כנסו רגע..

Dj Reut

New member
כנסו רגע..

יש לי בעייה קטנה.. אני בקשר עם מישהו כבר 3 חודשים, ואנחנו לא מוגדרים כביחד.. זאת אומרת שאנחנו שוכבים והכל סבבה אבל הוא לא חבר שלי... מבחינתי אני לא עם אף אחד אחר ואני יודעת שגם לו אין מישהי אחרת ואני מרגישה מבולבלת ולא יודעת מה אני רוצה מעצמי. כאילו המצב הזה ככה כבר מספיק זמן ומה שמפריע לי שזה לא מוגדר ואני משתגעת, אהה ועוד משהו שמאוד מוזר לי זה שאני לא יכולה אפילו להגיד שאני אוהבת אותו, אני כן רוצה אותו, כיף לי איתו, נמשכת אליו, סקס מעולה, אבל לא אוהבת אותו... בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי לארגן את כל הבלאגן שיש לי בראש אני מאוד אודה לו על זה...

נראה לי שאחרי כל מה שכתבת אז...

את כן אוהבת אותו! לא?! בקיצור,אני חושבת שאם את רוצה קשר יותר רציני או משהו כזה...פשוט תדברי איתו,זה מה שאני הייתי עושה.מה הכי גרוע שיכול לקרות?! מקסימום הוא לא ירצה...ביג פאקינג דיל! את תמצאי לך מישהו אחר(יש הרבה חרא בים! חחחח). אם הבעיה היא בכלל רק ההגדרה,אולי אפילו רק תחליטו ביחד אם אפשר להיות עם אחר או אם שואלים או מודיעים קודם,יש רגש או אין וכו...(במידה ואת לא מתכננת להיות איתו,חתונה,ילדים וזה.. כתבתי "בקיצור" ויצא לי קצת ארוך... חחח... וכמובן-בהצלחההההההההההההההההההההההההההה!!! יום נפלא

Dj Reut

New member
כן רק הבעייה היא ש...

שאלתי אותו וחפרתי לו מספיק פעמים, ובכל פעם הוא לא ידע מה לומר לי.. תכלס אני לא יודעת כבר מה להגיד לו...

prosilence

New member
אם טוב לך

אז למה להכנס לסרטים מיותרים? מה הקטע של כל הבחורות לנתח כל דבר... אם את רוצה להפסיק את הזרימה ואולי קצת לעצבן אותו תתחילי לנהל איתו שיחות כמו יחסינו לאן או שפשוט יום אחד שישאלו אותך איפה את תעני: "אצל חבר שלי" ותבדקי את התגובה שלו.

../images/Emo178.gif בעיה קטנה../images/Emo4.gif

תשבי עם עצמך ותחליטי מה את רוצה מהקשר איתו ולאן את רואה שזה מוביל... ממה שכתבת זה משתמע ל2 פנים , אחת שאתם ידידים ויש סבבה של סקס האחרת שאת רוצה במחויבות אבל מפחדת לדחוק בו. המלצה אישית ! את רוצה יותר תדרשי יותר, נוח לך עם המצב תזרמי איתו... אבל בטח ובטח לא לטחון את הראש, מיותר לחלוטין!

למעלה