כנסו ..פרק ראשון SOUL

jul sho

New member
כנסו ..פרק ראשון SOUL

jul sho

New member
soul - דיבוק

לא הבנתי מילה . מאוד מרתק - מי שלא נבהל מרוחות רפאים - זה אפילו מקסים .אני אהבתי

kiCkiC

New member
בננות

אני רק מזכירה לכן לא לתת קישורים להורדות...

lim55

New member
ג'ולי,

התחלתי לראות מהקישור של אור..היה מעניין דווקא. אני גם עדיין לא מבינה כ"כ מה קורה...אבל מה שחשוב זה ... שהנסיך שלנו נראה מעולה שם....
.

jul sho

New member
לימור אעשה סדר בעניין

אני כבר מבינה את הסידרה ואת התוכן את תפקידו של הממי שלי אכין משהו לנוחות כולנו ואני מחפשת את הפרקים אולי מורן תושיע אותי כי הסידרה ממש טובה

jul sho

New member
soul אחרי הפרק הראשון אין לי חשק

צפיתי בפרק ראשון והיה מצויין בגדר הסיבולת ואין לי בעיה עם סירטי אימה מתח אני אוהבת מאוד. לא הדם לא הרוחות.לא מבהיל . בתחילת פרק 2 העפתי את הסידרה לכל הרוחות.לא אראה אותה . למרות שאני העמדתי אותה אחרי הצפיה בפרק הראשון בקטגוריית הצפיה למעלה .

kiCkiC

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מה לעזאזל קרה בפרק 2 שאפילו ה"נסיך"
שלך לא הצליח להעביר את זה

jul sho

New member
מורן../images/Emo24.gif אם זה מה שמעורר אותך ../images/Emo6.gif

אז אספר לכם . צפיתי בפרק הראשון וזה זרם יופי אהבתי את העלילה את התסריט את הכל לפי הקצב והטעם שלי ראיתי שתי אחיות קשורות זו לזו ובאמת בהמשחשה ראיתי את הלב הגדול של כוכבת הסדרה במעורבות שלה בטוב לב הדאגה שלה לאחותה והדאגה של האם לשתיהן ראיתי את הנסיך שלי בחליפה כחולה הורס עד כדי כך ששמתי אותו במסך שלי . מה לעשות אני בחורה טוטלית אוהבת עד הסוף או לא עד הסוף . לא הציק לי שמנגנת הכינור ששברו לה את הלב זרקה את עצמה מגבוה ,ולא הציק לי הרוח רפאים שלה שצצה בכל מקום הסתכלתי בלילה בחדר בחושך וכלום לא הפחיד אותי . מה ששבר אותי בפרק ב' היה הטלפון של האחות התאומה כשנתקפה בחושך במרטפי תחנת המטרו המחסן הבוער הסגור והאחות שעולה בלהבות מתחננת לישועה לנגד עיניה של אחותה החיזיון של ילדים ממולכדים באש שברון הלב של האחות בחוץ .. כשאתה צופה בסידרה אתה לא חושב שעכשיו הכל משחק באיזה שלב אתה נסחף וחי את הסדרה. זה לא גרם לי שום פחד זה גרם לי לראות את המציאות שאני לא רוצה לראות ובגללה אני יושבת לראות סדרה ואולי בגלל שאנחנו חיים בחיים כאלה בישראל שיש בהם אובדן צער פיגועים שאנחנו מפנימים עמוק פנימה ורק רוצים לחיות אז שתלך לכל הרוחות הסדרה הזו ובמכתב הבא שלי לנסיך שלי אני אומר לו את דעתי ואני לא צוחקת . מורן קחי חיבוק ממני

lim55

New member
ג'ולי,

וואו!!! איזו תגובה!!! אני גם לא אוהבת סרטי אימה...ולקוריאנים אין גבולות... כל מי שראה את "bad boy" יודע על מה אני מדברת...
אני מאמינה לך...אני גם לא אמשיך לראות...

nuly123

New member
מבינה אתכן ../images/Emo24.gif

גם לי לא היה קל עם שני הפרקים הראשונים, אבל אני מתכוונת להמשיך לצפות

ASSIAGIRL

New member
וואי../images/Emo9.gif...

איזה חמודה את
, באמת, את מקסימה
.. בחיים לא חשבתי שמישהי איי פעם תפסיק לראות דרמה בגלל סיבה כזאת
.. זה מראה שאת מאוד רגישה
.... מה שכן, את חייבת להפריד בין מציאות לסרטים, אפילו שזה לפעמים דיי דומה למציאות.. פשוט מה שכיף בזה שבכל אופן שקורים דברים רעים בסרט, אחרי הכל אתה יודע שזה סה"כ סרט, מבויים
.. אני כבר הורדתי את שני הפרקים, מקוה להתחיל לראותאותם בקרוב.. אולי אז אני אומר את דעתי (למרות שאני מכורה פחד לדרמות וסרטי אימה....)

למעלה