כנסו רגע...

לימור1977

New member
כנסו רגע...

אתם קולטים מה הולך פה? מירי בוהדנה באה להתארח בצ'אט וכמעט ולא שאלו אותה שאלות. תנו לה כבוד ותתחילו לשאול שאלות. בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה: שרשור השאלות למירי בוהדנה ירד לעמוד השני. אני מבקשת מכם שלא תתעצלו ותשאלו אותה שאלות. כולם ביקשו שהשחקנים יבואו לפורום ויתארחו בצ'אט אז למה אין שיתוף פעולה??????????????..

לימור1977

New member
אתם יודעים מה עוד מעצבן אותי???

בריאיון עם יהודה לוי אנשים מילאו 17 דפים בפורום עם שאלות. יהודה לא ראה את השאלות האלה, כי הם היו צריכים לשרשר אותם לשרשור של השאלות. היום בטח יקרה אותו הדבר, כי אנשים לא מבינים שהם צריכים לשאול את השאלות לפני הריאיון ולא באותו רגע, כי בינינו כמה שעות לפני הריאיון הם מדפיסים את השאלות ולא מסתכלים יותר בשאלות שבפורום. הם נותנים מידי פעם לאנשים מהבצ'אט לשאול שאלות. אבל עם כל הבלאגן שיהיה לא ידעו בכלל מי שאל ומה הוא שאל. לכן חשוב שאנשים ידעו שצריך לשאול שאלות בזמן ולא לחכות לרגע האחרון שאף אחד כבר לא רואה. סליחה שאני מתעצבנת אבל זה ממש לא בסדר מה שהולך כאן, וכואב לי הלב על כך שאיילת וגיא יראו את הבלאגן שמתחולל כאן לאחר שהם יחזרו מהריאיון.

לימור1977

New member
לא הבנתי מה שאמרת../images/Emo12.gif אבל...

רוב השאלות ששאלו את יהודה לוי היו שאלות שכתבנו כאן בפורום, מה שאומר שכן מתייחסים לשאלות שנשאלות בפורום.

לימורוש מה שהיה עם יהודה היה לא פיר

כתבו לו שאלות והוא בקושי ענה להם זה לא פייר אלא רק מהצאט מה שלא היה צריך לקראו אז... תשרשרו לה שאלות בתקווה שהיא ביכלל תראה

לימור1977

New member
זה היה ברור שהוא לא יענה על כל ...

השאלות ששאלו אותו כי אם הוא היה עונה אז הוא היה צריך יותר משעה. גם אותי עצבן הקטע שבו הוא עונה בקצרה על כל שאלה ששאלו אותו.

dont be heavy

New member
לימור תקשיבי,

נראה לי שפשוט כל הבנות פה חולות על יהודה ואלי על מירי טיפה פחות, אבל לא ניראה לי שזה ממש הסיבה... אלא שפשוט בראיוון עם יהודה שאלו ממש צת שאלות מפה אז בטח יש כמה שהחליטו שאין להם קטע לכתוב כי ממילא לא יענו להם, הבנת?

לימור1977

New member
אני מבינה את אלה שלא הקריאו את...

השאלות שלהם. אבל תמיד אפשר לנסות לשאול שאלות ואולי בסוף כן יקריאו אותם. בכל מקרה אנחנו צריכים להיות שמחים שהם מתארחים וזה הישג גדול.

למעלה