כנסו כנסו

חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo9.gif

הוא חיי
כל מילה ז-ה-ב

hen love noli

New member
ביחו'ששש

בטח שנעזור לךךך שרון יהיה יותר מושלם עם תחפושת של אפרוח חמודדדד!!!! מחכה ליראות למה תיתחפש חחחח יאללה ביחו'שלי תמשיך לכתוב פפהההה אוהבת אותך המוןן המוןן חנו'ש

טוולי

New member
ט'חח בעלי האפפרוח ../images/Emo6.gif כפפרעליו.

ביחחחחחחחחחחחחחח וואי וואי כמה אתה נכנס לפורום תמשיך תמשיך
וואי ברוך השם שרוןןן רשםםםםםםםם אמאאא שנים אני מחכה שהוא ירשום
סופסופ :]

../images/Emo24.gif אביחיי?!?! ../images/Emo24.gif

קודם כל אני ממש מאורת שאתה ושרוןן חבריםם טוובייםם, :):) דבברר שניייי, חחחח שרוןן?! שיתחפפש לנולי זה יהיה ענקקXD ודברר שלישיי, אניי אוהבתת אותךךך!!!!!!!!

שרון תקשיב לב'יחוש..!../images/Emo13.gif

נולייייי שלייי..! תתחפש לאפרוח זה יתאים לך מאמושששש...! כפרה שליייייי...! אדם..! אני אוהבת אותך..! נולנולון מאמי שלייי!

ב'יחושון..כנס מאמי..!

אל תידאג אנחנו נעזור לך לשכנע את נולי.. אתה תיראה בסוף הוא כן היתחפש לאפרוח אני מבטיחה לך..!!!! אוהבת אותך תמיד יפש'לי מואההההה!...
שלך תמיד חני יוסףףף..!..!!!!! דמוש שליי...?! אתה אהבת חיי מושלם שלייי...!! אתן חיי למענך...!! את חיי אני אתן לך את הכל..!
!! אוהבת אותך תמיד ותמיד אוהב..! שלך חני יוסףף..!

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif ביחושש../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

תודה שנכנסת:] ושרונולי?תתחפש לאפרוח קטן צהוב וחמוד
אוהבתת

בקשר למה שאביחי ביקש מאיתנו!!!!

חמודה 20 שקוראים לה אמילי עשתה בפורום הרשמי שלו (של נולי) סקר לפורום מה הכי כדאי שנולי יתחפש אני ברורררר שבחרתי באפרוח גם אני חושבת שהכי מתאים לו...:) ח'ברהה אז תיכנסווווו לסקר צביעו ותשפיעוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו....ולביחוש מאמי איזה מותק אתה....אני מתגעגעת ומקווה שתעשו הופעות בצפוןןן כי אני מתגעגעת לא יכולה בילעדיכם וכבר חלק מהאנשים בפורום הרשמי של שרון הצביעו אבל צריכים עודדדדדדדדדדדד...ביחוש אני שולחת לך נשיקות ותשלח גם לכולם נשיקות וד"ש חם!!!!! יש לי יום הולדת עוד חודשיים מקווה שתוכל להגיד לי מזל טוב איציק כבר דיבר על זה עים נולי אני כל כך רוצה שנולייי יגיד לי מזל טוב כמעט בכיתי שאיציק אמר לי את זה..... אים אתה זוכר אותי פגשתי אותכם ביום ההולדת של עידן יניב שמי שלי ושוב אני בת 21 מטבריה והיצטלמתי איתך גם באודישנים של רוברטו... וצירפתי תלינקק שתוכלו להצביעע אז ייאלההה בישביל ביחוששששש......שנולי שלי יתחפש לאפרוח חמודי...-http://ita1.off.co.il/sharon/index.php?showtopic=716

למעלה