כנסו מהר זה דחוף !

papio

New member
כנסו מהר זה דחוף !

עדכנו את נטליה קום מלא דברים חדשים כנסו

KereNaty

New member
כנסי../images/Emo70.gif

איך שאת נכסנת לאתר, אז יש תמונה של נטי מקליאופטרה (בעמוד הראשי) תלחצי עליה וזה יכנס לך לשם
תהני (כי יש ממה להנות! חחחחחחחח)

n a t y 77

New member
איזה תמונה...כנס!!

תראה כשאני ניכנסת לאתר יש את 6 התונות האלה עם הקצוץ שהיא עושה פרצופים ובאמצי כתוב כל מיני דברים וגם מופיע לי בחלון אחר כזה משהו של הסרט...

KereNaty

New member
כנסי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תעשי רענן... זה אמור להשתנות
במקום התמונה הזאת יש תמונה חדשה...
ואם לא הולך לך אז כנסי ישר לכאן: http://www.nataliaoreiro.com/home_cleo.html סורי שעניתי רק עכשיו, פשוט לא הייתי במחשב...

n a t y 77

New member
כנס......

קודם כללל תודה רבההההההה!! ואתה לא ציך להצטער שלא ענית מהר...חח...זה בסדר!! וניראה לי שהצלחתי רק שזה עושה לי על התמונה הזאת כאילו שלא רואים אותי איקס כזה בריבוע זה בטח יסתדר..אני מקווהההה!! תודה שובבבבבבבב

Moreiro

New member
נ"ש מישו מוכן להסביר לי.. ../images/Emo121.gif

למה לנטי יש עדשות כחלולות?? מה רע בעיניים שלה????

פיקוש

New member
חחחחח אז אני לא היחיד שחושב שהיא

שמה עדשות! וגאדדדד לדעתי העיינים הירוקות והמושלמות שיש לה פשוט הכי מתאימות לה בעולם! והיא לא צריכה לשים שום עדשות!

niravital

New member
אולייייייי

כמו שרצו שהיא תקצץ (ולא בשכר
), ככה רצו שהיא תשים עדשות כחולות "זה מתבקש בשביל הדמות"

Moreiro

New member
ירוק יותר מתאים לדמות דווקא ../images/Emo121.gif

למרות שגם עם עיניים כחולות היא מהממת.. גם בתמונה שצירפתי, העיניים כחולות, למרות שהעין הימנית (איך שאנחנו רואים אותה) נראית קצת ירקרקה, אבל רק נראית.. חחח

niravital

New member
אל תסתכלו בעדשה

אלא במה שיש מעבר לה (שינוי קל של ביטוי נפוץ)

Amor fatal

New member
מור!!-->

היי מה קורה?? חחחח שכחתי לשאול אותך מה שלומה של הקלטת שלי?? היא חייה? מתגעגעת? את מאכילה אותה טוב? מקלחת אותה פעם בחודש?? חחחחחחח את רואה...את חייבת לבוא למפגש!! אני רוצה את הקלטת ולא תהיה הזדמנות אחרת בקרוב..

למעלה