כנסו מהר מהר מהר....

כנסו מהר מהר מהר....

יש כתבה על החתיך שלנו.... כתבה ארוכה! ב7 לילות! אויש זאת כתבה מצויינת! הוא אומר כמה דברים מוזרים כמו-אני יותר אוהב לנשק בנות וכל מיני כאלה! הוא נשמה! והתמונות שם גם יפות (2) לכו לראות נו מה אתם קוראים את כל ההודעה מטומטמים!

amit hakapit

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo35.gif

באמת איך יש לך את זה כבר? יש לי מנוי לידיעות והמוספים האלה מגיעים רק ביום שישי... (ד"א תראו את החתימה החדשה שלי...)

ייייוווווווווו איזה סקסי כל השחור

ששמו עליו חחחח מתאים לו להיות פועל ביניין תודו תודו

כתבה נחמדה...

אם הבנתי נכון ההופעה בעזראלי הולכת להיות מיוחד עם גרסאות חדשות לשירים... אני רוצה לבוא!!!!

fox28

New member
עברי והכתבה

מענינית העובדה שעברי למרות היותו הומו מוצהר אמר במפורש שאם תגיע הבחורה המתאימה הוא לא יהסס וישכב איתה את יניב הוא לא הזכיר. מעניין מה יש ליניב להגיד על דבריו של עברי בכתבה... היהפוך כושי עורו? היהפוך עברי לסטרייט? מה דעתכם?

jeackyh

New member
תגובה

הכתבה הזאת באמת לא נראת לי תהיי לרוחו של יניב אבל היא לרוחם של כל הבנות פה:) אני חושבת אבל שהוא סתם אמר את זה מנחמדות קצת מוזר, יש כ"כ הרבה בנות "נכונות" בעולם! choose us!!!:))

Ez sLeeP

New member
*לרוחן.

מצטער על התיקון. צרם לי. אני חושב שזה שמא גימיק. שכן, אם זה מציאותי, זה ביזוי של הקהילה ההומוסקסואלית, להפגין חוסר-החלטיות שכזה. שיבחר הבונבון, סטרייט, דו, או הומוסקסואל. CHOOSE BABY, CHOOSE!.. כמובן שיכול להיות שדברים הוצאו מהקשרם. אחרי הכל, ידיעות אחרונות!
מה שכן, נועה שמחה, ושמא תנסה להפנטו היום בהופעה, עם עיניה התכולות והמדהימות..

Ez sLeeP

New member
עמוד ראשון - חלק א'

ובכן, הכתבה המודפסת באיכות גרועה, ועל-כן הסריקה לא יצאה משהו. אני אעתיק את הפסקה הראשונה [איזה מותק אני] - כי היא יצאה לא מובנת: "מה שזה עושה לך / זה שאתה לבד / איך זה עושה אותך קשה / זה שאתה לבד / עושה אותך קל / זה שאתה לבד / עושה לך כואב" (עברי לידר, מתוך 'ספר שירים'). לאנשים רגילים אין בדרך כלל יותר מדי הזדמנויות לחשבון נפש. מקסימום יום כיפור או יום הולדת, וכם זה רק אם בדיוק באותה שנה לא עסוקים בהדחקה. אצל זמרים, או בכלל אצל אנשים יוצרים, זה כנראה אחרת. פעם בכמה זמן מוציאים תקליט, מתראיינים או סתם עומדים על במה, והופ, פתאום חייבים להתבונן לכל הכיוונים, בעיקר פנימה, לבדוק מה השתנה, כמה קנו ואיך זה היום לעומת הפעם שעברה. עכשיו, כשהוא בן 29 ומוציא ספר שירים, עברי לידר חוזר אחורה ומשקיף על מה שקרה לו בעשר השנים האחרונות, מאז שהתחיל לכתוב מילים ומוזיקה באופן מסודר. עשיתי כמיטב יכולתי. במקרה שלא היה מובן, רכשו את העיתון. הוצאה משתלמת. 9.20 בסה"כ. פחות באילת. [או שמא זה כבר אותו דבר?..]

למעלה