פפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נעלולית!! איזה פלאאאא לראות אותך!! (זה מזכיר לי את נעלולי הפלא...סידרה מדהימה!!פחחח) מה קורההההה עיניים (ירוקות) שלי??? פפחחחחחחחח עלק עיניים!! אם את רוצה את יכולה להיות הרגליים שלי.. ולא כדאי לך כי משקל גדול נשען עליהן!! (ואני כן אוכלת!!!!!!פחחחחחחח תפסיקי לחשובבב שלאאאא!!גם כן את...חשה שמנה..לכי תעשי דיאטת אבטיחים!!פחחחחח) אלוהים איזו לא קשורה אני פחחחחחחחחחחחחחח..זאת בטח השעה!! ומה אני ערה בשעה כזאת?? פחחחח..שיחות נפש עם נופר!!פחחחחחח סתם..אלוהים ישמור שלא נדע מצרות!! פחחחחחחחחחחחח סתם קיצררררררררררררר דניאאאאאאלללל יקירתייייייי!!!!!! נננטטטטיייייייייי באאאאאאאהההההההההההההההההההההה!!!!!!אההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!! (שוב אני וההצתה המאוחרת שלי פחחחחחחחח) קיצצצרררר...יש הרבה עבודההההה (אהמממממממממממממ..אין חשק אבל נתגבר פחחחח)...ותכיני מזרוניים כי אם זה חופששש אני באה להתנחל אצלך!!פחחחחחח..יאלללההההה שבועייים אצלך מתאים לי!! פחחחחח..סתם..אני לא מהמתנחלים
(אהמממ..פחחחח) קיצרררר..כבר שכחתי מה הייתה הפואנטה שלי!! פחחחחחח אהה ודרך אגבבבבבב את עומדת להתגעגע אליייייי אני נוסעעעתת מיום שבת בערב עד יום רביעי
ושוב נפסיד את השיחות המדהימות שלנו בין הפרקים של קצורה!! (או בפרקים עצמם..פ.חחח...אלוהיםםם..את הפרקים של "הבית הנטוש" ראינו יחד בטלפון פחחחחחחחחחח) אבלללל אני בטוחה שאני אתגבר (למרות שאת לא נראה לי תצליחי לעמוד בזה פחחחחחחחחח)~!!! קיצררר..בטח כבר יצאו לך העיניים (הירוקות
) מהמקום!! פחחחחח.. אני עפהההה לישון!!! במילא ב-07:20 השכנים יתחילו עם השיפוצים ואני אצטרך לקום!! אהההה אופססס פחחחח התבלבלתי!! זה השכנים שלךךךךךךךך!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח **חירפון**
אוקיי..הפגנתי יותר מידי נעלוליות להודעה אחתת.. אז אני פשוט מכריחה את עצמי ללחוץ על "שלח/י" פחחחחחחח...צ'אאאוווו אחותייייי!!! (אימצתי אותך פחחח...אני בטוחה שלא אכפת לך!חחחחחח)
מווווואהההההההההההההההההה ורק תזכרי את המוטו שלי/נו: לאא משתלם להיות ביישן!!!! פחחחחחחחחחחחחחח יאלללההה ביייייייי