כנסו להתפרט פה...

Asafpotter

New member
כנסו להתפרט פה...

בוא נמקד את המשתמשים בפורום... שכל נפש ישכיל לעשות ולפרט על עצמו... ככל העולה על רוחו\ה

../images/Emo45.gif שנתחיל?

בן 28, גר בדרום רמת השרון ועובד בחברת היי-טק. פעיל איכות סביבה בעיקר בנושא שימור השטחים הפתוחים, ומנהל שני פורומים כאן ב
(שמירת טבע ורמת השרון).

יאללה..

בת 28 גרה במערב רמת השרון סיעת לגיל הרך נולדתי וגדלתי ברמהש ואוהבת את המקום בטירוף נמצאת בפורומים:שורשים,היסטוריה,חינוך לגיל הרך,לקויות למידה, נכים,דור שני. שלכם חנה גונן

DrorGuldin

New member
סבבה

בן 15 גר בנוה-מגן, קרוב לגבול מורשה. תלמיד ב"קלמן" (במקור מ"נוה-מגן"). החל מהשנה הבאה אני אלמד ב"רוטברג". נמצא בפורום רמת השרון ובפורום מופע שנות השבעים.

ואני...

בן 22, גר בנווה רסקו (אהלן עמית, שכנים?) סטודנט למדעי החיים באוניברסיטה העברית בירושלים אין לי פורום ספציפי אהוב, לא נורא..

jessy19

New member
למרות שאני לא ממש פעילה בפורום

אבל קוראת בו הודעות הרבה פעמים, הנה כמה פרטים שתמיד רציתם לדעת ולא העזתם לשאול: אני שירי, בת 20 כמעט, גרה באזור המרכז ברמה"ש, חיילת בשירות סדיר. מה עוד? מוזמנים לשאול הכל לא בטוח שתקבלו תשובה....

sacrament

New member
שלום אנשים!

אני עדי, בת 17, מתיכון רוטברג וחברה במועצת הנוער של רמת השרון. כמובן שאין צורך לפרט כמה אני אוהבת את העיר שלי, למרות שבשבילי היא תמיד תישאר מושבה ניצחית. חברה בפורום באפי בתפוז, פורום זיהוי שירים ופורום קולנוע בנענע.

JHG1

New member
שלום

אני בן 23, גרתי במושבה עד גיל 17. עכשיו אני רמתגני אבל.... אתם יודעים, אי אפשר ממש לעזוב. אני עובד ברמהש. ואני חדש בפורום הזה. קרה לי היום את הדבר הכי מגניב- ישבתי בבית קפה ולמדתי למבחן שלי באוניברסיטה. התחלתי לדבר עם הטבחית והסתבר שהיא גם מהמושבה ושהיא מכירה את כל השנתון שלי... רמת-שרון נמצאים בכל מקום ברוכים הנמצאים

Asafpotter

New member
אני אני....

בן 16.5 לערך בן בית בתיכון רוטברג... רוב האנשים קוראים לי אסף, אבל אני אף פעם לא מסתובב ;)

Shaya Muffins

New member
אני

שיה ואני בת 15 מרמה"ש ואני מקלמן לשעבר נווה מגן ואני הולכת לאלון ... חח מה אתם כ"כ אוהבים את רמה"ש...? רק ויתקין והסביבה שולט! אם יפסיקו לבנות פה תווילות ענק!:)

GUIDANCE

New member
ערב טוב ../images/Emo9.gif

אופיר, בן 24, גר במרכז רמת השרון מגיל 3-4... מתופף בGUIDANCE לומד עיצוב גראפי בוגר קלמן ואלון.. ויש יותר סיכוי שאני אעבור לארץ אחרת מלעבור מרמת השרון! אה.. ואני שונא את "תפוז" הייתי צריך לרשום את כל זה מחדש!!!

Shaya Muffins

New member
ווהוו

דווקא גיידנס טובים.. אני ממש אוהבת את השיר long distance, fuck me שני שירים ממש טובים חח ואני יענו מכירה רק עוד אחד. וגם הוא ממש יפה..:)

GUIDANCE

New member
שמח להכיר ../images/Emo13.gif

אולי תתני קפיצה לאתר ותכירי עוד כמה שירים?
www.guidanceband.com ואם את בחורה של פורומים אז בכלל נשמח לארח אותך אצלינו: http://goop.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=1110

למעלה