כנסו מהררררררררר

AdiBaba

New member
כנסו מהררררררררר

קודם כל. מה עניינים? לא הייתי פה כמה ימים בגלל מבחנים מלחיצים בטירוף. לא היה לי מושג שלאלניס היה צ´ט. דוקא אני ערה בשעות שהוא היה (אני נרדמת רק בבוקר). טוב, אבל המבחנים שלי יותר חשובים. אני חייבת לשאול אתכם משהו. היום ידיד שלי אמר לי שמחר ב-9:30 אלאניס תשיר את ההמנון של אנגליה במשחק. אמרתי לו שהיא קנדית ומה לה ולהמנון של אנגליה. הוא התעקש איתי שזה נכון. האם הוא מבלבל לי את המוח? אני לא רוצה לקום מחר לחינם מוקדם בבוקר. תענו לי.

ממש נראה לי שהוא טועה

כמו שרשמת, מה הקשר של אלאניס ואנגלייה? ואם היא כבר איזה המנון אז למה לא של ארה"ב שזה איזור יותר ביתי בשבילה מאשר אנגלייה. ועדי קיבלתי את המכתב... מצטער * 10,00000 ששכחתי 5 שקלים....

AdiBaba

New member
אני יהרוג אותו

אני יהרוג אותו אם הוא סתם אמר לי. יש לו לפעמים קטע לא מובן כזה כל פעם להגיד סתם דברים על אלאניס. נגיד עוד לפני שיצא "אנדס קלין" הוא אמר לי שיצא לה קליפ חדש. אז אמרתי לו: יא שקרן. איך יצא לה קליפ אם היא צילמה אותו רק אתמול. בקיצר היום הוא אמר לי על ההמנון. אז אמרתי לי שהוא שקרן כי היא בכלל ביפן עכשיו, אז איך היא יכולה לשיר במונדיאל (נראה לי שהיו לה כמה הופעות ביפן החודש. לא הייתי בטוחה. אבל אמרתי לו את זה כדי לנסות לתפוס אותו בשקר. ברוב בורותי חשבתי שהמונדיאל איפה שהוא באירופה). ואז הוא אמר לי שהמונדיאל בדרום קוריאה שזה חצי יפן. אז התחלתי קצת להאמין לו. אמרתי לו שאם הוא משקר לי אז הוא ממש חסר לב. כי אני נרדמת רק ב-7 בבוקר ואני אצטרך לקום ב-9 בבוקר במיוחד בשביל זה. הוא לא חזר בו ולמרות זאת נראה לי שהוא משקר כי לא ראיתי שמישהו כתב על זה באף אתר של אלאניס. קשה לי להאמין שאף אחד לא יודע. לדעתי זה ממש גועל נפש שהוא שיקר שהוא יודע את כמה כל דבר על אלאניס חשוב לי.

עדי זה שקר

אם אלאניס באמת היתה שרה לאנגליה הינו יודעים את זה כבר ממזמן ושוב מה לה ולאנגליה? אבל בעצם.....אממממממ היא כתבה שיר על לונדון.... אבל בכול זאת לא נראה לי!

למעלה