כנסו מהרררררר

וואי... זה כבר מעצבן...

שאלת שאלה... ענינו לך ואת ממשיכה להתווכח!!! זה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ג'וני! קודם כל נתחיל בזה שלג'וני אין את הריבועים הדוחים האלה דבר שני הבן אדם הזה לא מגיע לקרוסליים של היופי של ג'וני דבר שלישי אם את כל כך בטוחה שזה הוא (וזה ממש לא הוא כל אחת ואחת כאן אמרה לך) אז למה את שואלת?! זה כל כך אידיוטי... הם ממש לא דומים וזה ממש לא אותו אחד!!!!!!!!!!!!!!!! רוצה להשלות את עצמך שכן? בהצלחה

אהה כן... אמרתי בקשר ליופי?

אני גם בטוחה שבקשר לכישרון!!! כי אין מישהו מוכשר כמו ג'וני! חוץ מזה למה בכלל נראה לך שהוא שחקן?! לי הוא נראה כמו איזה דומן פלצני! זה ממש לא ג'וני! וכל אחת אמרה לך את זה פה!

Stansfield

New member
אוקי בלי להעליב...

"כי אין מישהו מוכשר כמו ג'וני!" זה אחד הדברים הטיפשיים ביותר ששמעתי אי פעם ג'וני מוכשר, אין בזה שום ספק, אבל יש מספיק שחקנים מוכשרים אחרים. זה שאת אוהבת את ג'וני יותר זה עניין של טעם אבל זה לא אומר שאחרים פחות מוצלחים ממנו

Thade

New member
../images/Emo45.gif

צודקת,יש הרבה שחקנים מוכשרים *לפחות* כמו ג'וני.

לדעתי לא... אבל באמת לא הייתי צריכה

לציין את זה כאילו זאת עובדה
לא חשוב ברור שיש עוד מלא מוכשרים... אבל בתור שחקן אני הכי אוהבת אותו

Thade

New member
נכנסתי...השוויתי...

ואני עדיין אומרת שזה לא הוא. זה לא ג'וני דפ!

reut bloom depp

New member
בליינד זה לא ג'וני

לג'וני יש קעקועים בכל הגוף(בעיקר בידיים)לגוש הזה שבתמונה אין שום קעקוע. ככה שאין איך להוכיח אחרת,זה פשוט לא ג'וני..(חוץ מזה אני מזהה את בעליי
)

../images/Emo5.gifפתאום בא לי להקיא...בעע..../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אני לא רוצה להיות מבאסת אבל כזאת אני...- הדבר הזה זה לא ג'וני דפ ומזל שהוא לא יודע לקרוא בעברית כי הוא היה נעלב.... חחח סתאאאאאאאאאם פשוט הדבר הזה זה הוא סורי על הביאוס...

חחחחחח כנסו דחוף

אני יודעת שעכשיו יקומו עליי מלא בנות חיחיחיחיחי אבל נורא חבל שזה לא ג'וני למרות שלדעתי זה כן הוא.. כי הבחור הזה ממש שווה בטירוף ובהרבה יותר מג'וני לדעתי...

למעלה