מה כל כך מפריע לך שאני מאושרת שנפגשתי איתה? היא נורא השפיעה עלי וממש התרגשתי לפגוש אותה.. מה רע בזה? אני בטוחה שגם את רוצה לפגוש איזה מישהו או מישהי...אולי לא ממיכאלה, אבל בטוח יש אחד כזה לפחות... קצת פירגון לא יזיק לך
תגידו לי, אתם לא מבינים שהמטרה של הילדה הזאת חסרת חיים שכתבה את ההודעה לקבל תשומת לב מכם ושתתעצבנו!?? אם לא הייתם מתייחסים ולא הייתם מגיבים בכלל היא הייתה מתפוצצת כי היא לא הייתה מצליחה! מה אתם מגיבים לה בכלל? הרי כולנו יודעים שהסדרה הזאת שווה ומאוד יפה ושחקנים מדהימים! מי היא שתדבר ככה על שחקנים מקצועיים? ועוד על המראה שלהם! בטח סתם ילדה קטנה חסרת חיים.....זה לא לרמה שלנו להתייחס אליה!ולך, מתוקתי, אני יכולה להגיד דבר אחד, תלמדי קודם לעשות ביקורת בונה ,אז נתייחס אלייך! מתה על כולכם ועל מיכאלה!
לדעתי את צודקת לא היינן צריכים להתעצבן ממישהי חסרת חיים שכותבת פה דברים איומים על שחקנים מצויינים ועל סידרה מעולה.. את ואני חושבות באותו הקו בכלל הסכמתי עם כמעט כל מה שרשמת פה... ורשמתי דברים מאוד דומים לא היינו צריכם להתייחס אליה בכלל היא סתם יורה באויר אפילו ביקורת היא לא יודעת להעביר
את שמה לב שאת צוחקת על הדעה שלנו?אני נגיד חולה על איתי ויובל ויש אנשים שלא ולאפרתוש אין גבות עקומות וגיא חתיך!ואת פותחת הודעה חדשה כי את רוצה להגיד את הדעה שלך ואפרת לא סתם בן אדם היא אלילה!!!!!!!!!!!אז מה את צוחקת על הדעות של אנשים?שמעת על הפתגם על "טעם ועל ריח אין להתווכח"אז תפנימי אותו!
מה אפכת לך שמשוויצים בזה??? ורענן שר מדהים!!!הוא מושלם גילי ממש מתוקה דורין מושלמת אז מה עם מיה פוזלת?!?!?!?!?! הגבות של מיכאלה מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!!! מה הבעיה שלך איתם?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!
אני רק מנסה להראות לכם שהם לא מושלמים ממש לא!!!!!!!!!!!!!! מיכאלה-גבות עקומות גיא -אף עקום דורין-נראת כמו גבר משה-לא מחייך והוא גם לא חתיך נגה-קול של קרפדה יובל-שמן אבל הוא מאד מתוקקק גילי-אסון טבע מהלך חחחחחחחחחחחחחח מכוערת וטיפשהההההההה רענן-מדבר דרך האף והתסרוקת שלו מה זה לא!! דוד-שחקן מדהים עליזה-מדהימההההה האחים כהן-פשוט מטומטמים!! גרשון-חמוד.... מיה-פוזלת צבי-מגמגם דן-מהמר בקובייה חחחחח שרוט זה יסמין-דורשת כפה מצלצלתתתתתת מיקי-זונה שרמוטה.... שכחתי מישהו???.