כנסו כנסו

כנסו כנסו

בזמן האחרון כל הפורום הזה נהיה בדיחה אני קורא תהודעות ורק צוחק עברנו את גיל 10 לא?
בכול אופן אם כלכך משעמם לכם קחו תנסו את זה אוליי אתם מכירים ואוליי לא http://www.1234.co.il/game נראה אם נשארו פה עוד חכמים... לילה טוב

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifלירןןןןןןןןן

איפה נעלמת לי אה? :( לא יפה מצידך חחחח חחחחחחחחח צור קשר אחי :) אהה ובקשר למשחק תן רמז לשלב 5 אה? :p המשך יום טוב

יאאאאאאאאא חן

חזרת
כפרעליך אני חחחחחחחחחחחחחח שלב 5
תתאמץ קצת בכל זאת אתה אח שלי בטוח שתצליח
מת עליך ובטח שאיתך אני אהיה בקשר
אחלללה המשך יום(=

יאאאאאאאאאא לירן

אכן חזרתי :p כפרע עלייךךךךךךךךך אני טוב עכשיו אני בשלב 7 ,תעזור לי אה :) מת עליך ,ונהיה בקשר המשך ערב נעים :)

לייייררררררררררררררןןן כפפפפפרהעללללללללייךךך

בובידול מהמםשלייי (:) עברנו את גיל 10 אבל תמיד עדיף לצחוק מאשר לבכות לא ?! ומזה החרא הזה ?! לא הצלחתי ת'ברוכים הבאים לא הבנתי מה הם רוצים חחחחח מתעללללללללללללליך בוובבבבביק :]

חחחחחחחחחחחחחחח ספירוש

כפרעליך אני בייבידול סלב שלי את
בעיקרון זה משחק מחשבה שכולל עברית אנגלית וקצת מחשבה לדוגמא 1=ברוכים הבאים באנגלית זה welcome כמו שאמר חן וכך הלאה(= חן לאיפה הגעת?

לירן??

אני אוהב אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

ר(ק)א(יתך)ם(אושר)???

אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אנייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

למעלה