כנסו לאתר הזה שיר שכתבה אישה בשם איריס סין שמתקשר למייק
M M i k e s F a n New member 21/8/05 #1 כנסו לאתר הזה../images/Emo91.gif שיר שכתבה אישה בשם איריס סין שמתקשר למייק
M mikebrant78 New member 21/8/05 #2 היי סיגל!../images/Emo31.gif מה שלומך? למה התכוונה המשוררת, או שמא היא מתיימרת להיות משוררת, מה הקשר ומה הפשר...?! בכל מקרה יצירה גרועה ביותר.
היי סיגל!../images/Emo31.gif מה שלומך? למה התכוונה המשוררת, או שמא היא מתיימרת להיות משוררת, מה הקשר ומה הפשר...?! בכל מקרה יצירה גרועה ביותר.
M M i k e s F a n New member 21/8/05 #4 לפי דעתי.. זה שיר נחמד... ואם לא הבנתם את הכוונה והמסר ואתם ישר מתיימרים להבין את הגרוע מכל וכוונה רעה של הכותבת אז באמת חבל. יש שם דווקא המון ביקורות טובות אודות השיר. לא לזלזל.. תראו כמה אנשים כותבים שירים על מייק- אני, דודיק, אותה איריס..
לפי דעתי.. זה שיר נחמד... ואם לא הבנתם את הכוונה והמסר ואתם ישר מתיימרים להבין את הגרוע מכל וכוונה רעה של הכותבת אז באמת חבל. יש שם דווקא המון ביקורות טובות אודות השיר. לא לזלזל.. תראו כמה אנשים כותבים שירים על מייק- אני, דודיק, אותה איריס..
D Duvdevan Girl New member 21/8/05 #3 חחחח דוגרי אתה צודק אלעד אני מסכימה איתך יצירה פיגורית ביותר.. אבל פירגון**- העיקר הכוונה...