כנסו...מהר........

coral100

New member
כנסו...מהר........../images/Emo24.gif

טוב אז קודם כל חופש נעים לכולם!!!סוף סוף...סימתי את השנה הזאת!!!... התעודה ממש לא הייתה משהו , בכלל לא!!!מקווה להשתפר שנה הבאה...(טוב ככה אמרתי כל שנה ולא עזר. נקווה שהפעם יעזור!!) התבאסתי קצת היום לראות שלעברי יש חבר...(למרות שלא יפה מצידי) חשבתי שאולי הוא יחזור לארון...אבל זאת סתם אשליה!!עוד יורת התבאסתי...לגלות שהחבר שלו לא מהארץ.....מעניין אם הוא יהודי...אני מקווה שכן...טוב מה זה משנה......העיקר שהם אוהבים!!!...אני מאחלת להם בהצלחה.. טוב ממהרת לשמוע את הראיון של עברי בגלגלצ..... לילה טוב לכולם... נ.ב. מקווה ללכת יום שישי להופעה של עברי במעגן מכיאל...מי בא???

B a 7 a K

New member
יחזור לארון? ../images/Emo12.gif

אנשים כמוך ממש מעצבנים אותי. מה נראה לך, שהיציאה מהארון הופכת אנשים להומואים? כאילו, אם הוא "יחזור לארון", הוא יעשה לך ילדים כאילו אין מחר? אללי, מספיק. נתחיל עם זה, שאדם הומו נולד הומו. ה"ארון", זה רק העניין של ה"הסתתרות", וכשבן אדם "יוצא מהארון", זה אומר שהוא "יוצא החוצה" עם מה שנמצא שם גם ככה. שיעור קל ב"איך העולם הזה מתנהל". שיהיו לך חיים ורודים.

ofir1988

New member
לא..אתה לא מבין..

היא חושבת שאולי עברי יבין שהוא בכלל מעדיף נשים
יש גם כאלה..

אולי לא אני.

(אין צורך בהתנשאות או עוקצנות) אולי לא הבנת מה ניסיתי להגיד. שכל מה שהוא רשם בהודעה הזאת היה נכון מבחינתו והפרט הקטן הזה הוא לא בהכרח נכון.

Naych

New member
../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gifברגע שתרגישי מה זה להיות חלק

מהקהילה ההומו לסבית, ותשמעי על ההתעללויות שאנשים עוברים, והמצבים הנפשיים הרעועים שאנשים מגיעים אליהם, והנידויים המשפחתיים והחברתיים שעוברים ילדים בגיל ההתבגרות, ותדברי פעם עם נער או גבר או נערה או בחורה שעוברים את כל זה, ואז תגידי לי שהם בחרו לסבול.... אז את מוזמנת להתווכח איתי על זה
אבל על סמך הדעות שלך אני מבין שאין לך טיפת קשר לקהילה, ואני לא חושב שאת יכולה להתווכח על משהו שאת לא מבינה בו ולו חצי דבר. תסלחו לי כולם, וגם את על התוקפנות אני פשוט שונא כשאנשים מדברים על דברים שהם פשוט לא מבינים בהם כלום.

אם תבין שאני לא פוסלת את מה שאתה

אומר. ולא מתיימרת להיות איזו ידענית בנושא. מאיפה אתה יודע שאני לא לסבית שיצאה מהארון וגם אני עברתי את כל הדברים האלה? אז אל תדבר איתי כאילו אתה מכיר אותי או מבין מאיפה באה התגובה שלי. לא אמרתי שהם בחרו לסבול!!!! אני רק אומרת שזה לאו דווקא משהו שנולדים איתו. שיתכן מאוד שזה דבר שנרכש ומבוסס על מה שהאנשים עוברים אם זה על הילדות שהייתה להם או יחסים עם ההורים או כל דבר אחר. כי אני פשוט לא מאמינה שנטייה מינית נמצאת בגנטיקה של בני האדם (ואם כמו שאתה חושב, נולדים עם זה-משמע שזה בגנטיקה) אני להבדיל ממך לא פוסלת אותך ומענין אותי לשמוע מה אתה חושב על זה. ובאמת ברוח טובה כי אני לא מנסה להתחיל פה ריבים

B a 7 a K

New member
את צודקת,

ברור. זה הכל בגלל שנחשפתי ליותר מדי הומואים בגיל צעיר, רחמנא ליצלן. הרי ידוע שכל אחד מאיתנו סבל מטראומת ילדות שכללה בתוכה את מדונה בבגדים מינימליים.
מקסימה. חמוד כ"כ שאת קובעת מה בחיים שלי נתון לויכוח או לא. מקסימה. |חב|

אויש כמה ציוניות

זה פשוט מגעיל!! אז אני לא חושבת כמוכם. בחיי שמפחיד להגיב פה בפורום הזה..עוד שניה תוציאו אותי להורג בגלל הדעות שלי!

B a 7 a K

New member
מה שכתבת ממש מצחיק אותי.

אני חייב לומר את זה. את לא חושבת שאת קצת מגזימה? לפי כל התגובות פה, אני מצליח, איכשהו, להבין מה הבעיה פה. אנשים יותר מדי נוטים להאחז בנימוק ה``דעה``, שבנושאים כתיקונם אני תומך נלהב שלו. קודם כל, דעה היא לא עניין אבסולוטי שאין לו תנאים. אני תמיד אומר: רוצה שתהיה לך הזכות הנפלאה להביע דעה, ושאנשים סביבך יקבלו אותה כלגיטימית ויכבדו אותה? תהיה מבוסס! שתהיה לך מודעות או בסיס מסוים בנושא. זה יפה מאוד שכל אחד יכול לצעוק: ``זו דעתי``, זה אפילו אידאלי, אם תשאלו אותי. א ב ל, וזה אבל שאסור להתעלם ממנו, אתה לא יכול לצפות שהנימוק הזה ימנע מאחרים את אותה הזכות בדיוק- לצאת נגד ה``דעה`` הזאת, כי לדעתו היא עלולה לעשות עוול לו, או למישהו אחר. להציג דעה נגדית! וזו, מה לעשות, הדמוקרטיה במיטבה. אני טוען טענה X, מישהו אחר טוען טענה Y, ופה, בעצם, ניתנת הזכות לשני הצדדים להביע את דעתם, גם אם דעה אחת מהותה הוא להפריך את הדעה הקודמת לה. במקרה הספציפי שלנו, נחומי ואני, הטענה שלנו הייתה שמדובר פה בעניין שהיכולת להביע דעה לגביו דורשת איזושהי נגיעה אישית, כי בכל זאת, הוא משנה חיים של אנשים מקצה לקצה, ואם כל הכבוד, ההנחה הבסיסית וההגיונית ביותר, בין אם היא שגויה ובין אם לאו, היא שהוא ואני ``קצת`` יותר מעורים בנושא, כי הוא חלק מהחיים שלנו, ופה בא לידי ביטוי עניין ביסוס הדעה. עליו דיברתי. הקורא מהצד, עליו אנחנו מנסים להשליך את דעותינו ולתת לו להחליט איזו מביניהן מבוססת ונכונה יותר *לגביו*, והיא משנה משהו באופן החשיבה שלו, או לחילופין מחזקת את מה שהוא חשב לפני כן. זה הוא תהליך של דיון רציונלי בחברה שדוגלת בחופש הדעה, אבל את, כמו שקורה פעמים רבות בדיונים מסוג זה, ``קפצת`` מיד עם חומת ה``זו דעתי``, שכאילו אמור להגן עליה מכל ביקורת או סתירה מצד מישהו אחר, וזה, כמו שאני מקווה שכבר הבנת בהסתמך על כל מה שאני משתדל להעביר בהודעה הזו, שנכתבת, אגב, באמצעות אינטרנט סלולרי, במאמץ רב, הוא שימוש מקולקל ביותר בזכותך הבסיסית להביע דעה. המשך יום נעים.

B a 7 a K

New member
* עם כל הכבוד.

ואני מצפה לתגובות מכובדת להודעה הזו, כמו שהיא נכתבה באופן מכובד ומכבד, ולא לכל מיני בדיחות. אני חושב שהדיון בנושא הזה כאן הוא בהחלט במקום.

גם אתה בעצמך משעשע אותי לא מעט

למרות שקצת נהייתה לי סחרחורת אחרי שקראתי מה רשמת (כי זה די ארוך)... אוקי הענין של "זו דעתי" היא לא נועדה לשמש חומה, אלא מדגישה שזאת זכותי המלאה לחשוב בדרך שאני חושבת. כמו שאני לא הייתי פוסלת בחיים דעה של בן אדם כך גם אני מצפה ממך ומכל אחד אחר פה לא לפסול את הדעה שלי. ובמיוחד לא להגיב כמו שאתה או נחנח הגבתם! אני חושבת שהגזמתם בתגובה שלכם ושאתם מפנים את הכעס שלכם אל הבן אדם הלא נכון. אני לא אמרתי שום דבר רע על הומואים וגם אין לי שום עמדה שלילית על הומואים (אני האחרונה בעולם שתהייה לה עמדה שלילית על הומואים). אני חושבת שאתם צריכים לזכור שהוויכוח הקטן היה על מקור הנטייה המינית ואם זה דבר שנולדים איתו או שזה דבר שמסגלים במהלך החיים- כך או כך אין זה דבר שאמור לפגוע או להשמיץ אתכם (או שכן? ואם כן אני לא מבינה למה) אז באמת שאני לא מבינה על מה הייתה הסערה! שיהייה גם לך ולכולם יום נעים!

קצת מבט מהצד

1. לדעתי נחנח וברק לא באמת הגזימו עם ההודעות שלהם, אבל אם את חשה כך אולי היה מן הראוי לבוא ולבקש שלהבא יעדנו את התגובות אליך (וזו רק בקשה הם יכולים להעתר או לא) אבל זה לא מה שרציתי לומר. 2. זה עיקר דבריי, מה שאת לא מבינה בכל בדיון הזה זה למה נפגעו אנשים כשאמרתי שהומוסקסואליות זה לא דבר מולד.ובכן בואי נשחק משחק מוחי קטן. תחשבי על אירוע מאוד מאוד קשה שעברת ושלדעתך לא היה בשליטתך ולא יכלת למנוע אותו. משהו שאת בטוחה שישאיר צלקת ענקית ו/או משהו שלא תשכחי לעולם מרוב שהיה קשה ונוראי עבורך (אם לא מצאת, אשריך) עכשיו קחי את האירוע הזה ותמתחי אותי על שנה, שנתיים, חמש שנים, כל החיים..... אחרי שחשבת על המחשבה שאני מקווה שהיתה מאוד מפחידה עבורך. תחשבי איך היית מרגישה אילו מישהו בא והיה אומר שהאירוע הנוראי הזה היה בכלל בשליטתך ואת בחרת לחוות אותו. אני מבטיח לך שאם הצלחת לדמיין את הכל עד כאן את בטח מבינה את הפגיעה. המצב החברתי של היום הוא נוראי בעיני, שמעתי על המוני מקרים של הומואים שנזרקו מהבית ועברו חיים שלמים של סבל - סבל אמיתי וטהור, מהסוג שאני לא מאחל לאוייבי בגרועים ביותר. להגיד שהם בחרו בחיים האלו, אני בספק מאוד. אם תגידי לאחד מהם אני מבטיח לך שהוא לא ידע אם לצחוק או לבכות. קיימים לא מעט הומואים (אני מאמין) שאילו היו נותנים להם את הבחירה היו מתחילים את חייהם כנורמליים, כי ביננו מי רוצה להיות שונה? מי רוצה את כל הסבל הזה? ואחרי שדיברנו אל הרגש, כמה עובדות מחכימות: 1. יש איזור מסויים במוח שיש לו גודל מסויים אצל גברים, גודל שונה אצל נשיים וגודל שהוא בערך ממוצע הגדלים לקהילה ההומו-לסבית. 2. נמצאו קווצת חוט (מה שאני אוהב לקרוא, הוכחות ראשוניות) לכך שמיניות הילוד נקבעת עוד בהיותו ברחם ואם תתעקשו לחפש תמצאו כמה מחקרים שרצים היום שחוקרים את העניין. מאידך, ידוע שהיו תרבויות מסויימות שלהיות הומו היה מקובל ובעצם כמעט כולם היו כאלה (בתרבות היוונית לדוגמא - מומלץ לחפש ולקרוא) זו לדוגמא הוכחה ששמעתי רבות מאנשים התומכים בדעה שלך, ותשובתי- כשהתרבות תומכת ולא רוצחת את הנפשות של הילדים שמגלים את העובדה הבסיסית הזו על עצמם, אפשר ויהיו אנשים שינסו. יש הבדל גדול בין משיכה גופנית למשיכה נפשית (אני מגדיר הומוסקסואליות כמשיכה נפשית כמובן). אני מאמין שבתרבויות כמו יוון הקדומה, ההומוסקסואליות היתה ברובה על טהרת המשיכה הגופנית.... מקווה שהפעם זה מובן וממצה. ניסיתי לסכם את כל מה שקראתי ולהעשיר מהידע הכללי שיש לי בנושא (מי אמר מומחה לידע כללי לא רלוונטי ולא קיבל) זה הכל להפעם ותחשבו על זה
תומר

תודה ../images/Emo13.gif

הבנתי עכשיו הרבה יותר. ואני לא התכוונתי שהם בחרו להיות מה שהם כי אני לא חושבת ככה. בקשר למה שאמרת על המוח זה הופך את הטענה שלהם להיות יותר הגיונית יכול מאוד להיות שזה שילוב של שתי הטענות. בכל אופן תודה אתה חמוד!

למעלה