כנסו מייד....

i4britney

New member
כנסו מייד....

מעריצי בריטני , איזו בושה , בריטני נחלה הפסד בשני מצעדים האחד של גלגל"צ שם אפילו לא נכנסה עם שיר אחד שלה לרשימת 30 ה-גדולים של שנת 2002וגם לא זכתה בתואר זמרת השנה במקומה זכתה קיילי מינוג !!! וברדיוס 100fm , היא נכנסה למקומות לא כל כך גבוהים עם שלושת השירים שלה וכמו כן לא לקחה את התואר של זמרת השנה שנקטף ממנה ע"י גניפר לופז למרות שהיא כיכבה במהלך השנה במקומות מעולים יותר מגניפר לופז במצעד של רדיוס! כנראה שאתם לא הצבעתם מספיק , טוב אז יש לנו עוד הזדמנות אחרונה להחזיר לבריטני את "השרביט" כנסו מהר מאוד לאתר bu99fm בכתובת בכתובת הישירה של המצעד .http://www.voice99.co.il/chart2002 ותראו שם את כל הפרטים , טוב אני יפרט כי בטוח לא כולם יכנסו , בריטני מועמדת בכמה קטגוריות, להלן: שיר השנה overprotected -16 im not a girl , not yet a woman-17 i love rock&roll-18 boys-19 תצביעו לשיר המועדף עליכם, עדיף להצביע לכל השירים שהיא תכנס עם כולם ל-40 הגדולים של שנת 2002 ב-bu 99 fm היא הייתה שם פעמיים מקום 1 לפי מיטב ידיעתי עם איי לוב שבועיים ואם אוברפרוטקטד כמעט חודש אכן מגיע לה. זמרת השנה - היא מספר 2 , תצביעו לה , כולם בבקשה זה חשוב... השיר המעצבן של השנה - overprotected מספר 5 להצביע עם נראה לכם! טוב אז ככה תתקשרו למספר הזה 999990-067 , יש לנו עד יום שלישי ה- 31.12.02 בסה"כ עוד כמה ימים ככה שאם אתם רוצים להחזיר לבריטני את התואר המגיע לה כזמרת הפופ וכשיר השנה המועדף ביותר כנסו ותצביעו זכרו משהו חשוב : כל המצביע, משפיע. BRITNEY MUST TO WIN - בריטני מלכת הפופ הנצחית!!!

dor302

New member
יש ג´ני שלי זכתה (כמובן)../images/Emo70.gif

נדב,האם גם עכשיו זה לא היה הוגן

Azar Azar

New member
חשבתי שהיא תכנס לפחות עם

אוברפרוטקטד ועם נוט A גירל בויז ורוק אנ רול זה היה ברור שהיא לא תכנס כי שתיהם היו כשלון בארץ

i4britney

New member
מה??????????????

היא נכנסה עם כל השירים שלה למצעד של 100fm על מה אתה מדבר ובחידוש השנה היא הייתה מקום 2 מכובד מאוד!!!

i4britney

New member
לא!

זה היה מצעד הוגן רק שלגניפר לופז במקרה הזה לא היה מגיע כל כך לזכות כי בריטני ופינק היו עם כל השירים שלהן במצעד הזה בניגוד לגניפר לופז שנכנסה רק עם 2 שירים שלה אם אני לא טועה כיוון שאני מאזין כל יום חמישי למצעד הזה , חוץ מזה היא זכתה בגלל שבריטני עכשיו לא בעלייה ולא בירידה והיא לא הכי פופלרית (מאוד פופלרית ) אבל לא כמו גניפר לופז שנמצאת כרגע עם אלבום חדש ב"שטח" ועם סרט חדש ועם בן-זוג לחיים חדש יש לה את כל הקריטריונים כרגע לזכות לעומת בריטני שהייתה לה משבר נפשי ולקחה הפסקה ממושכת , אבל כשהיא תחזור שלא יהיה לך ספק בכלל שבריטני תחזור לקבל את מקומה כרגיל ורציתי לעלות לכם את מצב- הרוח בכך: חדשות עדכניות-בריטני בטופ טן של ההכי מחופשות באינטרנט ומורדות ביחד עם מדונה , כמובן בריטני מקום 1. כמובן שהאלבום של בריטני האחרון הוא הכי מועדף באינטרנט ע"פ הסקר שנשאל באתר הבילבורד אונליין !

Azar Azar

New member
תגיד הדיסק בריטני הצליח יותר

מאופס.... כי אופס.... מקום 28 באלבומים בבילבורד של שנת 2001

i4britney

New member
נכון....

האלבום "britney" במצעד השנתי של הבילבורד מקום 8 , הוא אכן הצליח הרבה יותר מהאלבום הקודם לכן אמרתי כבר שרמת הפופלריות של בריטני עלתה וזה שהיא לא זכתה בכמה טקסים לא אומר שהיא לא זכתה בפרסים חשובים מאוד במוזיקה וחוץ מזה היא נחשבת לזמרת הפופ הכי מובילה כיום שנקראת כמובן נסיכת הפופ איך לא , אה לא לפספס מחר בשעה 12:00 בערוץ _mtv את 100 הגדולים של שנת 2002 בריטני נמצאת שם עם כל השירים שלה שווה לראות ואפילו להקליט!

גם מדונה לא זכתה כבר הרבה שנים

בשום פרס מיוחד... אבל היא עדיין מלכת הפופ! אז אל תשמחו כל-כך מהר על ה"כשלון" של בריטני!

i4britney

New member
בריטני כן זכתה השנה!!!

תקשיב גולגולוש בריטני לעומת מדונה כדבריך שלא זכתה בשום פרס , ביססה את מעמדה כזמרת פופ הכי מובילה ומצליחה השנה והגיע לשיא עד שהיא הודיעה על פרישה זמנית ואז כל העולם היה מוצף בחדשות על זה ולא הניחו לה לרגע , גם עכשיו כמעט לא מניחים לה לרגע, אבל להגיד שבריטני לא זכתה בשנת 2002 בשום פרס ממש ממש לא בריטני זכתה השנה בהרבה פרסים מאוד חשובים במוזיקה מלבד ה-ema וה-vma שהיא לא זכתה בהם השנה , אבל יש עוד מלא טקסי מוזיקה חשובים שהיא כן זכתה בהם השנה מלבד העובדה הזאת היא זכתה בעוד מלא פרסים בפאן האישי שהיא תרמה לנפגעי טרור ועוד מלא שהיא האישה הכי סקסית בכל מיני מקומות ועוד מלא פרסים והישגים שהיא סיפחה לעצמה במהלך שנות הקריירה שלה וקיבלה אותם השנה. חוץ מזה "הכשלון" של בריטני אני ממש לא חושב לידיעתך בריטני עדיין הזמרת שמכרה הכי הרבה עותקים ברחבי העולם ועשתה סיבובי הופעות מרשימים והוציאה סרט ואלבום מצליח מאוד שהעלה את הפופלריות שלה בכמה דרגות ולא היה לה שום כישלון השנה מלבד העובדה שהייתה לה שנה נפשית קשה אבל אין לערבב את זה אם הפאן המוזיקלי שגם בשנת 2001-2002 שהיא הוציאה את האלבום האחרון שלה בריטני היא כמו שאומרים "עשתה את זה שוב..." והיא עדיין נמצאת במצעדים עם השיר האחרון שלה boys שנכנס לרשימת להיטי העל של ה-mtv האמריקאי והוא מאוד מאוד הצליח באירופה וגם בשאר העולם ועוד במקומות טובים היא נמצאת כנ"ל עם i love rock&roll אז מי פה לכשלון היא עוד רחוקה בהרבה והיא עדיין נסיכת הפופ העולמית !

i4britney

New member
אל תשכחו....

להצביע לבריטני במצעד שהזכרתי בהודעת פתיחה למעלה שעונה לשם "כנסו מייד"!

....(נו אני לא טובה בכותרות)

אל תשכח שאני גם מעריצה של בריטני... אבל- למרות שהפופולריות שלה עלתה (היא נכנסה למקום ה-2 בתור מודל החיקוי של הנוער האמריקאני, ישר אחרי פינק)היא בכל זאת לא זכתה בהרבה פרסים-וחבל, כי מגיע לה, האלבום האחרון היה מעולה, ובכלל כל הירידה הזאת *מרימה ידיים בהתגוננות* זה בגלל ההפסקה שהיא לקחה כמה חודשים לפני כל הטקסים.. אם היא היתה נשארת עוד קצת ומוציא עוד איז סינגל, אז הפופולריות שלה היתה עולה, בכל אופן כשזה נוגע לטקסים. אה.. והיא מקום 8 בבילבורד... בכלל לא רע!!!! קיצר, אני חושבת שבריטני פופולרית ומדהימה כרגיל, אבל היא לא זוכה וחבל!!! ובמה היא עוד זכתה? מה עם הטקס אם טי וי של אסיה, מה איתו יש לך מושג?

i4britney

New member
תראי...

נו אז מקום 2 בתור מודל חיקוי של הנוער האמריקאי זה יפה מאוד כל הכבוד לה אפילו שהיא אחרי פינק אז מה?.... ומקום 8 בבילבורד האמריקאי במצעד השנתי מתוך 100 אין עוד זמרת שלקחה כזה מקום חוץ מפינק שלקחה מקום 4 ואחרי זה בריטני נכנסה למקום ה-8 (שאקירה,אבריל לוין,גניפר לופז והשאר בכלל מחוץ לעשירייה הראשונה) ... חוץ מזה בריטני זכתה השנה בהמון פרסים כמו שהזכרתי לך בקשר למה שאמרת שאם היא הייתה נשארת היא באמת הייתה לוקחת את מרבית הפרסים אבל גם ככה האלבום שלה מאוד הצליח והיא נהפכה לזמרת פופ מובילה ביותר של השנים האחרונות ולאייקון פופ הכי לוהט של היום. היא זכתה בכל מיני טקסי מוזיקה חשובים בשנת 2002 היא לקחה את תואר זמרת השנה באסיה השנה היא מתמודדת רק עם הוידאו הטוב ביותר i love rock n roll הטקס יערך ב-24 לינואר בשנת 2003 היא לא מתמודדת שוב עם התואר הזה כי היא לקחה אותו שנה שעברה ! היא זכתה בטקס הנוער האמריקאי בזמרת השנה ובזמרת הכי סקסית של השנה. והיא זכתה בעוד כמה טקסי מוזיקה חשובים ולקחה משם כמה פיסלונים הבייתה בנוסף לכך היא זכתה במלא מדינות בעולם בכל מיני פרסים על הייותה זמרת סקסית זמרת הכי מובילה (יפן להזכירך....) ועוד כל מיני מקומות בעולם וזהו הטקסים היחידים שהיא לא זכתה השנה זה טקסי vma ו ema וזה באמת חבל אבל בשאר הטקסים היא זכתה וכל הכבוד לה תשמעי שלושת האלבומים שלה נכנסו היישר למקום ה-1 במצעד הבילבורד האמריקאי , יש לה עדיין מיליוני מעריצים ברחבי העולם שמחכים בקוצר רוח לאלבום הבא שלה היה לה סרט מאוד מצליח יחסית לסרטה הראשון , היא עשתה סיבוב הופעות מרשים שנכנס למקום 8 מתוך סיבובי ההופעות העולמיים של אומני מוזיקה בעולם בשנת 2002 , היא נכנסה למצעדים חשובים מאוד: הבריטי,האירופאי והייתה תמיד בין השלישיות הראשונות כמעט עם כל השירים מהאלבום האחרון אבל אם אלא שהיא לא נכנסה לשלישיות הראשונות היא נכנסה ל-10 הראשונה , במצעדים האמריקאים חוץ ממצעד ההשמעות של הבילבורד שם לא הלך לה מי יודע השנה היא כיכבה תמיד במקומות מעולים trl וכו´.... בקיצור הייתה לה שנה מאוד מאסיבית שהיא הוחיכה את עצמה כזמרת פופ מובילה ומאוד מצליחה ותחכי שהיא תחזור עם האלבום הרביעי כל העולם כבר מחכה בקוצר רוח!!!

i4britney

New member
גם לי....

אוף זה באמת מעצבן , גם לי משעמם מאוד בלי אלבום חדש של בריטני אני כבר לא יכול לחכות לצאתו של אלבומה הרביעי. האלבום יצא בשנת 2003 בערך עוד 4-5 חודשים אבל עד אז נסתפק באלבום "britney" , חוץ מזה יש לנו את boys שעדיין משודר ב-mtv !

אם בריטני צריכה לזכות - היא תזכה..

אבל אם לא - היא לא.. ולא יעזור כמה פעמים נתקשר ונצביע!! לדעתי "Overprotected" הוא שיר באמת ענק, ומגיע לו להיות אפילו במקום ראשון.. וגם ל- "Not A GIRL".. אבל בויז ורונקנרול - הם הסינגלים הכי פחות טובים שבריטני הוציאה.. היו השנה שירים הרבה יותר יפים מהם ומגיע להם לזכום.. אני מהמר שבריטני לא תקבל מקומות גבוהים כל כך, אבל לא נורא, זה לא סוף העולם!!

Azar Azar

New member
נכון גם אני חושב שהסינגלים בויז

ורוק אנ רול הכי פחות טובים שלה היא הייתה צריכה להוציא את סינדרלה

גם אני חושב ככה...

Cinderella ו- I run away... הם שירים כאלו יפים!!! ו- Boys הרגיל (זה שבאלבום) הרבה הרבה יותר מוצלח מהרמיקס!!

Azar Azar

New member
לדעתי לא,הבויז הרגיל זה שיר

מגעיל ,שקניתי את הדיסק אז לא יכלתי לשמוע אותו בכלל שיצא רמיקס דווקא אהבתי פחות או יותר

השירים שהיא היתה צריכה להוציא

לפי דעתי זה לט מי בי, סינדרלה, ובומבסטיק לאב!

Let Me Be... היה השיר הראשון

ששמעתי מ"בריטני"... הוא שיר נחמד.. אבל הוא נמאס עלי מהר מאוד.. תמיד שאני שומע את הדיסק, אני מדלג עליו..

למעלה