כנסו לפה

t0mi

New member
האמת? אני לא ממש מתפלאה

אם תזכרו באו לכוכב נולד הרבה מויאליות שהתלוננו על רויטל

ayaliar

Well-known member
חבל שהראל מויאל לא יודע את כל זה

לפעמים בא לי להוציא לו קצת הדפסות של כל השרשורים האלה שנמחקים ואשכולות הזוועה מהפורום הרשמי שלו שנעלמים באורח פלא... לכרוך לו את זה יפה יפה באלבום ולתת לו להעביר את הלילה עם האמת שמאחורי הקלעים לא נראה לי שהוא יחייך אחרי זה

איה את כל כך צודקתתתתתתת

אני זוכרת שפבעם בפסטיגל מישהי מפורום מויאל חזרה ופתחה אשכול היא אמרה שהם חסמו את התביה של הראל וקילפו את השם שלו.. שהם לקחלו מילדים כרטיסים ושמו אצל מויאל.. ואוי כולם אמרו לה לערוך,ותוך דקה האשכול היה מחוק.. אבל בפורום שלנו-כשיפית כתבה הודעה דומה היה על זה סיפור ע-נ-ק.. רויטל נכנסה לכל הפורומים ווסיפרה את "עלילות הסקעתיות בפסטיגל" והתעצבנה מהמילה טרור... אבל כשזה אצלהם-האשכולות נמחקים בשניה.. ראית אצלהם את אשכול "מה הוא אומר"???? אצלנו מויאל לא מוזכר אפילו בתמונה אחת..ואצלהם הכל ירידות על סקעת..נכון שזה אשכול לצחוקים,אבל מה שהם כתבו שם מבחיללל!!!! זאת חן שירדה עליו שם בכל תמונות...הילדה הזאת תת -רמה!!!!!!

לגדחכעגכך ../images/Emo60.gif

אני מעולם לא ביקרתי בפורום של מויאל... אבל רק לפי ההודעה שלך בא לי פשוט כגךלדחע בחיי. פשוט אנשים רעים.

לי גם אני לא הייתי נכנסת אבל

מישהי שמה קישור לשם בפורום איחוד ההראלים.. ראיתי 3 עמודים ויצאתי משםםם בטיל!!!!!! כאילו זה פורום מ-ו-י-א-ל.. למה היא שמה שם תמונות של הראל? ואפילו בתמונה של שירה חן וסשה היא הכניסה ירידה על סקעת! ואם את רוצה לראות את זה-זה לא בתפוז..זה ברשמי

t0mi

New member
חחחחחחחחחחח איושקה

את קורעת אותי אך עם זאת את כל כך צודקתתת

רויטל הייתה משטנקרת על כל דבר

רק היא הייתה רואה מילה על מויאל..היא הייתה מאיימת שהיא תספר להראל...

1noa1

New member
יש בנות

שהן גם בפורום כוכב נולד והיה שם גם ריב...

למעלה