כנסו לפה

1noa1

New member
כנסו לפה

סקעתיות אחרי כל המריבות שהיו היום.. תכנסו לקישור הזה ותגיבו רק שם

../images/Emo39.gif נועההה .....יפה שלי....

אני מסכימה איתך ב10000 אחוזיםםםם.... את צודקת... למה צריך לריב
תראו מה יכול לצאת מזה... היא.. מויאלניקית.. ואני סקעתית.... אנחנו אחיות
פשוט ככה... נועה.. אני חולה עלייךךךך יפה שלי

1noa1

New member
ואני עליך מושלמת שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

וול.. ../images/Emo60.gif

אני עדיין לא כל כך מבינה על מה המריבה פה.. כי הגעתי עכשיו הבייתה.. אבל מה שכן.. אני חושבת שזה קצת משגע את המנהלים ובכלל את חברי פורום כוכב נולד שהם צריכים לסבול את כל הריבים האלה. העניין הזה צריך להיות בין שני הפורומים שלנו, לשם כך הם נפתחו.. כדי שנפסיק לשגע את פורום כוכב נולד

1noa1

New member
חח אבל פורום כוכב נולד זה ניטרלי...

אם זה ישגע את המנהלים, הם ימחקו את ההודעה.. איה.. לא מפריע לך נכון..?!

אבל אני לא מבינה משהו.. ../images/Emo60.gif

אנחנו השתתפנו בריב הזה? תעדכנו אותי כי אני עדיין בשוק ממה שקורה פה.. למה מערבי את פורום סקעת? הם קיללו שם את סקעת כמו החיים ואנחנו לא הגבנו - לא?

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifנכון, אנחנו לא הגבנו, אבל

פשוט אחת משתי הבנות ההן אמרה שהבנות מהפורום הרישמי של סקעת בחיים לא היו עושות מפגש איתו ולא מזמינות את כל חברות הפורום, כפי שהפורום הרישמי של מויאל עשה, ולכן הבנות התעצבנו ולא יודעת מה... בקיצור, עדיף לנו באמת לא להתערב במה שקרה שם, כי זה לא נוגע לנו. ודרך אגב, אם אין להם מנהל בפורום, אז מי יכול למחוק את השירשור ההוא?

הבנתי.. ../images/Emo60.gif

אוקי אז אנחנו רישמית היינו בסדר? יופי. זה מרגיע אותי
זה כל כך לא היה קשור לסקעת.. אני לא מבינה בשביל מה התחילו לקלל אותו. בכל מיקרה, הנהלת הפורומים משגיחה על הפורום של מויאל בינתיים.. נועצת הודעות למשל, וכמובן גם מוחקת הודעות ושירשורים במידת הצורך. כמו עכשיו
מזל שיש אותם

ענת 12

New member
למה אין להם עדין מנהל פורום?

עבר מספיק זמן מאז שנפתח הפורום אז למה עדין אין להם מנהל?

יש מנהלת!

לי (המדהימה): היחפה עם כתר של זהב. ואם תתשימי לב היא גם מופיעה בכחול...

Z I V 7

New member
אני הצצתי למריבה אבל לא התערבתי

ומה שהכי הרתיח הוא שרויטל המנהלת של פורום מויאל גם השתתפה בירידות ובצחוקים על הראל סקעת. זה מה שקומם אותי. והבנתי שהבנות לוקחות דוגמא לא טובה ממנה ופשוט יש להם גיבוי ממנה. לא האמנתי שמנהלת פורום כמו רויטל בן זכרי מתנהגת כל כך נמוך.

זה בדיוק מה שעיצבן אותיייייי

התעצבנתי על מה שהשתיים ההם אמרווו.. שיחשבו מה שהם רוצים אבל רויטללל שכל פעם כשמישהו פותח עליה אשכול ואומר שלא צריך להאמין לה כי היא צבועה היא הייתה נכנסת למצדיקה את עצמה... ואומרת שאין לב שום דבר נגד הראל והנה עכשיו..הפרצוף האמיתי שלה..איכססס נגעלתתתתתתת מאנשים צבועיםםםם!!!! ותסלחו לי-יותר צבועה ממנה א-י-ן

Z I V 7

New member
גם שמעתי שהיא ריגלה בפורום סקעת

ונכנסה לדג הסודי שם. וכל מה שכתבו היא העבירה הלאה. ממש מגעיל לעשות דבר כזה. היא ממש לא ישרה בתור מנהלת פורום. איך מנהלת יכולה לעשות דבר כזה? נשארתי ממש המום.

היא אמרה שילדה אחת היה לה סיסמה

לפורום הסודי והיא נתנה לה את הסיסמה... היו הרבה שלא האמינו אבל אני הייתי מטומטמת וחשבתי שזה הגיוני.. את הילדה שהביאה לה סיסמה חסמו ורויטל כרגיל יצאה "נקיה"מהכל כשהיא התחילה להגן על עצמה.. והאמת?אותי היא שיכנעה!! עכשיו אני רואה רק כמה היינו טיפשים שהאמנו לשקרים שלה.. ותסלחו לי-אני כבר לא היחידה שיודעת על זה..

Z I V 7

New member
גיליתי שאסור להאמין לרויטל

היא פשוט צבועה ונוכלת. איזו דוגמא היא נותנת למעריצים?

גם אני גיליתי את זה...

חבל שרק עכשיו... אחרי כלה זסמן שחבתי שהאי באמת כל כך נחמדה ואין לי כלום נגד הראל.. אחרי שתמיד ברשמי כשכולם היו מקללים אותה הייתי מתחברת מהשם של בת דודה שלי ואומרת להם שירגעו ושצריך להאמין לה...

בלנקה המקורית

Well-known member
אני הבנתי את זה עליה

מהרגע הראשון שקראתי אותה בפורום כוכב נולד בתפוז. היא נשמעת לי תחכמנית שלא מהעולם הזה. צריך להיזהר ממנה כמו מאש. אני לא יודעת למה עולה לי בראש תמונה שלה (כי אני לא מכירה אותה אישית) עולה לי בראש הפרצוף של אתי אלון. תזהרו מהרב"ז. אותי היא מפחידה.

למעלה