כנסו רגע

azurnikit

New member
כנסו רגע

אני ממש אוהבת את מוניקה סקס, אבל אף פעם לא יצא לי ללכת להופעה שלהם... אבל אני אהיה בפעם הראשונה בהופעה שלהם בבומבמלה... אז רציתי לשאול: איזה שירים הם בד"כ שרים בהופעות שלהם? את הממסוחרים יותר כמו מכה אפורה ואיש קש? או אתשאר השירים המוצלחים שלא התמסחרו כמו 180 ומלכת היופי?

mmmbam

New member
יו אר מעצבנת אותי../images/Emo11.gif../images/Emo71.gif

מוניקה לא ממסחרים כלום.

xibit22

New member
../images/Emo45.gif מזה עוד פעם ממוסחרים

מוניקה סקס כולה אומנות

Elfangor

New member
יש סיבה שהמוכרים נהיו מוכרים P:

פלייליסט סטנדרטי של מוניקה, מה שאני מאמין שיהיה בהופעה ילך בערך ככה: כמה שירים מהמאוד מוכרים שלהם. סינגל יהלי\פיטר\ שחר. איזה שיר שקט או שנים, אבל עדיין מוכר (מספיק בנאדם שכזה) סינגל של מישהו אחר שיר פחות "ממוסחר", עמוק, ואני לא מסכים על מלכת היופי, הוא בין המוכרים בטח פה יכנס "עירומים" של שחר, או איזה משהו Pאנקי מאוד אחר שלו. חזרה לשירים המוכרים, היותר חזקים, השיא כמובן הוא "על הרצפה" ששובר כל הופעה שלהם. הסוף תלוי בזמן, אם יהיו הדרנים אז הם יצאו אחרי השיא (כאמור, מקסימום שיר אחד אחרי על הרצפה) ויחזרו לאיזה שיר שנים שקטים וסים עם איזה גשם חזק או משהו בסגנון. טוב זה לפחות הניחוש שלי, ככה נראית לי ההופעה שלהם תיהיה פחות או יותר.

תקני את הדיסקים שלהם../images/Emo194.gif

ואז תדעי את כל המילים לשירים ותלכי להופעה גם אם את לא מכירה את השירים ככה תחשפי לשיירם הפחות מוכרים והיפים שלהם.. בקיצור
כדאי לקנות את הדיסקים ואני מסכימה עם כל השאר מוניקה היא לא ממוסחרת... לא יודעת מאיפה הגעת לזה... יומטוב

פרקשון

New member
מכה אפורה ממוסחר בגלל פלורנטין?

אם ככה "תחת אש" ממוסחר בגלל פרשת השבוע? כדאי לך להגיד שלא!

פלורנטין ../images/Emo45.gifהתמכרתי לסידרה

כבר ראיתי 2 עונות בVOD חחחחח ואני מתחילה לראות ת'שלישית ממכר

פרקשון

New member
לנו יש הישרדות! נמלטים! סקראבס!

טירוף בבית! איך פגשתי את אמא! חיות פרא מזדווגות! ראש גדול! אני מכור

למעלה