כנסו...מהר........

B a 7 a K

New member
יש רק דבר אחד משמעותי שלא הבנת-

טוב נו, לא רק אחד, אבל רק מאחד באמת אכפת לי- עם כל הכבוד, ועם כל הנסיון שלי לא להישמע בוטה, מעניין אותי כקליפת השום מה הדעה שלכם כלפי הומואים, ואם היא שלילית או לא. באמת. מה שכן עניין אותי פה הוא המסר שאת מעבירה להמונים. מה זאת אומרת "נתון לויכוח"? מי את ומה היא מידת המעורבות שלך בנושא, שתתווכחי על משהו שהוא חלק ממני, מהחיים שלי, שאני מרגיש אותו? הבנתי ששום דבר. אז מה, העיקר לזרוק הערות חסרות בסיס באוויר? אז מעולה, תביעי את דעתך הלא מלומדת בעליל, אבל את לא יכולה לצפות, שזעקה טיפשית של "זו דעתי", תחסוך ממך את הביקורת. כי וואלה, נראה לי שהבנתי לבד שזו דעתך. ודברים חסרי בסיס נועדו ליפול. וכן, קצת בעיה לחלק בסלולרי לפיסקאות, מתנצל על הסחרחורת.

ofir1988

New member
מאמי..../images/Emo9.gif

לצערנו יש הרבה אנשים שחושבים שזה לא דבר מולד, שהומואים בוחרים להיות ככה . ולאחרונה יצא לי לדבר על זה עם מישהו שחושב שזה משהו שכל אדם בוחר..וכו'. ואין מה לעשות, אנשים שלא כאלה, לא מבינים, וכל אחד יש דעה משלו. ואני גם לא מתיימרת להגיד שאני מבינה גדולה.. וכבר הבנתי שלנסות לשנות דעה של מישהו זה מיותר. העיקר שאתה יודע מה נכון, וזהו .

B a 7 a K

New member
כאילו אם היית "חושבת" שזה פסול,

זה היה מזיז למישהו שערה. אללי, את הורגת אותי. הקטע של הפסול או לא, זה דווקא יותר עניין שנתון למחשבה חופשית. כאילו, בן אדם כן יכול "לחשוב" לגבי אם זה פסול לדעתו או לא. זה, אם כבר, יותר לגיטימי. אבל להגיד: "אז אני לא *חושבת* כמוכם", זה טיפשי. זה לא ויכוח פוליטי, זה לא דיון על מצב הצ'ינצ'ילות בספארי ברמת גן, אין פה עניין של "אני חושב או לא", ברגע שאת מדברת עם אנשים שחיים את זה. הייתי חייב להוסיף את זה, וזהו. עד כאן ביזבוז האנרגיה שלי על השירשור הזה. (אלא אם כן מישהו יגיד משהו ב-אמת מעצבן.
)

mor298

New member
אם הייתי רואה את כל זה..

לפני שהגבתי, אולי לא הייתי מגיבה ככה... אבל אתם לא הולכים לתקוף גם אותי אני מקווה. פשוט שיש אנשים שלא חושבים כמוכם. ואני ממש לא אחת מהם. אבל מכירה הרבה כאלה.. ולא, הם בדר"כ לא מבינים הרבה.. אבל בכל זאת, זכותם לחשוב ככה.

mor298

New member
../images/Emo127.gif

בכל אופן, אני חייבת לצוטט.. ולתקן. "שיעור קל ב"איך העולם הזה מתנהל"." העולם לאו דווקא מתנהל ככה.. זה לא איזה עובדה או משהו כזה. יש המון אנשים שלא מאמינים שככה העולם מתנהל.. והומו לא נולד הומו. לדעתם. אני אישית כן מאמינה בזה.. וחושבת בדיוק כמוך. אבל יש אנשים שלא, וצריך לקבל את זה. הזכות לחירות
(עזוב, נו. אני מושפעת מאזרחות.
)

TauberiT

New member
יחזור לארון ../images/Emo6.gif

היא בטח התכוונה כמו שבנאדם חוזר בשאלה או משהו כזה
אבל טוב נו. לא נראלי..

../images/Emo24.gif בהצלחה לך!!! ומזל טוב לעברי

אומ. כן!!!!!!! ידידה שלי סיפרה לי היום שלעברי יש חבר חדש!! אומ.. ואני חשבתי השוא ויניב ויצמם או משו כזה עדשיין ביחד.. טוב לא נורא. וואו אבל חבר הולנדי סחתיין!! ואמ.... לכולם..אני מניח שהיא התכוונה באמת שכאילו הוא יעדיף נשים ואז יעשה לה 2 עברים קטנים או משו.. ולא באמת שהוא יחזור לארון..אוך... טבו נו לא משנה ^^ בהצלחה לך שנה הבאה אני גומר בשלושים רק =/ אנחנו עדיין יסודי =/

../images/Emo2.gif כן אני בן 14!!! אבל..

אומ כן!!!! אבל בעירי המאגניבה רמת גן אין חטיבות אז יסודי עד כיהת ח' ^^

למעלה