כנסו מהר!!!!!!!!!

כנסו מהר!!!!!!!!!

בקריית ביאליק (איפה שאני גר..) יש חנות שנקראת "גאנק"... תראו מה אני מצאתי וקניתי שמה: את הסינגל האדום (הכי פחות נדיר) של SO PURE!!!!!!! שלושה בוטלגים אמתיים וממש ממש טובים!!!!!!!!!1 HARD TO SWALLOW שזה כמה קטעים אקוסטיים - בוטלג ממש טוב שיש להם עוד אחד בחנות!! לכו לקנות!! SOMETHING TO SHARE - בוטלג ענק!! הופעות מצוינות!! במלא קטעים היא טועה ב- HIMP היא בטעות מתחילה מהבית השלישי ולא הראשון!!!!!! גם אותו עדייין יש!! LIGHT MY FIRE - הופעה מדהימה!! מה- 8 בפברואר 1996 ההופעה עם WEEKEDNS וביצוע ענק ל CANT NOT. אין עוד אחד... ועוד בוטלג שאין שמה..... וזה מבצע שלושה ב- 99 שקל!!!!!!!!! אם אתם רוצים ללכת ואתם תידעו שתתקעו תקשרו עליי וכבר ניפגש איפשהו בקריית ביאליק (אני לא מפגר) זה הטלפון שלי, לא להטריד, סומך עליכם: 8727866 - 04 תבקשו אותי.... אמיל!!!!!!!!!1 לכו זה ממש ממש שווה!!!!!! חוץ מזה אפשר להזמין מהם סיגנלים של אלאניס!! אני בדרך להזמין את הסינגל הטוב ביותר של אלאניס KOP בגלל השירים מהאנפלאגד שלא נכנסו!!!

Rוית

New member
היום דיברתי איתם בטלפון../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

אני כבר איזה חודש בטלפון איתם לגבי מתי מגיע אליהם כבר הדיוידי, הם מחר שוב צריכים להתקשר אלי.. אמיל, צעד צעד, יש עוד את הדיסקים האלו בחנות? באיזה אזור הם? נשאר עוד? אההההההההההההההההההההההההההה אוףףףףףףףףףףף (סורי, תסכולים של למידה למבחן
)

יש גם בתחנה המרכזית בת"א

את SOMETHING TO SHARE ! ב20 שקל נראה לי וגם עוד אחד ששכחתי את השם שלו אני תכף יגיד לכם

AdiBaba

New member
יש 5 בוטלגים

למיטב ידיעתי שאפשר להשיג בארץ. חוץ ממה שאמיל אמר, יש גם את you can kiss it. ואת the girl can´t help it. יש לי את חמישתם. לפני שנתיים- שלוש היה ניתן למצוא אותם בשפע בתחנה המרכזית בת"א (גם הישנה וגם החדשה), אין לי מושג מה קורה שם עכשיו. אני לא מתקרבת למקום שורץ הסוטים הזה, אם אין לי סיבה טובה.

למעלה