כנסו פה רגע

שiש

New member
כנסו פה רגע

יש כאן איזה מלאנת'לפים וחמש אנשים חדשים, אז תעשו טובה ותתפקדו כאן בזריזות, שיהיה לכולנו קצת מושג עם מי אנחנו מדברים, אוקיי? (עתיקים, אתם יכולים גם!) ניק, גיל, מיקום, קשר להפועל, בלה בלה. קצר ולעניין. תודה.

EA 4real

New member
חדש!

נעים מאוד אני אליעד. 16 וחצי אוהד הפועל מאז שאני זוכר את עצמי וגר בבירה 20 דק' הליכה ממלחה ו5 דק' באוטו. יש מנוי.

טוארג

New member
טוואנדה!

שם: יובל מיקום: מכבים-רעות ותק במלחה: מעונת 92'-93' גיל: האחד בספטמבר כבר לא ייפתח בבית ספרנו

geoni

New member
פרטים על עצמי

אני בן 22 תושב ראש העין אוהד הפועל י`ם לפני מספר שנים עבדתי בבית ספר של הפועל ברח` שטראוס ואני חולה חולה חולה חולה על הקבוצה

Fantasy WRC

New member
הוא מנסה להבין, למה לא שירשרת את

הדעה שלך לזו שבו רושמים על עצמם כל החדשים...

geoni

New member
חשבתי שמין הראוי שתדעו מי אני

גם אם זה לאחר חודש

שiש

New member
הוא מתכוון

שפשוט היית צריך לשרשר, במקום לפתוח הודעה חדשה, זה הכל :) ותמיד ראוי שנדע מי אתה, תבוא כל יום :)

AmiTutiT14

New member
טופי../images/Emo3.gif

ניק:
גיל: 15 עוד איזה חודש.. מיקום: מלחה קשר להפועל: אבא שלי המאמן

שiש

New member
נפלא

שהעתיקים משתרשרים, והחדשים מעדיפים להשאר מסתוריים. נו, מילא.

biotechbrain1

New member
מי אני ומה שמי

אז ככה, גם אני מהחדשים.. בינתיים בעיקר צופה: 20 קרית מוצקין אוהד מאז 95 - שיא תקופת גורדון את שפע. רגע כואב: הגיוס שלי נפל בדיוק ביום של גמר היול"ב נגד ריאל מדריד!

ניסיתי לפתוח כזה שרשור בעבר...

נעם, ירושלים (בקרוב משתנה... שלושה חודשים לחתונה :)), 27, קשר להפועל- עובד במועדון כאחראי על הפרסום במלחה, מנוי מעונת 91-2 (למרות שבשנים האחרונות לא הייתי צריך לדאוג למנוי :)), ופרטים "פיקנטיים" נוספים- עוזר מאמן קבוצת הנוער של מכבי י-ם בעונות 95-6 ו 96-7, כתב לשעבר ב"כל הזמן" ובסלניוז, וחלק מצוות האתר הרשמי באחד מגלגוליו :). (מספיק פרטים בשביל מי ששאל פעם מאיפה המקורות שלי? :))

למעלה