כנסו כנסו

howlinwolfie

New member
כנסו כנסו

מישהו כאן יכול לספר לי על חנות טובה בארץ שאפשר למצוא בה אלבומים של ג'ורג' קלינטון ועוד פאנקים למיניהם?

Kaplan3

New member
יש את "האוזן השלישית" בת"א

היא ממוקמת ברחוב שינקין, אני לא זוכר בדיוק באיזה מספר, אבל לחנות יש מגוון רחב של דיסקים שלרוב אי אפשר להשיג ב"טאוור רקורדס" או ב"צליל". יש גם אפשרות להזמין ביבוא אישי מחו"ל, כך שאם תרצה דיסק ספציפי אז זה המקום. יש להם אתר שנראה לי כרגע בבניות, אבל יש שם מיילים שדרכם אפשר לשאול את החנות לגבי דיסקים ואומנים וכל השאר.

א י י ז ק

New member
23.. או 21

יש לי מזל רע עם האוזן הנפלאה. כל פעם שאני בא הם במחסור של דיסקים.. באסה... :\ אבל הם חנות מעולה!

שבלוז

New member
אין ספק שהם טובים אבל

אני מאוד מאוכזב מהם. לאחרונה אני לא קונה שם. בפעם האחרונה סיכמתי מחיר וכשהגיע הדיסק המחיר פתאום התנפח. העדפתי לשלם את המחיר המנופח כי רציתי את הדיסקים הללו וגם נסעתי לשם במיוחד , גם ככה הוצאתי זמן ודלק ולך תתווכח, אבל אני לא מתכונן לחזור אליהם בזמן הקרוב.

Kaplan3

New member
עוד לא קרה לי מקרה דומה..

אבל זה בגלל שלא יוצא הרבה להזמין דרכם
יש הרבה אנשים שלאור המצב הכי טוב להם להזמין דיסקים מהאינטרנט, אולי אתה אחד מהם
אני יכול להגיד לך שאני מזמין לא מעט דיסקים מהאינטרנט ואני מאד מרוצה מזה, במיוחד מהמחיר שלרוב יוצא יותר זול מבארץ.

שבלוז

New member
תכלס האוזן השלישית

הכי טובים פשוט התאכזבתי מהם בפעם האחרונה. לקנות מהאנטרנט אני מעדיף לא לתת כרטיס אשראי כל עוד יש האקרים.

Kaplan3

New member
האקרים תמיד יהיו,

ושתדע שלא כל אחד מהם משתוקק לגנוב כספים מאנשים כמוני וכמוך. תתפלא, חלקם בעלי כוונות טובות. מה שאני יכול להבטיח לך זה שאם אתה מזמין מחברה אמינה(ויש הרבה) הסיכוי שגנב וירטואלי ישיג את המספר כרטיס אשראי שלך הוא 0.0001%, קח את זה לתשומת לבך. דרך אגב, עובדה מעניינת אומרת שההאקרים הכי טובים של פעם הם יועצים לענייני ביטחון של חברות אינטרנט של היום, אז הסר דאגה מליבך

למעלה