כנסו כנסו..

כנסו כנסו..

אני צריך שכל אחד ירשום לי פה מה השיר הכי רומנטי של עמיר(בין גבר לאישה כמובן) אני רוצה לדעת מה אתם חושבים רומנטי בין גבר לאישה בלבדדדד תודה

עכשיו נסחפת ../images/Emo6.gif

בטח הרוב יכתבו לך "שלום אישה", אני אישית חושבת ש"יחד" הוא השיר הכי חזק רומנטית "עיני לא הסכימו לראות אותך עוזבת, אוזני סרבו לשמוע צעדייך......." אבל גם "ימים בהירים" הוא שיר רומנטי שחבל"ז בכלל כל השירים של בינו לבינה של עמיר רובם - רומנטים בטירוף.....בהצלחה

odery

New member
בלבדדדד, נראה לך שעמיר היה שר שיר

אהבה לגבר? יש מלא שירים... אחד החזקים זה יש לי חלום (ואל תקדיש אתזה למישי שלא בא לך לגדל איתה ילדים...
) רק את הזמן שלי איתך כשאת עצובה ואם אתה שואל אותי אישית, שלום אישה אמנם מדבר על משהי שעזבה... אבל זה עדיין שיר רומנטי מבחינתי

אודליה - רק את.....

זה גם שיר שלא מקדישים מישהי שלא רוצים ממנה ילד "חולם שפרי אהבתינו עוד יקרא לך אמא......"

odery

New member
נו כן זה היה אמור לבוא עם פסיק

קטנונית... את לא רואה תסדר? נראה שכשאת הולכת לישון כמו אתמול וביום שלפניו יש לך יותר כח להתרכז בקטנות...

ג''ב אודרי

אם היית חושבת טיפה יותר היית רואה שניצחת איתי הכל הוא שיר אהבה בעליל שלא נכתב לאישה.. אני בטוח שאם לא הייתי מדגיש בין גבר לאישה מישהו היה רושם את זה.

nigger22

New member
בלי לחשוב הרבה אלא רק על השאלה...

אז "רק את", כי מה אפשר לומר על המשפטים "רוצה להיות איתך ושנלך תמיד קדימה" "חולם שפרי אהבתנו עוד יקרא לך אמא"...זה הראשון שחשבתי עליו, אפשר להוסיף גם את "כשאת עצובה" ואם אני אמשיך לחשוב אני אוסיף עוד. סופ"ש נפלא לכולם.

פזית 1

New member
שירים רומנטיים...

יש לי חלום, יחד, שלום אישה, כשאת עצובה, אולי הפעם, נשמתי אמממ יש עוד הרבה אבל אילו ב"שלוף" כל העניין הוא - באיזה מובן רומנטי...?

itaysd1

New member
ראיתי והייתי חייב להגיב :)

אם כבר שיר אהבה ממש ממש אהבתי שכזה זה "אושר קטן" ;)

פזית 1

New member
מושיקו הוא אמר שיר רומנטי...

ושלום אישה הוא שיר רומנטי, זה שהוא גם שיר פרידה לא נוגד את עצמו....

מה הכוונה באיזה מובן?

בין גבר לאישה אם הבנתי נכון את השאלה שלך, אם לא אז תסבירי ואני יענה

למעלה