אולי את לא רוצה להגיד שיש לך פיגור סכלי כדי שלא יגידו לך שאתה אם פיגור סכלי אז יש לי חדשות בשבילך אני יגיד למנהל שאתה ועוד ילדה אחד מקללים אותי וישעו אותך ואת הילדה מפורום זה מה שאתה רוצה ?
א. לא אמרתי שלך יש פיגור שכלי התכוונתי ל-Tamariko. ב. את חדשה פה ואת לא יודעת ש Tamariko פתח כבר הודעות חדשות על האתר הזה ו65642354632 אמרו לא להפסיק והוא לא הפפסיק אז כנראה שיש לו פיגור שכלי. ג.המנהל לא יוציא אותי כי אני מנסה להסביר לו לא לפתוח הודעה חדשה כל שנייה על האתר הזה שגם ככה בקושי יש בו על פלוריחסיינטה. ד.תרגעי! ואל תגידי שיש לי פיגור שכלי כי גם ככה לא התכוונתי אלייך ורק שתדעי שאני הילדה הכי חכמה בכיתה שלי וכל הציונים שלי זה 90-100 אז תתחילי להרגיע. ד. תגידי בת כמה את?
רק שתדעי שאני בכיתה ו' (בת 11), ואני יודעת לכתוב בלי שגיאות. לעומתך, שאת בכיתה ט' וכותבת עם שגיאות: *פיגור שכלי* ולא *פיגור סכלי* אז נראה לי פה שאת זאת עם הפיגור ולא סתיו. אהה סליחה - לא נראה לי. אני יודעת!
• את צודקת אני פשוט לא רוצה את הביתווו נופרוש המדהימה 2 ו 21:21 | 30/11/04 את צודקת אני פשוט לא רוצה את הביתוו נופרוש המדהימה 2 ו 21:18 | 30/11/04 את צודקת אני פשוט לא רוצה את הביתו נופרוש המדהימה 2 ו 20:56 | 30/11/04 ספר סמדר לא חשוב איזה בית ספר רק בהרצלייה כמובן אבל חוץ מסמדר וסליחה על הקללות שקללתי אותך אני פשוט עצבנית כי המורה הפרטית נתנה לי 20 דפים לכתוב + 5 מבחנים לעשות בבית והיא יודעת שמחר החתונה של אחותי אז התעצבנתי כי אין לי נעלים המפגרת המורה הפרטית היא נתנה לי 5 מבחנים לכתוב והיא אמרה לעשות את זה עד מחר אמרתי לה כך מחר ב1 בצוהריים אחותי באה לאסוף אותי להסתפר גם עד שאני יחזור זה יהיה 2 בצוהריים וגם אני צריכה להתקלח ולעשות תסרוקת ועד שאני יעשה תסרוקת אני גם צריכה להתאפר וגם ללכת לשים מוס זה יהיה כל הדברים שכתבתי לך זה עד שעה 5 וב5 אנחנו צריכים לצאת לעולם וב7 החתונה ועד שנגיע לירושלים כי זה בירושלים זה יקח מלאה זמן