כנסו רגע

VVEE MAN

New member
כנסו רגע

נכון בcky4 שבאם מביא לאבא של מכות ואז עושה גילגול כזה וישר בעיטה לפנים של אבא שלו ואז הוא אומר לו משהו צ'סטר רמבול או משהו בסיגנון אני רוצה לדעת למה הוא היתכוון כי היום סתם מילמלתי את זה ליד אמא שלי והיא התחילה לצעוק אין לי מושג למה יכול ליהיות שהיא לא שמעה טוב. בכל מקרה מישהו יודע מזה צ'סטר רמבול?

holly shit

New member
חחחחח סאק מיי בולבול מצחיק:)

איזה קטע בדיוק עכשוי ראיתי CKY4 אבל לא שמתי לב שהוא אמר את זה ואני בכל מקרה לט יודעת למה הוא התכוון FUCK YOU ALL

צ'סטר זה העיירה שבה באם גר(נראה לי)

וממה שאני זוכר(נמחק לי הסרט)באם אומר שכל צס'טר תשמע על זה או משהו כזה אבלזה לא ממש בטוח סתם מה שאני חושב...

P o l l y

New member
west chester, pa. (ווסט(מערב)צ'סטר)

ו-PA נדמה לי שזה פנמה או פאנאמה או משהו.. באגלית נדמה לי panama

P o l l y

New member
אממ...טוב :) אמרתי ש*נדמה* לי, לא ש

אני בטוחה
.

omni96

New member
אמממממ.....

תאמתי לא שמעתי מה שהוא אמר כי אני חדש בג'קאס אני מבין הרבה יותר ב-cKy בכל מקרה אני חושב שאמא שלך הבינה משהו אחר ממה שבאם אמר תשאל אותה ! אולי הוא אמר just had a *** roll בגלל שהוא עשה גלגול כזה רק ניחוש

Roger Muscito

New member
פירוש

לא הבנתי - הלכת לך להנאתך ומילמלת צסטר רמבול ואמא שלך שמעה והתחילה להשתגע??! אה, וצסטר יש בהרמה מקומות, לא רק בפנסילבניה.. למרות שזה נשמע הכי הגיוני. ואגב, rambel כשם עצם זה טיול, וכפועל זה לטייל. rumble - בסלנג זה קטטה, תגרה, וזה גם רעש. כפועל זה להרעיש. תחליט מה יותר מתאים לך :)

VVEE MAN

New member
תודה לכולם על התגובות

חחחחחח אם אלה הפירושים נראה לי שפשוט היא לא שמעה טוב סליחה שהטרדתי אותכם יום טוב לכולם

CKYGUY

New member
אוללי תשאל אותה למה היא חשבה

שהיתכוונת.. זה הכי פשוט

BiAAcH

New member
שמעו...

אוקיי, רמבול, זה התפרעויות, מכות, מה שאתם רוצים, וצ'סטר, זה איפה שהם גרים, באם התכוון שאבא שלו תמיד סיפר לו כמה הוא השתתף בצ'סטר רמבול, יענו התפרע, ועכשיו הוא אופה שמן, שלא עושה כלום, אז באם מחזיר אותו לילדות...

CKYGUY

New member
ת'אמת , הוא כן עושה..

אם לא ידעת\ידעתם , הוא לא סתם מקבל מכות.. הוא מקבל על זה כסף
חחחח

BiAAcH

New member
לפי דעתי...

זה הולך אצלם ככה: באם מרוויח מלא $$, ונותן לאבא שלו, כי הוא לא אוהב להתעסק עם זה, ואבא שלו שם את הכסף בבנק, וכל פעם שמישהו צריך כסף הוא פשוט מוציא (למשל בשביל לקנות איזה פרארי חדשה...)... בחלק מזה אני בטוח, והחלק השני, אלו סתם השערות...

omni96

New member
השאלה היא

שמתי לב שבאם גר עדיין עם ההורים אז אני חושה שזה הגיוני שכולם יתחלקו בכסף אבל למה באם לא עובר דירה זה אני לא יודע

holly shit

New member
לפי דעתי..

באם מרויח מלא ותמורת זה הוא קונה להם בתים (למשל) כמו אז שהוא קנה להם לא נראה לי שהוא בא כל חודש נגיד ומשלם להם

למעלה