כנסו מהר
!!!

actress

New member
נכן ששאלו מי ראה מהפרק הראשון וזה

כנראה בעמ´ 2 או 4

0% angel

New member
לא נורא..... תענו שוב...

אותי קשרו לכיסא והכריחו אותי לראות.... סתם לא תאמת אין לי מושג.... ראיתי את זה כמה פעמים ואחרי זה כבר אי אפש להפסיק...

דיי אל תמשיכו את השירשור הזה

אם אתם רוצים לראות את תגובות האנשים תלכו כמה עמודים אחורה ותראו, חבל שסתם נחזור על עצמנו. בסוף כל הפורום יחזור על עצמו ויהיה משעמם מאוד.....

כן אבל ...

עבר זמן ובנתיים נוספו לפורום אנשים חדשים! ויש כאלה שלא יצא להם להגיב לאותו שירשור!! וכל הקטע שמישהו רושם הודעה אז שאחרים יקראו אותה ואם ירשמו בשירשור שהיה לפני זמן מסויים אף אחד לא יראה כי זה כמה דפים אחורה!!!

actress

New member
אז או שאלי או שאני ישים את זה בתור

טאג ליין וככה כולם יראו מה כתבו אז...

אני כבר ראיתי מהפרק השישי!

אז ככה התחלתי לראות את הסידרה...: שמעתי שיש טלנובלה עברית חדשה בערוץ 3 וזה בדיוק מתי ששמו לי כבלים אז החלטתי שאני אנסה לראות למרות שלא ידעתי על מה זה עד שקראתי בראש 1!! בשבוע הראשון לא יצא לי לראות את הסידרה ובכלל לא ידעתי שיש שידורים חוזרים וכל זה ובכלל לא ניראה לי שמישהו ראה את זה וגם מי שראה - אמר לי שזה משעמם כי תמיד בהתחלה משעמם... בקיצור מהפרק השישי, זה היה ניראה לי מהפרק שבו ורדה באה לבית של שלומית ואלכס לספר לשלומית על הרומן בינה לבין אלכס ואז היא התחרטה והלכה... לא חשוב ואז בהתחלה בכלל לא הבנתי מה הולך שם, אבל המשכתי לראות את כל הפרק ואז עוד עוד פרקים ואז קלטתי מה הולך שם והכול ואז פשוט התמכרתי לסידרה וכיום אני לא יכולה להפסיד פרק ורואה גם את השידורים החוזרים ביום שישי...

abca

New member
אני התחלתי לראות את הסידרה...

מהפרק שבו מאיה גילתה (במקרה) על העתיד שלה בכסא הגלגלים כשסמדר דיברה בטלפון. לפני שהסידרה שודרה רץ קמפיין מטורף בכל מדיות הפרסום האפשריות. ראיתי 5 דקות מהפרק הראשון וחשבתי: "נו, זאת עוד טלנובלה..." (לא ראיתי אף פעם טלנובלה למרות שידעתי בערך מה הולך שם). יום אחד הטלוויזיה הייתה דלוקה ואיזה פלא - על ערוץ 3. ראיתי את סמדר אומרת למאיה "סמדר אני מצטערת שזה מה שקרה אבל מה לעשות...". בקיצור, התחלתי לצחוק מהטמטום של המשפט הזה כי חשבתי שסמדר היא אמא של מאיה. המשכתי רק כדי לצחוק על הסידרה ועד היום אני צופה בה (ולא כדי לצחוק).

איך התחלתי לראות את הסדרה? ככה...

אני חושבת שהכל התחיל שנתקלתי בסדרה הזאת כשפתחתי את הטלויזיה בכל םעם עד שראיטתי את זה פעם או םעמיים וממש אהבתי את זה...וככה התחלתי. רציתי להזכיר שאני ממש לא אוהבת תוכניות ישראליות, טבל זו הראשונה שהתחברתי אליה, היא מאד שונה מכל הזבל האחר, תוכנית ממש מגניבה! ועוד שחקנים כאלה חמודים, מתה עליהם! ניבה

למעלה