כנסו לכתובת!

hermayony

New member
../images/Emo28.gif שמעתי ראיון איתו(עם רותם)

ושם הוא אמר שיהיה שודדי הקאריביים 2 ו-3

ThisIsJustME

New member
../images/Emo26.gifעד כמה שידוע לי../images/Emo42.gif

אורלנדו לא בא [לפחות בזמן הקרוב..] לארצנו הקטנטונת.. ובקשר לקולציום קיד אני לא יודעת, אבל אני מניחה שכן...

נצל"ש../images/Emo9.gif-יוו.כמה זמן לא היתי פה../images/Emo70.gif

לא הייתי פה שבוע !!!!, הייתי בצפון(למעוניינים), כל כך התגעגתי לפורום!!!!!! יאללה..חברה..ספרו מה חדש..עידכונים וכו'....
אורלנדו,אם האהבה הייתה פשע
הייתי מקבלת עליך מאסר עולם
שר הטבעות-שולט!!

hermayony

New member
../images/Emo28.gif היי...../images/Emo13.gif

איך היה
פה... אמ... פתחתי שירשור יומולדת את יכולה לשים את יומולדתך
. וסורי שלא עניתי לך קודם רק עכשיו נכנסתי
וגם... יצא שודדי הקאריביים 3

ThisIsJustME

New member
../images/Emo26.gif רילקס האני../images/Emo70.gif

זה שלא עונים זה לא עושים לך בכוונה פשוט כנראה אף אחת לא הייתה פה... טוב אז בעיקרון זה מה שהייה..בטוח החסרתי דברים אבל את יכולה לדפדף גם כמה דפים אחורה
הייה שירשור יומולדת
שנמצא בעמוד הזה, פה קצת למטה
הייה שירשור שאני פתחתי ששמתי רקעים של אורלנדו שבת דודה שלי הכינה, גם כן נמצא פה בעמוד הזה למטה
הייה שירשור יומולדת לדניאלה
(
)
הייתה בקשה מהמנהלת שלא נעשה שירשורי תמונות כי זה תוקע את הפורום לה ולעוד בנות, היא מדי פעם תפתח שרשור תמונות
יש לנו את הכתובות של אורלנדו לשליחת מכתבים
והאאאו
פה בסוף העמוד
דניאלה הביאה לנו טריילר חדש של קולציום קיד, הנה קישור
והיה לנו גם משחק תמונות נחמד ששחר התחילה, משחק התמונות טוב אין לי כוח להוסיף יותר חח אז טוב שחזרת

n o g i t

New member
ברוכה השבה../images/Emo9.gif

אני מקווה שנהנת!!
כל היום עבדתי על העבודת שורשים יימח שמה... אבל עוד מעט אני מסיימת והכל יהיה טוב.. ויוצאים לחופש פסח..אהה
אני לא יהיה פה כמעט כל החופש.. כי אני ישנה אצל חברה שלי כמה ימים, ואז ישר אני נוסעת לאילת (היפי הי
), ומיד אחר כך יש לי טיול פסח בצופים
וכמובן שלא נדבר על עבודות ושיעורים... ומבחנים...וליל סדר

TrinMyQueen

New member
כנ"ל../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

גם לי יש בקושי זמן להיות פה בחופש.. ביום ראשון הזה אני יוצאת לטיול של 4 ימים בצופים... אני חוזרת לכמה ימים של חזרות (ריקודים+טקס יום השואה) ואז הליל סדר אני נוסעת לת"א, חוזרת ונוסעת ל-3 ימים לצפון עם המשפוחה... חוזרת לכמה ימי חופש (סוף סוף) אבל אז יש את כל החרא של עבודות ושיעורים ובלעט
אה אבל אני בעצם יוצאת לחופש ביום חמישי
כי ביום חמישי יש לשכבה שלי טיול לפארק המדע- חחח כאילו שאני באמת יבוא ולא ינצל ת'הזדמנות להישאר פה, לישון או לראות סרט
וביום שישי יש לנו "צעדת מיתר"- צעדה שנתית של הישוב שלי... ומה שכתבתי לגבי יום חמישי- כנ"ל!

מיטץ

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

תהנוווו....
ואני חייבת לערוך פה איזה ניסוי
[COLOR=bl<a]u[/COLOR][COLOR=bl<a]e>אני אוהבת לכתוב באדום![/COLOR]
הצליח לייי

למעלה