כנסו לאתר הפאזלים

123נעמי

New member
כנסו לאתר הפאזלים

וראו את השידרוג שהוא עבר. שמו הוחלף לפאזלנד חיבור חיובי של שני גורמים ראשים וחשובים בתחום הפאזלים. שיהיה בהצלחה
(זה לא היה תשדיר פרסום או תשדיר שירות - סתם נקודה מעניינת)

מממאיה35

New member
ז"א ש

או קודם פאזלנד היתה בעלת האתר אבל לא הביאה את זה לידיעתנו או שפאזלנד רכשה את האתר מבעלי האתר המקוריים. בכלופון לא נראה לי שלנו זה טוב - התחרות קטנה ופאזלנד הופכת למונופול.

123נעמי

New member
ימים יגידו../images/Emo3.gif

למרות שבגדול שני הגורמים האלו הלכו לאורך כל הדרך במקביל המחירים היו זהים בשני המקומות וכשזה עשה מבצע פאזל שני בחצי מחיר גם לשני היה במבצע כזה אבל עכשיו אם שפאזלנד רכשה את אתר הפאזלים והופכת להיות גדולה יותר אולי אנחנו נרויח מזה ועכשיו נזכה לראות מבחר גדול יותר של חברות פאזלים כאן בארץ. (שימי לב שהוכנסו המון פאזלים של חברת גמבו - מה שלא היה עד עכשיו.) הלואי
ימים יגידו

האדרים

New member
לרגל חידוש האתר ע"י המונופול-העלאת מחירים../images/Emo46.gif

צר לנו מאוד-מאוד, אך לא מצאנו שום נקודה חיובית בחיבור החדש
: כמו שבטח שמתם לב, התחביב שלנו הוא אמנם פאזלים, אבל שם המשחק האמיתי הוא מונופול
. מרפרוף באתר – המחיר (המוגזם גם כך) זורם כלפי מעלה – פאזל של 1,000 רוונסבורגר ב-159.90ש"ח
פאזל החיים הגדול עלה ל-2,199.90 ש"ח ועוד היד נטויה. בדרך כלל, אנשים מבצעים רכישות דרך האינטרנט לא רק בגלל הנוחות, אלא כי המחירים אמורים להיות זולים יותר! בנוסף, שנת 2008 ממש בדלת ולא נצפו חידושים בגזרת רוונסבורגר / אדוקה – משונה מאוד. למזלנו, אנחנו שקועים כרגע בתוך רומא ויש עוד מספר פאזלים שמחכים בצד – כי המצב הנוכחי פשוט מרגיז, מכעיס וכל מילה נוספת מיותרת! לסיכום:: אתם בדרך לאבד (עוד) לקוח ממש ממש לא מרוצה
נ.ב הדברים האמורים נכונים גם לגבי הרשת (המחירים שם מן הסתם זהים ...)

ssyוM

New member
דיברתי עם אשר מנהל סניף פאזלנד ת"א ו...

אין לי מה להוסיף מעבר, פשוט מתסכל . אנשים (כמונו ) שמרכיבים עשרות פאזלים בשנה יוגבלו לרכישת פאזלים בתקופת מבצעים מיוחדים בלבד ברשת פאזלנד. אני שוקלת כמנהלת פורום מדיניות חדשה של פרסום על גבי הפורום, מכיוון שזה לא תלוי רק בי אערוך התייעצות עם הנהלת תפוז. קטלוגים של שנת 2008 יהיו זמנים החל מינואר. זה הזמן להזמין את חברי הפורום להכנס ללוח מבצעים מיוחדים ולהתעדכן

ssyוM

New member
תוספת חשובה...../images/Emo70.gif

בהודעה הקודמת הזכרתי רק את רשת פאזלנד, אני מניחה שאם מקור עליית המחירים ביבואן, נרגיש את העלייה הזו לא רק ברשת פאזלנד ...

123נעמי

New member
../images/Emo123.gifראיתי את המחירים החדשים - חוצפה../images/Emo123.gif

160 ש"ח לפאזל של 1000 חלקים ו - 250 ש"ח לפאזל של 2000 חלקים זו ממש גניבה לאור יום רוונסבורג - הגזמתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממה הפאזלים עשויים - מזהב?

למעלה