שאלת שאלה... ענינו לך ואת ממשיכה להתווכח!!! זה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ג'וני! קודם כל נתחיל בזה שלג'וני אין את הריבועים הדוחים האלה דבר שני הבן אדם הזה לא מגיע לקרוסליים של היופי של ג'וני דבר שלישי אם את כל כך בטוחה שזה הוא (וזה ממש לא הוא כל אחת ואחת כאן אמרה לך) אז למה את שואלת?! זה כל כך אידיוטי... הם ממש לא דומים וזה ממש לא אותו אחד!!!!!!!!!!!!!!!! רוצה להשלות את עצמך שכן? בהצלחה
אני גם בטוחה שבקשר לכישרון!!! כי אין מישהו מוכשר כמו ג'וני! חוץ מזה למה בכלל נראה לך שהוא שחקן?! לי הוא נראה כמו איזה דומן פלצני! זה ממש לא ג'וני! וכל אחת אמרה לך את זה פה!
"כי אין מישהו מוכשר כמו ג'וני!" זה אחד הדברים הטיפשיים ביותר ששמעתי אי פעם ג'וני מוכשר, אין בזה שום ספק, אבל יש מספיק שחקנים מוכשרים אחרים. זה שאת אוהבת את ג'וני יותר זה עניין של טעם אבל זה לא אומר שאחרים פחות מוצלחים ממנו
../images/Emo5.gifפתאום בא לי להקיא...בעע..../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif
אני לא רוצה להיות מבאסת אבל כזאת אני...- הדבר הזה זה לא ג'וני דפ ומזל שהוא לא יודע לקרוא בעברית כי הוא היה נעלב.... חחח סתאאאאאאאאאם פשוט הדבר הזה זה הוא סורי על הביאוס...
אני יודעת שעכשיו יקומו עליי מלא בנות חיחיחיחיחי אבל נורא חבל שזה לא ג'וני למרות שלדעתי זה כן הוא.. כי הבחור הזה ממש שווה בטירוף ובהרבה יותר מג'וני לדעתי...