כנסו לפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alpha80

New member
תודה רבה!! ../images/Emo13.gif האמת היא שיש עוד...

מאוד שמחתי לקרוא שאהבת, ובכלל את הפירגונים של כולכם. לגבי הרה מיקס הזה אני לא יודע אם אפשר לעשות כבר משהו, כי זה כבר די "חלף זמנו" במילים עדינות, אבל בהחלט לומדים מזה לקח, ויש כבר כמה מגעים עם אמנים בחו"ל שמיקססתי להם שירים. אני יותר מידי צנוע מכדי לתת עכשיו רשימת רמיקס-קוגרפיה עצמית של מה שעשיתי עם השנים.... אבל.... אציין רק את השיא האישי שאליו הגעתי והוא השתתפות באלבום כפול של אלפאוויל עם שני קטעים שלי, ורה מיקס לפרוייקט החדש של ברנרד לוייד (הקלידן של אלפאוויל) שיופיע בינואר 2003. אשלח לך את הלינק יותר מאוחר, אם יעניין אותך לקרוא. שוב תודה. אורן

turrican

New member
לגבי אלפאוויל

נדמה שהזכרת את זה בלילה 80 , וטרחת לתת לנו כל תוכנית מינון אלפאוויל מעבר למצופה. עדיין אין לי את הדיסק מיקסים על אלפאוויל. ניסיתי להשיג את זה בחנויות בהרצליה ,וזה כלל לא הגיע אליהם. אבל אני אשיג איכשהו.

alpha80

New member
אכן, וגם השמעתי קטעים ממנו.

מצורף לינק לאלבום. לכל המעוניין - שיר מס´ 8 בדיסק הראשון ושיר מס´ 2 בדיסק השני הוא של עבדכם הנאמן. בזה תם הפרומו האישי והצנוע שלי. @

אלפא אלפא אלפאוויל!

איך אני אוהבת אותם. בכל מקרה, תמיד כשאני באה לטאואר בעזריאלי יש להם דיסקים שונים ומשונים שמעולם לא ראיתי (וראיתי הרבה) וכל פעם אני מתבאסת שאני לא יכולה לקנות את הדיסק המסויים-הזה של אלפאוויל: יצא מן דיסק הופעה כזאת, משהו מסיבוב ההופעות של דרימסקייפס, אלפא, איך קוראים לו והאם הוא שווה את באסתי בכלל?

alpha80

New member
אם את מתכוונת ל........

STAR NAKED AND ABSOLUTELY אז שימי עליו מהר את הידיים לפני שייעלם...... זה דיסק שהוקלט בהופעות שונות במהלך סיבוב ההופעות שלהם ב 1999 . יש שם ביצועים גדולים ל A VICTORY OF LOVE ו SOUNDS LIKE A MELODY וביצוע אקוסטי מדהים (חבוי) ל DANCE WITH ME ל ח ט ו ף! יש לך את האוסף המשומן?.... (דרימסקייפס)?

לא...

הגעתי למסקנה שזה שיהיה לי הכל מכל להקה לא יוסיף לי לכלום ורק יגרע לי מחשבון הבנק. היית צריך לדבר איתי בתקופת התקליטים (יש לי 3 עותקים של prince charming בתקליט שקניתי מהאוזן, דקמת עדן והחור בשחור. סתם, כי זה אדמנט.) וההיסטריה הגדולה. אולי אז הייתי קונה. בכלל, זה הגיע לארץ? כי האמת לא ראיתי שומדבר של אלפאוויל חוץ מהדברים הישנים והבנאליים...

alpha80

New member
זה לא הגיע לארץ

אבל זה חובה חובה לכל מי שאוהב את אלפאוויל. למי שלא יודע - זו קופסא של 8 דיסקים, עם 125 קטעים שלא הופיעו מעולם:9 וחצי שעות של אלפאוויל שלא היכרתם. גירסאות דמו (סקיצות) ללהיטים הגדולים, בי סיידים, רה מיקסים, הופעות חיות, ביצועים אקוסטיים, וקטעים שהוקלטו לפני 1984 (הפריצה הגדולה...) הידעתם ש BIG IN JAPAN הוקלט כבר ב 1978?....... ארטמסיה - ספרי לי על היסטריה של קניית תקליטים של "הכל של כולם". נושא מוכר, כאוב, כמה כסף הוצאתי (ועדיין....) על תקליטים. טוב נו, גם אישפוז באברבנאל לא יעזור. כשאהבים מוסיקה לפעמים מאבדים את ההגיון.......

וואי...

היה לי מן פרץ התלהבות ענק כזה שפתאום אני מכירה הרבה שירים של הרבה להקות וזמרים מכל מיני תקופות, ואני אפילו יודעת לשייך אותם לאלבומים ולשנים ולקטגוריות... וכך קרה שהייתי יושבת שעות|סגדש| שעות!!! בכל החנויות ליד שניה האלה, כשהייתי בת"א, לא הייתי פוסחת, ולו על אחת כדי לראות מה יש להם ומה שווה קניה. אז בענייני אדמנט לא חסכתי ויש לי (כפי שאמרתי) 4 עותקים שונים של prince charming, שני עותקים של friend or foe, ועוד כל מיני עותקים של דברים שכבר היו לי בדיסק ובקסטה... אבל השגעון נגס בי. אה כן! ומן סינגל 12" בערך נדיר בצבע לבן של משהו משנת 78 וזה כולל גם ראיון בבי סייד. נו מילא. וגם כמה סינגלים. כשהייתי באנט קונבנשן ב99´, ממש נתתי לעצמי להתפרע וקניתי שמה סינגלים שחשבתי שיהיה נחמד שיש לי אותם. טעיתי, זה לא כל כך מרגש
מבחינת הקיור, יש לי שני עותקים של Kiss me kiss me kiss me (שונים, כמובן)ו EP של the walk... ד"א, מיותר לציין שכל מציאה כזאת מלווה בקשיי נשימה וצווחות היסטריות לעצמי, כן? ויש לי עוד דברים בנאליים כמו א-הא, אלפאוויל, ניקה קוסטה, דיוויד בואי, אוספים של השמונים על תקליטים (שזה דבר די מגניב, האמת) שני פול יאנג (שאני נוצרת רק כי זה פול יאנג ומגיע לו), טוקינג הדס, סוזי, ועוד לא הגעתי בכלל לדיסקים. בקיצור, זו מן אובססיה כזאת, במיוחד בקשר ללהקות מסויימות, שאני חייבת שיהיה לי את כל האלבומים. כמו בל קאנטו, לדוגמה, או אלפאוויל
או ניק דרייק (למרות שאני לא מתה עליו) או א-הא, פיונה אפל, פאלפ, אסף אמדורסקי, היהודים
גלשתי טיפה? אבל נרגעתי עם זה עת גיוסי לצבא דרום פורטוגל ותודה לאל שאני לא גרה בת"א אלא שהיו לי רק כמה גיחות בחודש, אחרת... הייתי מפתחת את האובססיה הזאת עוד יותר ואלוהים יודע מה היה קורה לי אז...

one caress

New member
מים שקטים חודרים עמוק...

כולי תקווה שכל הנסיונות, והמגעים, והתיכנונים והגישושים יעלו יפה! באמת , הרבה בהצלחה!!!! ומכיוון שאני מאמינה שענווה היא מהמעלות הגדולות שבאדם, לא אקלקל אותך
ולקבלת רשימת הרמיקס-רקוגרפיה שעשית-אפנה לטורה. בפעם הבאה שאראה אותה. (טורה-פלללללללללליז סוויט גירל פרינד)

ט ו ר ה

New member
לי ?../images/Emo8.gif בכייף, ONE אבל את צריכה..

לבקש ממנו את הרשימה, זה לא יבוא ממני.. ;0)

pimpf

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאלפא!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

איזה רמיקס מדהים!!!! לא היה מבייש את הסינגל. באמת!
חפי

למעלה