ממש מרגש!
אני חושבת שזה נס! אבל זה ממש לא משנה מה אני חושבת או מה כל אחת מאיתנו חושבת. אם הילדה הזאת חיה כנראה שההורים שלה בחרו להילחם עליה וזאת החלטה שלהם ולא שלנו! ובע"ה התינוקת תגדל ותתפתח להיות ילדה בריאה! אני חושבת שדווקא כאן בפורום הזה, שנכנסים אליו הורים לפגים בוגרים, הורים לפגים קטניים והורים לפגים שעדיין נמצאים בפגיה ונלחמים על חייהם צריך להיות יותר רגישים כשמשתמשים במושג חיים ראויים, כשנותנים דוגמאות על ילדים שמשתחררים עם חמצן או עם זונדה, כשנותנים דוגמאות על ילדים עם דימום מוחי, על ילדים בכיסאות גלגלים, על ילדים עם ריר מהפה, ילדים עיוורים, ילדים חרשים ועוד.. כי לכל ילד כזה יש פה בפורום לפחות הורה אחד, גם אם לא כולם כותבים, אנחנו לא יודעים מי קורא את מה שאנחנו כותבים אז כמו שכתבה "אני אמא אוהבת"- מזל שהאמא של הפגית הקטנטנה הזו לא גרה בישראל ולא קוראת את זה, אבל יש כאן מספיק אמהות שקוראות את זה (אני אחת מהן) ולא נראה לי שמישהי רוצה שיגידו לה אם החיים של הילד שלה ראויים או לא כבר כמה ימים אני מתלבטת אם להגיב או לא, כי באמת שאני לא רוצה לפגוע באף אחת או אחד ואני מצטערת אם פגעתי, אבל כאמא לפג הרגשתי שאני חייבת לכתוב את זה