כנסו לכאן----

כנסו לכאן----

תסתכלו שניה על התמונה, עכשיו תחשבו כמה הייתם מוכנים לשלם בשביל להיות במקומות החראות האלה שם..... אני אישית הייתי משלם המון, אבל ממש המון..... מלא פעמים אני מדמיין לעצמי איך ג'ניפר מגיעה לארץ ואני מחכה לה בשדה תעופה, איך אני הולך להופעה שלה, איך אני הולך איתה למלון וכל זה..... אז זהו,החלטתי שאני מביא אותה לארץ! מצידי להציף את האי מייל למעריצים שלה במכתבים שלנו, לבקש שתבוא לפה ותפתח חנות כמו שהיא פתחה במוסקבה, שתבוא לעשות סיור בקברי צדיקים כמו מדונה (איזה חבל שהיא לא מתעניינת בקבלה...), או האפשרות הכי מרגשת- שתבוא להופיע לנו פה.... אז אני יודע שזה לא אפשרי כרגע, אבל בכל זאת, מה נראה לכם אפשרת לעשות בשביל להביא אותה לפה??? נראה לכם שהיא בכלל יודעת שיש לה מעריצים במדינה מסכנה כמו שלנו??????? אני בטוח שהיא יכולה למלא פה כמה איצטדיונים בקלי קלות!!! מישהו ממכם ניסה פעם לכתוב מכתב לאי מייל שלה???? אני לא עשיתי את זה, כי אני יודע שזה חסר ערך, אין מצב שהיא תקרא את זה, אבל בשביל מה לי להשקיע במכתב שאולי יקרא אותו אחד מאלפי העוזרים שלה...... חחח טוב עכשיו אחרי שהתשפכתי פה אני הולך לשמוע כמה שירים שלה, יאללה אני מחכה להגיגי לבכם.......

itay is back

New member
הייתי משלם הרבה מאוד....

ואין מצב אפילו להתאמץ שהיא תבוא אלינו עכשיו, שיתחיל סיבוב ההופעות העולמי הראשון שלה שסוף סוף אמור לקרות לקראת הדיסק החדש אז יש מצב להיאבק כדי להוסיף את ישראל... וזה החלום שלי לפגוש את ג'ן, וכן היא יודעת שיש פה מעריצים, היא התראיינה לעיתון "לאישה" ולגיא פינס, ויוצא לשליח שלו לראיין אותה הרבה אז כל פעם שהוא בא היא עושה לו כזה, אההה "אתה יונתן מישראל".

וואי איזה כיף

ליונתן ריגר הקופיף הזה.... וזה סתם שמועות שהיא תצא לסיבוב הופעות בינלאומי, כמו שאמרו לפני כמה חודשים את אותו דבר בדיוק, ואפילו פירסמו את העצומה הזאת, ואני כמו מטומטם אפילו עליתי לשידור ברדיו בשביל משהו שהתברר בסוף כסתם עלילת שווא....

jlo9

New member
אני אישית כתבתי מכתב לאתר הרשמי

כמה וכמה פעמיים ולא הייתה שום תגובה (כמצופה....) אני מאמינה שכאן מה שצריך זה רק קשרים כי בתאכלס אתם יודעים כמה מכתבים היא מקבלת???..... אני לא מאמינה שהיא בכלל כותבת בחזרה למישהו. אבל אם כבר מה שצריך למצוא זה כתובת אישית שבאמת מגיעה אליה ואולי אולי אז יש טיפונתץ סיכוי לאיזה מענה.

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאז ככה...

ברגע שהיא תצא לסיבוב הופעות עולמי יהיה אפשר לנסות להביא אותה לארץ...עד אז לא נראה לי שיש סיכוי ושזה שוה בכלל את המאמצים כי היא לא תבוא רק לישראל בשביל כלום...=/

מה רשמת במכתב????

צריך ככה להכניס להם אגרוף למצפון שלהם, להגיד להם שהילדים פה חיים תחת טרור, ושאם היא תבוא היא תכניס קצת שמחה לחיינו או משהו כזה....

ג'ניפר היקרה בואי למדינה תחת טרור

תעשי חיים תוך כדי כך שאת מתפללת שלא יהיה פיגוע??? זה יעשה לה חשק לבוא... כאילו אם כבר לספר על המדינה אז ספרו על הדברים הטובים שיש במדינה.. קודם כל על הפול מעריצים.. ואז על הכותל או ים המלח *???וואטאבר* ואז נגיד אמממ.. מזג אויר?? חח האירופאים מתים על המזג אויר שלנו אולי גם ג'ניפר תתלהב איכשהו אבל בראסמי במקום כל הקשקוש הזה פשוט עדיף לדבר על עצמכם וכמה אתם מעריצים גדולים שמתים להופעה או וואטאבר

NoWords

New member
אין לכם סיכוי

לא משנה כמה מכתבים תשלחו, מכתבים לא קובעים אם היא תבוא או לא. נראה לי שהחברת תקליטים שלה צריכה להיות בקשר עם חברת חסות מסוימת בארץ. חוץ מזה שישראל לא תהיה יעד ביקור לסלבריטיז בשנים הקרובות FORGET IT...

אל תפסיקו להאמין אנשיםםםם

חלומות כן מתגשמיםםםםםםם ואם המצב הבטחוני בארץ דפוק תביאו אותה לטורקיה או יוון או קפריסין ותנסו לארגן איזה מפיק טחון שייקח חלק בהפקה ושיעשה דילים של טיסה מלון וכרטיסים להופעה או משו כזה ואם למישו יש שאלות לחברת תקליטים בארץ אין לי בעיה להתקשר לשאול כאילו החברת תקליטים שלה בארץ מייצגת גם את בריאן *יפה שלי כפרה עליו #1 במצעד הבריטיייייי* אז גם ככה יצא לי לדבר איתם בקרוב

../images/Emo45.gif

האמת שלא חשבתי על זה, בהחלט הגיוני שכשיהיה לה סיבוב הופעות היא תגיע לטורקיה ויוון, וכמו שעשו דיל לאולימפיאדה אולי יעשו לנו גם להופעה..... ואז אני גם בטח אסיים כבר י"ב ואני אוכל לטוס לשם, כי גם ככה ההורים שלי הבטיחו לי שהם מממנים לי טיול בסוף התיכון.... וואו שווה הלוואי שזה יקרה....

itay is back

New member
וואי מור...

נתת לי תקווה
באמת אמן שהיא תגיע לטורקיה או יוון או קפריסין, זה יהיה מעולה...

למעלה