כנסו רגע

כנסו רגע

טוב אני כבר הרבה זמן פה אני פשוט לא כותבת כלום אני נוסעת בסקט כבר כמה זמן עם עוד משהו, אני לא כל כל טובה, אני יודעת אולי אני עוד שניה נוחתת שובייט ואני עושה חצי אולי 180 כאילו 90 והוא קצת יותר טוב ממני. הקטע הוא שאנחנו רוצים ללכת לרמפות בספורטק אבל לא נעים כי אנחנו לא טובים ואנחנו לא מכירים אף אחד אז.... למשהו יש טיפים או משהו? *נמרוד אל תגיב

P Rod

New member
סתם תבואו עם חולצות של טוני הוק

ואז יראו שאתם סקייטרים קושחים ואמיתיים ואז יתנו לכם כבוד וירצו להיות חברים שלכם רצוי גם סופג זיעה על המרפק זה ממש מגניב

וואו רגע.. שניה.. לא... אתה פשוט לא מצחיק

לך לאיזה קורס שמלמד להצחיק ורק אז תוכל לנסות שוב או שפשוט תפרוש סופית

P Rod

New member
כה אני אפרוש

עדיף מללכת לספורטק ושאנשים יראו אותי

לכולם זה היה ככה בהתחלה!

אף אחד לא יצחק עליכם\ן עם אתם רוצים אתם יכולים אפילו לבק עזרה מהסקייטרים שנמצאים באותו יום שם.. גם לי זה היה ככה בהתחלה פחדתי שיצחקו אבל הלכתי ואף אחד לא צחק ועזרו לי אנשים גם!! אז לא צריך לפחד שיצחקו פשוט תילכו! יאללה איזה חפירה.. מקווה שעזרתי (-:

The candle

New member
נכון

רק בגולדה צוחקים על מתחילים תחת פינת הריכולים של רן אוחיון

עצה

תקומי יום בהיר אחד, תראי שהשמש זורחת והשקדיה פורחת, תלבשי את הבגדים האהובים עלייך, וצאי לאוויר העולם. באמת, הכי כדאי פשוט ללכת לספורטק. טובים לא טובים, כולנו בני אדם. תבואו שניכם, תתקבלו בזרועות פתוחות. אני מבטיח. אתם גם תמיד יכולים ללכת לגולדה, שזה קרוב לשם, וזה ספוט סטריט ושם אפשר לנסוע גם פלאט וקרבים ברגוע. נ.ב שוקו ולחמניה גם תמיד יכולים לעזור.

למעלה