כנסו לפרגן...

Gremshnit

New member
חחח אני מאזן עם שרה ברייטמן.

למרות שבתקופה האחרונה לא כל כך הקשבתי לה. וגם האלבום האחרון שלה (אם לא מחשיבים את אלבום הכריסטמס) היה די דכאוני. קוראים לו Symphony והוא מושפע ממוזיקה גותית
ובכלל, כשחושבים על זה, השירים הכי טובים של ברייטמן הם שירי הלוויות כאלה; וגם פנטום האופרה זה לא שיא המג'וריות!

noosh

New member
האם ידעת

שאן האת'וואי הייתה אמורה לשחק בפאנטום האופרה, לפני ששרה ברייטמן תפסה את מקומה כי, אני לא זוכרת מה הייתה הסיבה?

Gremshnit

New member
נשמע קצת תמוה בעיניי

במיוחד לאור העובדה שהתפקיד של כריסטין דאא נכתב במיוחד עבור שרה ברייטמן! מה גם, באותה תקופה היא ואנדרו לויד וובר יצאו ביחד, אם אני לא טועה.

noosh

New member
סביר להניח, כי טעיתי ../images/Emo3.gif

בלבלתי בין המיוזיקל לסרט. היא הייתה אמורה לגלם את הדמות בסרט. אהמ.

Gremshnit

New member
סתם משהו מעניין לדעת-

בהתחלה שרה ברייטמן ומייקל קרופורד היו אמורים לשחק בסרט (שהיה אמור להיות מצולם הרבה הרבה הרבה לפני כן), אך בגלל הגירושין זה נדחה ולבסוף ירד מהפרק. ב-2004, כשהתוכניות לעשיית סרט שבו, ג'ואל שומאכר דרש שהשחקנים יהיו אחרים וצעירים, כיוון שברייטמן וקרופורד כבר היו זקנים בלים, אז בגלל זה קיבלנו את ג'רארד באטלר ואמי רוסום. על אמי באמת שאין לי תלונות, אבל...ג'רארד "קצת" יותר מדי יפה תואר בשביל מי שאמור להיות פנטום מעוות שאי אפשר להביט בפניו, לא איזה נער מתבגר עם פצעי אקנה מרובים על הפנים. ד"א, אמנם שרה לא שיחקה בהפקה הקולנועית של פנטום האופרה, אך שנה שעברה היא השתתפה בסרט קאלט-אימה חדש, Repo! The Genetic Opera, שזה סרט מוזיקלי אימתי. היוצר הוא הבמאי של המסור 2-3-4, אם אני לא טועה. לא ממש הבנתי מה קורה עם הסרט ואם הוא אי פעם ישוחרר לאקרנים, אבל הביקורות משבחות.

הארדקור

הראשון שלי היה Oops... I did it again של בריט היפה, והוא עדיין דיסק פצצה (אף על פי שיש לה טובים יותר).

רעוּת

New member
כל מה שאחרי שיר 6 סתם זבל ../images/Emo46.gif וגם סודהפופ ../images/Emo46.gif

avivs

New member
גם אני מחבב את בריטני.

האלבום החדש שלה דווקא נחמד. אבל לא כמו רעות ספירס, החולשה שלי היא יותר למדונה. אני קונה כל אלבום שלה ברגע שהוא יוצא, מבלי לחשוב פעמיים. האחרון אכזב, אבל במקרה שלה (לא כמו אחרים) ברור שיש לה עוד אלבומים טובים בשרוול. פעם הייתי מכור לאלאניס. חרשתי על שני האלבומים הראשונים ועל האנפלאגד. אחרי זה יצאו עוד כמה אלבומים, וזה הרס לגמרי. תיקחו את האכזבה מהביקיפר, ותמשכו אותה על פני עשור, כי ככה העשור האחרון של אלאניס מבחינתי - ביקיפר אחד גדול. אבל, כמו לוזר, אני עדיין קונה כל אלבום חדש שלה. האהבה שלי כלפיה מלפני כל כך הרבה שנים לא נעלמת, היא פשוט נמצאת על אש מאוד - מאוד קטנה (נר, אם תרצו). אה, כן, הקרנבריז שולטים!!!!1

רעוּת

New member
אמג ../images/Emo46.gif

יש לי עדויות שיוכיחו שאני לא כזה אוהבת את בריטני
לפני כמה זמן אחותי אמרה לי "אני זוכרת שכשהייתי בת 8 (בחישוב מהיר אני הייתי בת כ-13
) חברות שלי אמרו שהן אוהבות את בריטני, ואז אמרתי שאחותי הגדולה אומרת שהיא סתם פרחה טיפשה" כבר אז לא אהבתי אותה, מסתבר
.

Gremshnit

New member
אמג הקרנבריז מדהימים

זומבייייעיעיעייע זומביעיעיעי זומביעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ומדונה אכן שולטת. יש לי את דיק טרייסי, ריי אוף לייט וקונפשן און א דנספלור. אני חייב לציין, קונפשן הרבה יותר טוב בעיניי מריי אוף לייט (למרות שאין על פרוזן). אבל דיק טרייסי (איימ ברת'לס) הכי מיוחד
בכל אופן, האהבה הראשונה שלי ללהקה ברמה של הערצה ואובססיה היא ללא ספק Evanescence. הם גם היו הלהקה הראשונה שהלכתי להופעה שלה, וזו בהחלט תהיה חוויה שתיצרב בזכרוני לנצח (אך באותה מידה אצטרך להפעיל פעולת הדחקה להופעה של טורי שהייתה חודש אח"כ |חותך||מת|)

למעלה