(*)(*)(*)כנסו כנסו ...(*)(*)(*)

(*)(*)(*)כנסו כנסו ...(*)(*)(*)

אמ.....ישבנו וחשבנו [אני ריחן שחף ליאל \לורין ועוד כמה ] שאם בא לכם המפגש הבא יכולה להיות כמה ימים אחריי סיום הלימודים מיכוון שכולם פה כבר בחטיבת בניים ותיכון אז חשבנו לעשות את זה 23.6 בים בתל-אביב
מהבוקר [7:00\8:00] עד הערב ... מי שבעד שיסמן
מי שלא שיסמן
הבטחה שלי גם המפגש הזה בע''ה יהיה כיףף!!!!!!!!

Fall Out Liel

New member
ברור שזה יהיה כיף!../images/Emo192.gif

אני אדאג לכך!
חח טוב, יש עכשיו אנג'ל [
] בטלוויזיה, הלכתי להערפד
. נתראה מחר ב-12, תחליטו מתי, לי אין בעיה אם זה יהיה בשבוע הראשון, אבל מיולי אין סיכוי, יש לי קייטנה להדריך.

64 panic girl

New member
../images/Emo45.gif

בטח!!!!!!!! גם זיו תיהיה בארץ זה 4 ימים אחרי היומולדת שלי

AdiA12

New member
להמ אתם חושבות שכולם בחטיבה/תיכון? ../images/Emo129.gif

אותי שכחתם. אני ביסודי.

AdiA12

New member
לא יודעת, אולי ההורים שלי סיכימו שאני לא אלך

באותו יום לבית ספר, אבל עדיין, מה 7 או 8 בבוקר, זה מוקדם לגמרי, אם 7 אז צריך לקום באיזה 6 ולהתארגן, ואם 8 אז לקום בשבע ולהתארגן. אם כבר אז שעה אחרת, נגיד 10 כזה..

לייינוש

New member
אבל אני גומרת ב-28.6!!!!

לא לא לא !!!! או ב 29 אין לי מושג אבל אבל אבל איך אתם עושים לי את זה לא!!!!

מה איזה באסה אבל בכל הארץ כיתות ז' ח' וט'

מסיימות את הלימודים ב-20.6 [10ימים ליפניי היסודי א'-ו']

zivid

New member
חחחח ../images/Emo129.gif

כל הפורום התמלא בילדים מהיסודי אני סיימתי כבר ללמוד, נשאר לי רק לעשות אקזמים השבוע ואז כמה דברים לשנה הבאה אבל מסיימים ב8.6

לייינוש

New member
היי אני בח' אבל אין לי חטיבה!!!

די די די אני מרגישה קטנה לעזאזל!!!! נו די די שאני הבאה אני בתיכון!!! לא לא לא לא לא אני רוצה לבוא!!! תעשו את זה ב 30 לחודש פליז פליז!!!!! אה!!!!

zivid

New member
../images/Emo45.gif אבל.. ../images/Emo129.gif

לא 8 בבוקר! יענו נראה לי משהו בכיוון של 10 ככה יש אוטובוסים בכלל בשעות כאלה? אני כבר לא יודעת איך זה עובד וכן זה תאריך מצוין כי לא יהיו יותר מידי אנשים כי זה עדיין בצפר של היסודי.. אני מגיע לארץ ב13.6 ובשבוע הראשון של יולי אני נוסעת לחברים בדרום ככה שה23 זה תאריך ממש טוב [וזה גם שנה לספטום שלי D: ]

למעלה