כנסו כנסו

../images/Emo118.gifהיי היי הפפההההה שיירה

ה-ג-ז-מ-ת ברמות! אינמצב ששרון צובע ת'שייער שלוו בע... זה דוחחה!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

פחחח.. בטח.. חחחחחח.. שרון יצבע ת'קוצים לבלונד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... קרעת אותי
זה באמת יכול להיות אחת ה-תחפושות

נוווווווווווו באמתתתתתתת

עכשיו אתה נזכר להגיד אחרייייייי שכבר שלחתי לו תגובה חחעחעחע חח אני בטוחה שאתה עם הרעיונות שלך תמצא תחפושת מצחיקה...:)..יאלה גלה לי חחח

עאעאעא ביחושש יא סקסי ../images/Emo99.gif

חחח למהה לאא :p עכשיו אני אומרת לוו לתחפשש לנוליי.. חח איזה מגניבב זה יהיה

חעחע ביחו'ש י'שקסיי

למה שהוא לא יתחפש לנולי מפרפר נחמדד הוא יהיה חמודיי(כמו תמיד
) יואוו זה כבר פעם שלילשית יששששש מ'קרה נולי יתחפש לאפרוח ואתה לבץ חח

Ninia Rebelde

New member
חחחחחח...

אביחי שוב אתה פה?.. חחחחחח סתם אנחנו שמחות שאתם נכנסים הרבה ומגיבים זה כיף :).. שרונולי תתחפש לאפרוח==>אתה תראה חמוד..לא שעכשיו אתה לא...אתה חמוד מתוק ושווה.. אביחי==>מחכים לפורים לראות למה תתחפש...

ביחו'ש......הרגת אותי עכשיו

חחחחחחחחחחחחחח לי יש תחפושת בפורים מעלפתתתתתתתתתת חחחח ביחו'ש אוהבת אותך מתי יצא הקליפ שלכם?............ **אה נולי תשמע אתה מתחפש לאפרוח חחח נולנולון חחחחחחחחחחחחח מקווה מאוד שתצליח אביחי....** בעוץ'

אביחי כנס..

חח כמה פעמים אתה רושם פה חח...אבל זה מאד טוב!ח אז כןן שיתחפש לאפרוחחחחח זה יהיה לו הכי מתאים והכי יפה!!!הוא יהיה מה זה מתוקייי כמו תמידדדדד איך אני מתארת את המושלם שלי בתחפושת של אפרוח חחח הוא מה זה יהיה חמודיייייייייי ומתוקייייייי ומשושלם!!!כמו תמיד!!!! אביחי אני אוהבת אותך! ביחוש יש לי להגיד לך משהו: דילב אוהבת אותך!!!!אני יגיד לך את זה כל פעם בשביל שתפנים את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל באמת באמת היא אוהבת אותך אהבת אמתתת היא אוהבת אותך יותר מכל אחד אחר..ואני רצינית.....נכון דילבוש יפה שלי?אני בטוחה שהיא תגיד כן חחחח אז זהו הלכתי ביוש.. נ.ב-היה לי יום כיף היום חח.. מריה סנדלר.

Ninia Rebelde

New member
חחחח חפיף...ואביחי?..

אכן כן דילב אוהבת אותך הההמממוןן הההמממווןן ההמממוווןן...

למעלה