כנסו- נוגע לכולם

כנסו- נוגע לכולם

הרבה פעמים בחיים אנחנו מודים לאנשים. לא תמיד אנחנו אומרים להם. אני מנצלת את ההיזדמנות להודות לכמה אנשים. אתם יכולים גם. לאדר- המקסימה. שמראה לי כול פעם מחדש כמה אני שווה. ושהיא סופר נחמדה ;) לעדי [לא מהפורום]-היא יודעת כמה אני חולה עליה, אבל היא מותק של ילדה ועוזרת לי בהכול! לטל- שמצחיק אותי, וגם- מראה לי כמה אני שווה. לכול אלו שנכנסים לחיים שלי ועוזרים לי, לכוון את עצמי, להחליט, וגם מלמדים אותי. [המנחה שלי, יפעת [לא מפה], עדי..] ולכול החברים שלי-זה ברור. פשוט היה לי חשוב להזכיר כמה שמות. המשך יום מקסים.

count on me

New member
באמת חשוב...כנסו !

כמו שחנו'ש אמרה, הרבה פעמים במהלך החיים יש אנשים שעושים לך טוב על הלב...מחזקים אותך, מעלים חיוך על פנייך לתקופה ארוכה וקצרה...פשוט עושים לך טוב על הנשמה. הם לא תמיד יודעים זאת...וחבל...! כמו כן גם כל אחד ואחת מכם חלק מאותם אנשים.... אני מאמינה שהרגש של הנתינה גדול כמעט כמו של אהבה ואף יותר. הרבה אנשים עושים לי שמח מידי יום, מעלים חיוך על פני ומבלי שיודעים נותנים לי המון כוח להמשיך.אני מנצלת את היזדמנות להודות להם ולהזכיר להם כמה הם חשובים לי וכמה שאני מעריכה אותם. חן - ילדה מיוחדת, מלאת שמחת חיים שתמיד דרך הכתיבה היצרתית שלה הפקתי הרבה, למדתי. ומבלי שידעה נתנה לי המון כוח. לי - אחת במינה. כל - כך הרבה אהבה יש בה, תמיד אוהבת להקשיב ולהראות את העולם מזוויות שונות....בעקרון בדברים מסוימיים יש לנו אותו ראש...חח. המנחה שלי,- אני בטוחה ולפחות מקווה שהיא כבר יודעת שאני מאוד מודה לה על הרבה דברים. אני לא יודעת אם זה המקום - אבל זה כבר יושב הרבה זמן על הלב : עם הזמן וגם לאחר שנגמר הקורס היו מספר ילדים שעדיין נשארו בקשר עם המנחה, ואני כמובן בינהם. היא הפכה לנקודת אור בשבילי, כל הזמן היא אמרה שאפשר לשתף אותה בהכל ולסמוך עליה....וגם נתנה תחושה כזו. סמכתי עליה המון. עם הזמן קצת התאכזבתי, ואולי בגלל שציפיתי להרבה. קשה לי לתאר או להסביר. היו פעמים שספרתי לה דברים וכתבתי חוויות....והתגובה לא הייתה כמו שציפיתי וההפך. זה כאילו מיני אדישות. הרבה פעמים אמרתי שהיא עסוקה, אין לה זמן ובטוח שיש לה סיבות. אבל עם הזמן זה כבר לא שיכנע אותי ובאופן אוטומטי אני מאמינה שדיי הפסקתי לשתף לאט לאט. כמובן שיש פעמים שהיא מאוד עזרה לי והתגובות היו מפתיעות וכיפיות לקריאה..! בעקרון עדיין לא הצלחתי "לפענח" אותה- מכוון שפעם ככה ופעם ככה. כמובן ששיתפתי חברות בנושא ומה שניסיתי להבין למה זה בכלל הטריד אותי...?כי היא לא חייבת לי כלום..? (על השאלות האלה אני עונה לעצמי).דברתי עם חברה וגיליתי שאני לא היחידה שהרגשתי ככה. היא בן אדם מקסים, רק שלפעמים אני באמת לא מבינה אותה. אני מאוד מאוד מעריכה אותה, והיא יודעת את זה.... פתאום היא כאילו שוב מגיבה ועונה מכל הלב...ואפילו "עשתה לי את היום"-אמרתי לה...מעניין איך תגיב?חח (אני חושבת שעד פה מספיק - כי אני בעצמי לא יודעת איך לסדר את כל "הבלאגן". אז לסיום - המון תודה, אני מעריכה אותך מאוד...את אדם מאוד מיוחד...אני תמיד סומכת עלייך....את סייעת לי המון-ותמיד דאגתי להגיד לך את זה. אני הרגשתי שאפשר לשתף אותך בדברים אישיים שלי, עם הזמן התאכזבתי קצת אבל לעולם לא הפסקתי להרגיש שאפשר לשתף אותך. אולי משהו בכמה תגובות חסמה לי את זה...וכמובן הפסד שלי. אני בטוחה שתצליחי בכל מה שאת מציבה לעצמך, יש לך המון כוח! וכמובן לכל החברים הקרובים שלי שאני אוהבת המון.... לכל אדם שנכנס לחיים שלי יש סיבה - אז תודה באמת לכולם.(כמו שחן אמרה היה לי חשוב לציין מספר שמות) באהבה הכי ענקית שבעולם, והמשך יום קסון לכולם.

count on me

New member
אני לא מאמינה על עצמי...

שבסוף כתבתי וגם שלחתי...חחח אני רק חייבת לציין שאותם אנשים שציינתי , כ - ו -ל - ם , שמחו אותי והעלו לי חיוך יותר מפעם אחת. וכמובן "עשו לי ת'יום מספר פעמים..." ת - ו - ד - ה ! יש ועד המון אנשים.....כל יום יש יותר מ 3 אנשים...איך אני אכתוב לכולם..? אם הזמן....חחח אוהבת את כולכם והמשך יום מקסים.

לילי27

New member
את כל כך צודקת.

אני חייבת תודה להמון אנשים. לאדר- המקסימה שלי, שתמיד עוזרת ומקשיבה בכל מצב. שתמיד כיף לצחוק איתה ושאנחנו חושבות על אותם דברים כל הזמן זה פשוט מדהים. שפירגנה לי כל כך שהצלחתי במתמטיקה. שכתבה לי כזה מכתב מקסים להולנד!! ששולחת לי סיפורים!! שהשאילה לי ספר מדהיים.ועל זה שהכרתי אותה. להדר- שאני מתכתבת איתה בזמן האחרון ומאוד כיף לי לספר לה דברים. היא ילדה פשוט מדהימה, ובוגרת. לחברות המקסימות שלי, אבל מכיוון שהן לא קוראות פה זה מיותר. ולמשפחה המדהימה שלי. וכמובן איך אפשר שלא- למדריכה שלי במיכאל, יפעת. ממנה התחלתי בכלל את הדרך המדהימה הזאת שנקראת מיכאל. היא לימדה אותי כל כך הרבה דברים וגרמה לי להתעניין בעולמות שבחיים לא עניינו אותי לפני. היא גרמה לי להאמין בעצמי, להגשים את החלומות שלי. אני חייבת לך כל כך הרבה תודה, באמת. אני לא חושבת שתדעי כמה אף פעם.

פשוט נכון

לפעמים אנחנו באמת לא מודים לכל נקודות האור הקטנות האלו בחיינו...אז גם אני אכתוב תודות: קודם כל ליפעת המדריכה שלי. בלעדייך לא הייתי איפה שאני היום, ויכול להיות שבכלל לא הייתי איפה שאני נמצאת ממש ברגע זה. עזרת לי המון, ואני לא יודעת מה הייתי אושה בלעדייך! לחברה הכי טובה שלי, עדן (שגם גולשת בפורום וגם היא בוגרת מיכאל). תודה שאת החברה הכי בעולם ושאת תמיד עוזרת לי. אוהבת אותך הכי בעולם. ללי, שבזמן האחרון אני מתכתבת איתה. המון תודה על מה שאת, שאת מקשיבה ותמיד שמחה לעזור ולדבר. למדתי ממך המון בזמן האחרון. ו...למורה שלי (למרות שזה מיותר...) אני לא אכתוב כי היא בכל מקרה אבל בכל זאת תודה! והכי הרבה למשפוחה שלי ( בכוונה משפוחה
). שאתם תמיד תומכים וכל השאר מיותר כי אתם לא רואים. וזהו. יש לי עוד כמה, אבל אם אני אתחיל אני לא אגמור. אז באמת תגידו תודה מכל הלב ויכול להיות שאתם תעשו למישהו את היום! באהבה לכווולם
, הדר

tal 05

New member
הדר ולי..

אתן כותבות "ל-X אבל מכיוון שהוא לא נכנס לפורום אז זה מיותר לכתוב" זה ממש לא מיותר..זה פשוט לא המקום לכתוב אם הם לא יראו את זה,חן פתחה את הנושא כיוון שהיא רוצה להודות לאותם אנשים,והיא עושה את זה פה כדי שאותו אדם יראה את התודה הזאת.(במקרה זה אנשים שכן פעילים בפורום) לכן אני מציע במקום לכתוב שזה מיותר..תכתבו/תגידו לאותו אדם את התודה הזאת במקום שהוא כן יראה,וידע שאתן מודות לו.
זה יעשה גם לו וגם לכן טוב,מבטיח!

לילי27

New member
אולי אתה צודק.

יכול להיות שאת צודק, אבל אני מניחה שזה לא מפריע, אפילו בשביל ההרגשה האישית שלי. ולחברות שלי אני מודה כל הזמן:) ובקשר למשפחה, אני באמת צריכה להודות להם. תודה רבה:)

tal 05

New member
תודה.

אני רוצה להודות לכל האנשים הסובבים אותי ושמתקשרים איתי. כולם יודעים שזה חשוב שיהיו לכל אחד חברים או אנשים קרובים אליו,אבל לא כולם מבינים עד כמה זה חשוב. אף אחד לא יכול לחיות לבד,בלי עוד בני אדם,בטח יש כאלה שטוענים שכן. זה לא קשור לעצמאות או תלות. כשאדם נמצא לבד אין מי שיגרה לו את הרגשות,עצב,שמחה,אהבה,קנאה,כעס וכו'..ואז כשהוא נתקל בבנאדם הוא לא יודע איך להביע את אותם הרגשות. לכן אני לא יכול להגיד שמות ספציפיים,אני מודה פשוט לכל מי שאני מכיר!!..אני מודה בעיקר לעצמי,כי בזכותי אני מוקף כל הזמן באנשים שאני אוהב,ואוהבים אותי. יש לי סיפור להראות לכם..סיפור אמיתי,שמראה עד כמה חשוב לא להיות לבד. ביום חורף קר ב1938 התקרב עובד סוציאלי בצעדים חוששים לפתח בית בחווה נידחת בפנסילבניה.הוא היה אמור לחקור חשד בהתעללות בילד ועד מהרה גילה את הקורבן,ילדה בת חמש שהוסתרה בעליית הגג.הילדה,ששמה היה אנה,הוצמדה לכיסא ישן כשידיה קשורות מעל לראשה באופן שלא איפשר לה לזוז.היא הייתה עטופה בסחבות מזוהמות,וידיה ורגליה היו דקות ושבריריות כגפרורים. אי אפשר היה לתאר את גורלה של אנה אלא כטרגדיה.היא נולדה ב1932 לאישה לא נשואה ומפגרת בשכלה בת עשרים ושש שחיה עם אביה.הסבא כשעס מאוד על הריונה ה"בלתי חוקי" של בתו,לא היה מוכן להשאיר את התינוקת בביתו.אנה בילתה,איפוא,את ששת חודשיה הראשונים לחייה במוסדות שונים,אך אמה לא הצליחה לשלם על הטיפולים האלו ואנה נאלצה לשוב לביתו העוין של סבה. בשלב זה,הסבל של הילדה נהיה גרוע יותא ויותר,והאמא,כדי לרכך את כעסו של הסבא,כלאה אותה בעליית הגג,שבה ניזונה משאריות של חלב ולא זכתה כמעט לכל תשומת לב.היא נשארה יום אחרי יום,חודש אחרי חודש,ללא מגע אנושי כמעט-במשך חמש שנים ארוכות. הסוציולוג,דיוויס,ששמע על הפרשה נסע מיד לראות את הילדה.הוא גילה אותה בבית מחסה מחוזי שאליו אספו אותה הרשויות המקומיות.מצבה של אנה זיעזע את דיוויס,היא הייתה כחושה וחלשה ולא הייתה מסוגלת לצחוק,לחייך,לדבר או אפילו להביע כעס.היא הייתה חסרת תגובה לחלוטין-כייצור השרוי לבדו בעולם ריק. הילדה הזאת לא הצליחה להביע את הרגשות שלה כיוון שחמש שנים היא לא שזכתה לחשיפה של בני אדם,היא לא יודעת להביע רגשות,לא היה שום דבר שיגרה את רגשותייה,אף אחד לא עיצבן,אהב,הצחיק,העציב..כלום! (ברור לי שיש עצלנים שלא יקראו את זה,אבל היה לי חשוב לשים את זה) לילה טוב. טל.

count on me

New member
נוגע ללב.

סיפור מאוד יפה... לא כולנו עצלנים, וטוב שבסופו של דבר הוספת את הסיפור. חחח :) דרך אגב- לא נראה לי יש אדם שרוצה להיות לבד בלי חברים. נכון שיש רגעים ותקופות שאתה רוצה להיות לבד עם עצמך...אבל זה נגרם מרגש מסויים..! לילה טוב אדר.

tal 05

New member
לא הבנתי אותי..

לא אמרתי שיש אנשים שרוצים להיות לבד.. פשוט יש אנשים שטוענים שהם יכולים להסתדר לבד,הם חושבים שזה קשור לתלות ועצמאות. הם לא מבינים שזה מעבר לזה!

count on me

New member
זה לא סותר...חחח

אני מסכימה איתך, מאוד. אני לא מצליחה למצוא מילים בשביל לתאר את המחשבות שלי על אותו אדם שחושב שיוכל להסתדר לבד ומקשר זאת לתלות ועצמאות!.

סיפור מקסים..

חח גם אני קראתי. אז עכשיו הבנתי למה התכוון המנחה שלי שאמר שאהבה זה לא משהו מולד, מקבלים את זה עם הזמן, אתה לומד לאהוב. אני מקווה שלא התבלבלתי במה שהוא אמר.

תגובה... ותבינו משהו כולם+נ.ב

כולכם צודקים. אי אפשר לכתוב פה תודה לכולם. וטל- דווקא כן היה חשוב לי לרשום שמות שלא מסתכלים בכלל בפורום. כי זה משהו כזה- שאי אפשר להסביר. אבל רשמתי רק כמה ממש מיוחדים. אני יכולה ככה להודות להוריי שהביאוני עד הלום. וכמו שאדר אמרה [נדמה לי] אז אנשים נכנסים לחיים שלך במטרה מסויימת- אני מאוווד מאמינה בזה. אני לא פירטתי על כול אחד כי זה יכל לקחת שנה. אבל במיוחד מהיום [אפרט על זה] אני מאוד מעריכה את רפאל, המנחה שלי, וכול המנחים שרואים את זה-אז שתדעו. הוא אהוב על כולם. מקסים. אני מבינה עכשיו כמה אוהבים אותו-אפרט על זה בהודעה אחרת-אני חייבת לספר לכם חוויות. לא תמיד בנאדם ידע כמה אתה מודה לו-אבל גם אם לא...חשוב להזכיר את זה לפעמים.

שכחתי את הנ.ב

נ.ב אני מודה לעצמי! בלי שום התביישות, או הצטנעות. אני מודה לעצמי! בזכותי לא הייתי איפה שאני, גם. תעריכו את עצמכם!

count on me

New member
את התודה החשובה ביותר שכחתי - כנסו

כמו שהרבה אמרו, ואני נוטה להסכים איתם. תודה עצומה לעצמי - שכן לא הייתי מי שאני בלי האמונה שלי בעצמי, הכוח שבהתמדה שלי. אנשים מסביב הם יכולים רק להשפיע - לטוב או לרע. אבל בפועל אני השקעתי, התמדתי, נלחמתי, למדתי, התקדמתי, נשברתי, נפלתי ושוב קמתי...! הכוח הפנימי שלנו הכי חשוב - אל תשכחו זאת!. אם נודה רק לאנשים שמסביב, איפה אנחנו בכל הסיפור? הרי אם רק בעזרת מילים אנשים יקדמו אותונו - זה אומר שהם יכולים גם להוריד אותנו..! לא.? ובכל זאת - אין כמו אותם אנשים שעושים לך טוב על הלב- ולהם כבר אמרתי. אני נוהגת מידי יום להגיד את זה לאנשים - זה בעדיפויות הראשונות שלי...ויש מי שצריך ללמוד מיזה..... באהבה ענקית והמשך לילה נחמד..חח

count on me

New member
התחברתי....

בעיקר עם המשפט האחרון. "לא תמיד בנאדם יודע כמה אתה מודה לו - אבל גם אם לא.....חשוב להזכיר את זה לפעמים". אתם יודעים כמה חשוב להגיד לבן אדם כמה אתם אוהבים ומעריכים אותו..? לעולם לא תדעו מה יכול לקרות. רק אחרי שמאבידים מישהו נזכרים להגיד עליו את כל הדברים הטובים. אבל אז הוא כבר לא יכול לשמוע. ויותר בוכים ומצתערים בכיוון הזה. תזכרו - חשוב מאוד שאת כל הדברים הטובים כן תגידו לאנשים, מידי יום. שלא יקרה מצב שיקרה להם משהו והם לא ידעו כמה אתם אוהבים אותם. (חס וחלילה). אתם לא תהיו שלמים עם עצמכם. אפחד לא יודע מה יהיה מחר...!. וחצמיזה מה רע בלהגיד לאנשים תודה ולהזכיר להם עד כמה הם חשובים לכם.? אתם תהיו יותר מאושרים ממנו.... אותם אנשים שלא יודעים לפרגן ולהעריך אחרים וגם להגיד להם זאת - לעולם לא ידעו להעריך את עצמם. זה אותם אנשים שלא שלמים עם עצמם. "יש אנשים עייפים מדי מכדי שיהיו מסוגלים לחייך אליך,חייך נא אתה לעומתם,שכן ,אין לך אדם הנזקק כל כך לחיוך - כמו אותו אדם שאינו מסוגל לחייך אלייך!" ( אפשר לקחת את המשפט גם בכיוון הזה). בהערכה כל אחד ואחת מכם, אדר.

למעלה