאט,פורומים,אהבות,חדשות,הורדות, גלריות,מידע,רכילות,קישורים, מבחנים ועוד המון דברים שיענינו אותכם לא תרצו לצאת האתר הוא ענק מושקע ויפה גרפיקה מלאה!!!!

now name

New member
כן כן נחמד אבל אני לא מעונינת

בבריטני תודה בכל זאת שחר

MOFO

New member
יאללה כל פעם באה איזה קופה אחרת

עם הבריטני שלה... שבו בשקט! לא רוצים לשמוע

מה הבעיה שלך ?

בריטני היא סתם זונה מעצבנת ... למה את כותבת שזה אתר עם זמרים אם יש שם רק את הקופה הזאת? ואחר כך את עוד מתפלאת כשכותבים לך שבריטני היא זונה ...

תרגום לקוראי "הארץ" שבינינו:

מומלץ לכם בחום להיכנס! לאחרונה פתחתי ברשת הבינלאומית אתר משובח על כוכבי-זמר. אני סמוכה ובטוחה שלא יהיה לכם כל רצון לצאת ממנו, ראו הוזהרתם. באתרי יש מדורים רבים וטובים: תמונות נעות, הפגשת פנויים ופנויות, פינת פטפוט, פינת כתיבה, מדור בנושא אהבה, חדשות, קבצים שאפשר להטעין למחשב האישי, גלריות, מידע, רכילויות למיניהן בסגנון הצהובונים, קישורים לאתרים אחרים ברשת, מבחנים עצמיים לבדיקת ידע\אופי, ועוד דברים רבים שבטוחתני שירתקי אותכם ושיגרמו לכם לרצות ולהישאר באתר עוד ועוד. האתר מכיל מידע רב, הוא מושקע מאוד ואסתטי מאוד ומכיל גרפיקה ברמה הגבוהה ביותר. תודה ושלום. קישור: אתר איכותי ברמה גבוהה.

@יעל@

New member
היי באה אחת מפרסמת על אתר באינטרנט

שהיא פתחה ואז כולם מתחילים לקלל?????? לא יפה...... (היא לא אמרה אתר על בריטני היא אמרה אתר על זמרים שיש בו הכל - רכילויות, מידע, צ´טים.....

למעלה